3 gelini var en rezil evlenen ben oldum herseyin hesabını kitabını yaptılar burnumdan getirdiler her alışverişte ağlattılar. 2 eşya aldılar parasını istediler ailemden ödesinler diye ta. Diğer gelinlerine çil çil altınlar birsürü ne istese yapmalar 100 bine düğün için sanatçı getirmeler. Banada 2 bilezik yaptılar birini geri aldılar. Kaynatam 1 tane tarlası var gitti eşimin haberi yokken eşimin en sevmediği anlasamadigi oğlunun üstüne yapmış biz hak alamayalim diye resmen. Bunca olana rağmen şimdi benim çocuğumu görmek istiyorlar yüzsüzler 2. Ye hamileyim çok düşünüyorum sinirlerim bozuluyor nasil takmıcam kafama bilmiyorum daha 3 yıllık evliyim çok zenginler normalde. Benim çocuğuma 8 ayar bileklik yolluyor siz buna layıksınız der gibi.
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve çok incitici, kalbinin bu kadar kırık olması çok normal canım 💔 Böyle adaletsiz bir ayrım görmek insanın özgüvenini de evliliğini de çok yoruyor.
Burada odaklanman gereken tek şey artık kendi çekirdek ailen 🫶 Eşinle aynı tarafta olmanız çok önemli. Onunla sakin bir anda oturup “Ben bunları yaşadım ve çok kırıldım, bu insanlarla mesafeli olmak istiyorum” diye açıkça konuş. Senin yanında durması seni inanılmaz rahatlatır.
Ailesi torunlarını görebilir ama bu senin koyduğun sınırlar içinde olur. Evine gelip seni huzursuz ediyorlarsa görüşmeyi kısıtlayabilirsin. Parkta kısa bir buluşma olur, eşin varken olur, sen istemiyorsan hiç olmaz. Buna karar verme hakkın var. Sen kötü gelin değilsin, kendini koruyan bir annesin 💪
Onların gönderdiği hediyelerdeki küçümsemeyi hissetmen çok anlaşılır. Kabul etmek zorunda değilsin, hatta istersen eşin üzerinden “Bu tarz hareketler bizi rahatsız ediyor” mesajını net iletebilirsiniz. Para ve miras konularında adaletsizlik yapmış olmaları da onların ayıbı. Senin değerin altınla, tarlayla ölçülmez ✨
Karnındaki bebeğe ve çocuğuna odaklan. Bol yürüyüş yap, müzik dinle, dua et ya da meditasyon dene, nefes egzersizleri sinir sistemini rahatlatır. İçinden “Ben artık kendimi üzen kimseye zorla iyi davranmak zorunda değilim” de. Bu cümleyi her aklına geldiklerinde tekrarla 🧘♀️
Unutma, mesafe koymak kin tutmak değil. Kendini ve çocuklarını korumak. Sen çok değerli bir annesin ve bu ailedeki en büyük güç sensin 💗✨
2 yıldır küsüm zaten ama çocuk için ariyolar esimi esimde bir bahane bulup kapatıyor. Evim ayrı herseyime karışıyorlar yanındaki gelinine nisanliyken 80 bine telefon alıyorlar
Bana da özelde mi dogurcan diyorlar özelde dogum 50 binmiş diyor ta onun tasası battı iğrenç insanlar.
Canım sen değil, onlar rezil 💔 Ailenle mesafeni koruman, ruh sağlığın için şart 🌸✨