İstemeden annemle babamın kavgasına sebep oldum?

Arkadaşlar bugün biz bir düğüne gittik apartmandaki kadınlarla geri dönünce de -babam servis şoförü bizi o görüp getirdi- yan apartmanda bir kavga olduğunu farkettik. Ve kadınların hepsi kavgayı izlemeye oraya doğru koştu. Annemde dahil. Benimde bir kız kardeşim var. Kavga diyince çok korktu, gerildi. Annem bana anahtarı verdi, siz kardeşinle çıkın eve ben de geliyorum dedi. Zor bela kardeşimi orada benle gelmeye ikna etti -ki sonradan dedi annem orada bir kadınla bir şey konuşacakmış kavga için orada değilmiş- biz yukarı çıktık. Sonra kardeşim titreye titreye o iğrenç sesiyle bastı çığlığı başladı ağlamaya. Bende direk babamı aradım, çünkü kardeşim bazen ağlarken nefessiz kalıp morarıyor daha önce çoğu kez yaşadım. Babam da biraz sinirlendi gecenin bu saatinde mahallede kavga varken ne işi var dışarıda falan dedi. Neyse kardeşim bira sustu ki annem geldi. Babamı aradığımı öğrendiğinde çıldırdı resmen, neden birilerini aradın, niye ortalığı karıştırdınız bilmem ne -ki annemle babam çok iyi anlaşırlar- demin de bana dedi ki bak senin yüzünden bana tepkili, neden çocukları bu saatte evde tek bırakıyorsun diyor falan dedi. Annemle babamın arasını bozdum istemeden nolur yardım edin.
İstemeden annemle babamın kavgasına sebep oldum?