Kızlar, Eşimin ailesi eşimi dışlıyor ve eşim buyüzden çok mutsuz ne yapabilirim?

Öncelikle mevzu şu eşim anne baba abla ve bir erkek kardeşi var ve eşim yıllarca ailesine bağlıydı ve onlarin iç yuzunu goremiyordu ben eşimi sürekli uyarıyordum ve bundan 4 sene evvel ic yuzlerini görmeye basladi ilk olarak eşimde gizli erkek kardeşine ev aldılar sonra babası kendi arabasinıda erkek kardeşinin üstüne yaptı yetmiyor gibi butun parasinida ona ve ablasına harcıyor eşim evlenmeden önce calisirken butun kazandigini babasina vermis ve babasi senin icin biriktiriyorum dedigi parayida erkek kardesine düğün yaparken harcamis biz kendi dugunumuzu yaprken bir igne dahi almadılar ve esimin ablasida kardeside bekarken calistiklarini yemisler ama ne hikmetse babalari ikisininde düğününü yapmis yani anlayacağıniz esim hep dişlanmış ve sömurülmüs ve bunu 4 sene evveline kadar anlamadı ayrica esimin ablasi ve kardesi esimin hesabindan bir magazadan taksitle alişveris yapıp odememisler ve buyuzdende haberimiz yokken icralık olduk ve tamamini arabami satip ben odedim esim cok pisman ve mutsuz ve haliyle bu bize yansiyor ne yapacağımı şasirdim bi akıl verin.

Kızlar, Eşimin ailesi eşimi dışlıyor ve eşim buyüzden çok mutsuz ne yapabilirim?