Eşimin ailesinden haksızca yaşadıklarımdan yoruldum ne yapmalıyım ne yapmalıyız ne olur artık yardım edin?

Eşimin ailesi Konyada yaşıyor. Eşim atandığı için biz Şanlıurfaya taşınmak zorunda kaldık. Henüz 2 yıllık evliyiz aynı zamanda hamileyim. Zaten yeterince zorluklar yaşıyoruz tek başımıza ama eşimin özellikle annesinin manipülasyonları tüketti beni. Eşimin yeterli savunduğunu düşünmüyorum. Düğünümüze hiçbiri gelmedi. Benim ailem Mersinde orada düğün yapıldı sadece benim ailem akrabalarımla. Bana düğünden önce iftiralar attılar nikahta gelinin yüzü gülmedi gelmiyoruz diye. O da yetmedi ben de ana sınıfı öğretmeniyim ebeveyn çocuk paylaşımı yaptım sosyal medyadan bana bir ton hakaret yazdı annesi üzerine alınmış. Engellediler bizi biz de engelledik. Benim engelimi değil eşimin engelini kaldırdılar canları istedi. Eşim de görüşmek istemiyor. Eşim cevap vermediği için farklı numaralardan eşimi arayıp Müge Anlıya çıkcam rezil edcem seni Esra Erol a çıkcam gibi tehditler savuruyor. Karının korkusundan bizimle konuşmuyorsun diyorlar. Benim hamile olduğumu bildikleri halde böyleler. Yok saymışlar bana düşman gibiler. Onlar haksızca ailemi engelledi. Şimdi ailesinin evine gidip saçını yolcam annesinin gibi tehditleri var. Tek dertleri eşimin şu an engellemesi onları ama zaten onlar engellemişti. Eşime diyorum sessiz kalma. Anlamıyor ama böyle bana huzursuzluk. Stresten mahvoldum. Ne yapmalıyım ben sizce?

Eşimin ailesinden haksızca yaşadıklarımdan yoruldum ne yapmalıyım ne yapmalıyız ne olur artık yardım edin?