Kizlar eşimden ayrılma kararı aldım ve baba evine döndüm?

Merhaba Kızlar eşimle tartıştık ve bn ayrılma kararı aldım Şu an hiç kimse ne arıyor ne soruyor evlendigimden beri hergunumuz kötü geçti aslında eşim kötü bir insan değil babasına uyuyor babası borç batağında ve para göz bir insandır zaten evlendigim Şu an altınlarımı da kaç kere istedi ama bn vermedim onların evlerinde oturuyorum ve Evimi saticagini söylüyor bnde sat diyorum sürekli para görünce etrafımizda dolaşan bir kayın baba eşim düzenli ise girdi aylık taksit için biriktirdigimiz parayi bile utanmadan kocamin kafasına girerek istedi ve bnde vermicegimi söyledim ve eşim bana vurdu gözümde morarma oldu bense ailemin evine geldim çok mutsuzum keşke hiç tanimasaydim bu insanları bir yandan üzülüyorum eşime kötü bir insan değildi devamli babası kanina giriyor duygu sömürüsü yapıp duruyor evladını yanına çekmek için ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım eşim iside bıraktı ailesi de kendisi de beni bir kere bile aramadilar bu kadar mı kotuydum herkes beni parmakla gösterirken onlar benim kiymetimi bilemediler artık inceldigi yerden kopsun istiyorum peki ya sizce lütfen ne yapmalıyım akıl verin?
Kizlar eşimden ayrılma kararı aldım ve baba evine döndüm?