Eşim aileme değer vermiyor, ama benim onun ailesine kızları gibi olmamı bekliyor. Bu durum beni üzüyor sizce nasıl çözebilirim?

Eşim evlendik evleneli beni sürekli ailesinin evine götürüyo gece bile orada kalıyoruz. Fakat kendisi benim ailemde ölü olsa yanlarında değil. Aramıyo. Ailesinin de ailemle iletişimi yok. Geçen kandil eşimin ailesine kırgınlıklarım vardı. Arayıp kandillerini kutlamadım. Evlendik evleneli annemleri bir kez olsun aramayan kocam o kandil annemi aradı kandilini kutladı. Sonrada üstünden 2 gün geçti ben anneni aradım. Kandilini kutladım. Sen aramadın. Bu saatten sonra sürekli arayacan soracan aranı iyi tutacan diye emir verdi. Bu kandil geldi eşim annesini aradı kandilini kutladık bende konuştum. Ama benim annemi aramadı. Neden dedim. Ararsan yandan azıcık belki konuşurum. Yoksa ben aramicam dedi. Bende bu yaptığın beni üzüyo dedim. Yine ne aradı ne sordu. Ailem yokmuş gibi davranıyo 😭

Eşim aileme değer vermiyor, ama benim onun ailesine kızları gibi olmamı bekliyor. Bu durum beni üzüyor sizce nasıl çözebilirim?