Eşim boşanalım dedi?

2 yıllık evliyiz. Eşimle ara sıra tartışmalarımız olurdu. Son zamanlarda ise varlığıma şükreden, çok iyi bir anne olacaksın diyen biriydi. Ama hakaretler etmeye başladı. "Salak, beyinsiz, beceriksiz gibi"
Bende böyle konuşmaya devam edersen seninle konuşmam dedim. Eşim benimle konuşmaya çalışırken hakaretlere devam etti. Bende konuşmayı kestim.
İkimize telefon alacaktık. Kredi çektim aldık. Biraz fazla çekmişim. Geri kalan parayı hesabıma geri aktar planım var dedim. Ertesi gün patladı resmen parayı istedim diye. Bende o parayla altın alacaktım dedim. Hakaretlerine devam etti. Sonrada evden ayrılıp arkadaşlarına gitti.
Ertesi gün kuaför randevum vardı. Bunu eşime söyleyip evden ayrıldım. Köyden gelen malzemeler vardı. Onları anneme bıraktım. Oturup kahve içtim. O sırada kardeşim yeni telefonumun sim kartını yapmaya çalışıyordu. Eşim aramış ulaşamamış. Annemi aradı. Konuştum. Eve gel dedi. Bende beni ne yapacaksın. Gelirim birazdan dedim. Eve gittiğimde yoktu. Sonra geldi. Resmen patladı. Boşanmak istiyorum. Nefret ediyorum senden dedi. Evden kovdu beni. Parayı istememe ve aileme gitmeme kafayı takmış. Alttan almaya çalıştım. Özür diledim. Ama git bu evden dedi.
1 hafta oldu. Boşanma davasını açmadı. Ailem avukat buldu. Avukatla görüştüm. Ama bütün bunlar olurken içimde bir hüzün var. Eşimin pişman olmasını istiyorum. Bir tarafım gurur yapıp boşver o istedi diyor. Diğer tarafım sevdiğim için mesaj at anlat diyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsaydınız?
Eşim boşanalım dedi?