Eşime boşanmak istediğimi söyledim?

Sorunumuz çocuk olduktan sonra başladı çok yanlız kaldım doğuda dağın başında lohusalığim berbat geçmişti oğlum erken doğmuştu kordon dolanmasından dolayı oğlum kuvezden çıktı tamam dedim artık bı oh çektim çocuğum iyi diye eşimde izinliydi beraber oğlumuza bakarız bı müddet düşüncesine girmiştim 6 Şubat depremi oldu zorunlu olmamasına rağmen komutanı karakolda asker çok daha yeni çocuğun oldu demesine rağmen hatta sen gelmiyorsun dedi beni daha 2 haftalık kuvezden yeni çıkmış bebekle yanlız bıraktı 1 ay gelmedi tek basina kimsesiz kalakaldım orada. Bu arada kendi ailesinden veya tandığı biri yok deprem bölgesinde. Lohusalıktan sonra anksiyete panik atak ile tanıştım ve sürekli bana deli ölsende kurtulsam sen ölmeyeceksin ben öldürüp kurtulayım gibi kelimeler duyuyordum. En sonunda artık patladım boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi tabiki Ama kararlıydım bunun farkındaydı. Sustu ve evden gitti Bu uygulamada hiç gizlilikten dışarı çıkmadım kimse beni bilmez bile sadece arada girdim 1 senedir kullanıyorum yanlış bir şey de yapmadım.
Eşime boşanmak istediğimi söyledim?