Eski eşimle 1 sene oldu boşanalı tekrardan eski sevgilisiyle görüşmüş o günde bizim yanımıza geldi kızımla benim yanıma numarasını almış kız cezaevinde diyor ama kızın instagramdaki takip ettiği kişi sayısı artıyor. Ben doğurduğum zaman onun fotoğrafına bakarken yakalamıştım sırtımı mı hortumlamadı kafamda çaydanlık mı kırmadı boşandıktan 6 ay sonra gel tekrar evlenelim ev kuralım dedi sonra borcum var biraz bekle dedi annesi boşandı annesine ev kurdu şimdi de 100 200 bin borcu varmış bugün öğrendim neye borçlandın o kadar dedim hak eden insana borçlanırım dedi 2 gün öncede beni yanına çağırıyordu geleceksen gel yoksa ben onunla olacağım diye yok gelemem bu saatten olmaz dedim heme kesti bu konu hakkında konuşmayı sadece kızımızı sormaya başladı
Sırtımı hortumladığı gün benim hayatımı bitirdin dedim bir şey olmadı sana sadece zarın patladı dedi.
Kızımla eski eşimi mecburen telefondan görüştürüyorum ne de olsa babası ama zoruma da gidiyor sizce bu durumda ne yapmalıyım kızımla eşimi görüştürmeli miyim içim ne yapsam soğur bu dünyaya sığmıyor gibi hissediyorum ldürmek istiyorum içim belki o zaman soğur ama kızımın babası bir şey yapamıyorum
Sırtımı hortumladığı gün benim hayatımı bitirdin dedim bir şey olmadı sana sadece zarın patladı dedi.
Kızımla eski eşimi mecburen telefondan görüştürüyorum ne de olsa babası ama zoruma da gidiyor sizce bu durumda ne yapmalıyım kızımla eşimi görüştürmeli miyim içim ne yapsam soğur bu dünyaya sığmıyor gibi hissediyorum ldürmek istiyorum içim belki o zaman soğur ama kızımın babası bir şey yapamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer