Boşanmak tam bir başarısızlıktır ama kaybetmek değildir. Yeniden bir hayat kurabilir ve aşıkta olabilirsin, istemezdiniz böyle olmasını. Tercihlerini yaparken, mantık ve dikkatli atmaya başlıyorsunuz. Evlenmek ve beraberlik yaşamakta bir seçenek, ara ara cinsellik yaşayıp ilişki yürütmekte bir seçim. Türkiye gibi toplumlarda bakış açısı tek bir kanala entegreli bundan dolayı cinsellik+arkadaşlık+dost+Eş olabilecek insanı sen seçeceksin. Gerçi tecrübe sahibisin, sevmediğin ve beğenmediğini direkt engelle. Zaman ve enerji kaybı.
04 Yorumla- 1 yıl
Hiç te alakası yok ayrılık ta normal evlilik te yeni boşanmış birine bu denir mi ne saçma yaa
Soran1 yıl@regolithaklisiniz katılıyorum size
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. , selam.. öncelikle bilmen gereken asıl bir konu hayat hala devam ediyor ve bunu yaşamak herkes gibi senin de hakkın bunu biliyor olman gerek sanırım :) sen kendine güveniyor ve kendi ayaklarının üstünde dura biliyorsan ne mutlu sana öncelikle bilmen gerek bu hayata seni bu hayata bağlayan bir gerçek var kızın ve atığın her adımı onu düşünerek atman gerektiği ve ayakta cezur ve öz güvenli durman hayat devam ediyor ve verdiğin kararların arkasın da durman bu çok önemli..
00 Yorumla
1 yılElbette mümkün. Hayat devam ediyor... Mücadele etmekten vazgeçme. Kızın ve kendin için ayakta dur. Ve elinden gelenin en iyisini yap. Eminim ki yapacaksın. Allah yardımcınız olsun. Ve umarım dilediğin gibi hayatı kurarsın ve hayatın bundan sonra harika olur inşallah 😊
00 Yorumla
Etrafımdaki örneklere dayanarak söyleyebilirim ki, eğer bir kız evladın varsa bu durum onu oldukça olumsuz etkileyebilir. Üvey babası olması çok kolay ve sağlıklı değil.
Sorunun cevabı: tabi ki mümkün neden olmasın, sadece hızlı davranma derim.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki mümkün! 🌟 Her son, aslında bir başlangıçtır. Şu anda belki zorluklarla baş etmeye çalışıyorsun ama unutma, aşk ve mutluluk her yaşta, her koşulda insanın hayatına girebilir. 💞 Kızın da senin için bir güç kaynağı olacaktır. Onunla bolca vakit geçir, birbirinizden güç alın ve birlikte yeni bir hayata adım atın. 🏡 Kendine inancını hiçbir zaman kaybetme. Önce kendini sev, gerisi yavaş yavaş gelir.
Yeni yıl yaklaşırken bu taze enerjiyi fırsata çevirmelisin. Aralık ayı yeniliklere başlamak için müthiş bir zaman! 🎄 2025'e sevgiyle dolu girmeni diliyorum! 🙏✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılmümkündür evet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. niye mümkün olmasın anlamadım ki. yani medeni bi hal dir. varsayılan bekarsındır. sonra evlenirsin. tekrar boşanırsın. bir sürü bosanan var. erkekte var kadında var. cocugunun olması da bence sorun değil. endişelerin var sanırım. toplum bu konuda esnedi artık. toplumsal bişeyde yok bence cok bi.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu hayatı kendin ve cocugunla kuracaksan evet en mümkünü ama yok tekrar evleneceksen mümkün değil. Evlilik aşamasına gelene kadar erkekler hep av olarak bakacağı için hiçbiri temiz duyguyla yaklasmiyor Umarım çalışıyorsundur. . ya da aile büyüklerinin öncülüğünde görücü olarak evleneceksen okey. bosanmis kadın ve erkekler bu sekilde güvenli adım atmak istiyor yoksa dışarda tanırim evlenirim olayina girme. Olay bu şekilde
51 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru tespit tebrik ederim
Bende boşandım benimde çok küçük bi bebeğim var , inan çok zor geliyor hatta düşüp düşüp ağlıyorsun , hersey bazen tepe takla oluyor , çevrende ki insanları yeniden tanımaya başlıyorsun , maddi olarak dibi gördüğün oluyor , şimdi tüm bunlar olumsuz yönler ama diyorsun ya küllerimden doğmak istiyorum diye çocuğuna sarıl gücünü sadece ondan al hepsini unutturuyor. Rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın herkesin iyi niyetlisi ile denk gel , zor ama basını yastığa koyduğunda eskiye nazaran daha güçlü hissediyorsun..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Çocuğun erkek olsaydı, bu daha kolay olurdu, ama kız çocuğu olduğu için çok ince eleyip sık dokuma zamanında yaşıyoruz.
Kızın büyüdükçe, dertlerin daha büyüyecek, mezundu, nişandı, düğündü derken her adımında babası ile bir noktada kesişeceksiniz ve buda diğer kişi için zor bir süreç olacaktır bunlarada hazırlayın kendinizi
12 YorumlaYeni bir hayat kurmaya tabi ki de sizin de şansınız var. Tavsiyem sabırlı olun ve kendinize karşı anlayışlı olun. Aile ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek, size moral verecektir. Yeni hobiler edinerek veya kurslara katılarak yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Boşanma zorlu bir süreçtir. Ancak bu, yeni bir başlangıç için de bir fırsattır. Kariyeriniz, hobileriniz veya kişisel gelişiminizle ilgili yeni hedefler belirlemek, size motivasyon sağlayacaktır.
10 Yorumla
1 yılElbette mümkün
Hayat, yeniden başlama fırsatlarıyla doludur. Boşanmak bir son değil, güçlü bir başlangıçtır. Kızın ile birlikte yeni bir yol haritası yapabilirsin. Kendine zaman tanı, duygularını ifade et ve hedeflerini ve isteklerini düşün. . Birçok kişi benzer süreçlerden geçip mutlu hayatlar kurdu. Sende yapabilirsin.
00 Yorumla
1 yılElbette mümkün seçeceğin eşin vicdanlı, merhametli olması gerek kızına karşı yaklaşımı da çok önemli üvey babası olsa da gerçek babası gibi hissederse kızın psikolojik olarak bu süreci aşmış olur. Biyolojik baba ile büyüten baba arasında da farklılıklar oluşur. Önemli olan aradaki duygu yoğunluğunu güçlü tutmaktır. Herkes aile babası olamaz. Tabi sana karşı olan yaklaşımı da önemli olacak. Saygı, sevgi unsurlarını taşımalı. Mutlu bir ömür dilerim..
00 Yorumla
1 yılKonum olarak ne durumdasın? Ayakların üzerinde durabilecek birisi misin? Mesleğin vardır güzel para kazanıyorsun tamam sorun yok diyebilirim. Fakat asgari ücret gelir ile aile geçimini şuanda sen yapamazsın. En basitinden 15 bin tl kira ödeyeceksin. Sonra faturalar var. Daha sonra yeme içme olsun bunların bedeli var. Çocuğun masrafları var. Onları hiç hesap etmedik.
00 Yorumla
1 yılBoşandığın için dünyanın sonu değil dimi.. kızın senin için artık yaşama sebebin ve özgür bir kadın olduğuna göre kendine ait hedeflerinin hayallerinin peşinden git, kızın büyüdüğünde başarılı bir anneye sahip olduğunu gördüğünde ikiniz de birbirinize mutlu şekilde sarılıp ağlayın..🌹
00 Yorumla
1 yılTabii ki mümkün. Ancak, yeni hayat için maddi kısıtlamalar olmaması ve kızınızın geleceğini de garanti altına almanız gerekecek. Yeni bir hayat için ilk adımda çevre değişiklik yapmanız yararlı olacaktır. Kızınızın yaş küçükse ve babasına karşı sevgi besliyorsa, görüşme günlerinde daha olumlu tepkiler vermeniz ve babasıyla zıtlaşmamanız gerekiyor. Ayrıca, eğitimi için psikolojikmen iyi olmasına önem göstermelisiniz. Tabii ki bu süreçte kendinizi de göz ardı etmeyin.
00 Yorumla
1 yılTabiki mümkün ☺️ insanlar birini sevebilir ama bir yerden sonra anlaşmazlıklar o sevgiyi öldürebilir ve insan tekrar sevebilir. İnşallah karşınıza sizi ve kızınızı çok sevecek biri çıkar da mutlu olursunuz 🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılToplumda maalesef boşanan erkek veya kadın için bakış açıları iyi olmuyor bunuda yapan genellikle eski nesil buda bir gerçek... ama benim görüşüme göre Allah'ın sana açacağı o güzel kapıları hiç bir şey kapatamaz o yüzden her zaman içini ferah tut. Mutluluk elbet sanada gelir yeter ki umudunu yitirme
00 Yorumla
1 yılBoşanmak neden başarısızlık olarak görülüyor bunu anlamıyorum ben. Cevapları okudum da geldim 😊 boşanmak da bi tercih, tıplı evlenmek gibi. Çok da cesur bi tercih. Yeniden hayat da kurarsın, çok daha iyisini kurarsın hem de ☺️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Ne kadar negatif yorumlar var ya yok biri kullanılırsın demiş biri çok şey kaybederdin demiş biri evlenme demiş. Siz şaka mısınız ya ne farkı var kadın kadındır niye boşandığında farklı düşünüyorsunuz ayrıca niye evelenemesin?
11 Yorumla- 1 yıl
👍👍👍👍👍👍👍
1 yılMümkün, once maddi durumunu 1 yıllık planla, evde sabahlari mini spor yap, aksamlari kitap oku, cocuk senden kalite bir yasami görsün.
Insan dogasini anlamak icin you tubeda pasikoloji izle ama lafa karismasin 😄
14 Yorumla- 1 yıl
Yorumlara baktım da kadınlar geneli şunu yazmış , erkeklerin hepsi duzgün yaklasmayacak.
Şimdi şunu kafana oturt benceki kafan rahat olsun, Kadın ya da Erkek sana maddi manevi sömurmek , derdini dökmek vs... yaklasan cok olacak, onemli olan senin burada mesafe koyabilmen ve densiz birini gorunce üzülme , sadece mesafe koy. Hayatta hep kötü insam olacak bu kacinilmaz , sadece mesafeler onemli. - 1 yıl
Mehmet bey yorumunuzu çok beğendim size katılıyorum. her şeyden önce bunun kadını erkeği yok iyisi kötüsü var ve buna karşı değer berillememek gerekir. kaldı ki çoğusu kullanilirsin vb. soruyorum herkese biz bekarız da az mı kandırılıyoruz. bunun boşanmayla alakası yok
- 1 yıl
@Rabia_NurDeniz supersin.
Ben rezonans ve enerji kanuna inaniyorum ve bakis acim su.
Atomlardan olustuk ve hepimizin bir enerjisi var ve bunu yaşa bagli olarak gunduz vaktinde kullaniyoruz, kullanabiliyoruz.
Enerjini cahilin yorumuna karsi savunma yapacagina hedeflerine ilerlerken kullan ve keyfine bak derim - 1 yıl
👍👍👍mantıklı zeki insanlar var bu ülkede Allahım
Neden mümkün olmayacakmış. Kızın ve kendin için doğru olanı sen bizden iyi bilebilirsin umarım karşına da iyi birisi çıkar. Boşanmış insana niye uzaylı muamelesi yapıyorlar bu ülkede çözemiyorum
00 Yorumla
1 yılKarar senin kararın bana karışmak düşmez ama boşanmak yerine oturup da karşılıklı konuşsanız olmaz mıydı mesela ben ne sana üzülürüm ne de eşine olan zaten hep çocuklara oluyor psikolojik sorun yaşıyorlar baba sevgisi yok anne sevgisi yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAşkı ararsan bulamazsın. O gelip çarpar sana. Çarptığında da yeniden sevmenin sevilmenin güzelliğine inanamazsın. O yüzden umudunu kaybetme. Ama seveceğin insanı iyi tanı. Seni sömürmelerine izin verme
00 Yorumla
1 yılElbette. Ben 11 sene önce ayrıldım. Şu an oğlum 12 yaşında. Hemen iss hayatına döndüm. Oğlumun her şeyi ile de ilgileniyorum. Evlenmek de istemiyorum. kendine güven. Mutsuz bir evlilikten ayrılma kararı en isabetlisi. Ancak kendine güvenmelisin. İnsan istedikten sonra her şeyi yapar. ama buna lütfen evlilik olarak bakma. hatta bir süre hayatına kimseyi de alma. düştüğün yerden kalk ve hızlı adımlarla ilerle önce. Bunu başaracaksın emin ol. Ki çocuğun guclenmene destek olacak
11 Yorumla- 1 yıl
Mutluluklar dilerim ömür boyu
Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Kesinlikle mümkün.. Bir kadınsan her zaman bir sevenin olur. Bir erkeksen zor... Öyle çok bir şey yapmanada gerek yok doğru kişiyi seçmek için sadece denemen yeterli..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGayet tabi mümkün. karşınıza düzgün iyi ve beklentilerinize uygun birinin çıkmasıyla , güzel bir şekilde mümkün olacaktır. Ayrılma sebebiniz ne oldu? Tabiki paylaşmak isterseniz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatında yeni bir paragraf açmak için bu cesareti gösterdin, başaracağına inanıyorum. Azimli annelerin azimli kızları da olur bence hayat düzenini yoluna koydukça kendini de ihmal etme sadece
00 Yorumla
1 yılMerhaba, Tabi ki Mümkün Ancak İmkansıza Yakın, Çünkü Ülkemizde Dul Kategorisinde Sayılıyorsunuz, Daha Bekar Kızların Bile Doğru Düzgün Küllerinden Yeniden Doğamadığı Bir Ülkede ziliniz Zor Gibi.
00 Yorumla
1 yılEvet mümkün meslek sahibi isen daha kolay olur kızının eğer yaşı biraz daha büyükse ya da en azından bisileri anlayacak yastaysa ikiniz de birbirinize yardimci olursunuz ancak size tavsiyem bence bir süre en azından kiziniz duruma adapte olana kadar hayatınıza yeni birini almayin
00 YorumlaDuygularını aklınla yönetmeyi öğrenmelisin. Bu süreçte atacağın adımları bir değil üç düşün ki üç günlük dünyada bir gün yüzü görmedim demeyesin.
00 Yorumla
1 yılTabi ki mümkün. Canım benim evlenmek kadar boşanmakta hak. yanındaki çocuk sana dünyanın mirası. Biraz kafanı toparla (sevmesen bile bir alışkanlığın içinden çıktın) sonra yeniden neler yapacağını pilanla. artık bekarsın , kendine ve kızına bolca vakit ayır. İnan bana bol keseden konuşmuyorum çevremde aynel yakinen şahit olduğum 5-6 kişi var 1 yıl sonra evlenmiş olduğunu bile unutugorsun. unutma dünyaya tek geldin evli değil
00 Yorumla
1 yılElbette mümkün. Yeni bir hayat derken kizinizla mı bir erkekle mı bir hayaliniz ile mi bunların hepsi mümkün her zaman kizinizla ise eğer birbirinizi tanıyın çok sevin yeni bir erkekle ise hem kızınızı hem sizi çok sevecek biri ile yola çıkın bir hayaliniz ile yeni bir hayat düşünüyorsanızsa koşun durmayın hep kendinize güvenin!
00 Yorumla
1 yılMümkün tabii ki ☺️ benim de bir oğlum var hiç olmaz dediğim şeyler oluyor hayatımda. Ama ilk zamanlar çok umutsuz oluyor insan. İlk önce düzeni ve sistemi kurun devamı geliyor zaten
00 Yorumla
1 yılBelki saysak milyon tane insan vardır bu durumda yeniden başlayan, hatta milyondan da fazla.
Tabi ki yapabilirsin, doğru insanla karşılaşırsan tabi ki. İyi olur inşaallah.
00 YorumlaElbet mümkün amaa kızın küçük ya da onunla ilgilenip bakacak bir ailen yok iae şahsen evlenmeyi önermem. Çünkü bu zamanda kimseye güvenilmez şahsen evlensem diken üstünde olurdum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oldukça zor bir hayat çalışıp çocukla ilgilenmek oldukça ilgi ister.
Umarım hayatına daha iyi bir hayat arkadaşıyla kaldığın yerden devam edersin 😇00 Yorumla
1 yılElbette yeni bir hayat kurup çok daha huzurlu yaşayabilirsin
20 YorumlaTabiki neden olmasın.. Boşanma dünyanın sonu değil ki
20 YorumlaYeniden hayat kurmandan kastın nedir?
Zaten bir hayatın kızın var
Tabiki de sen çok güçlüsün...
00 Yorumla
1 yılElbette mümkün. Erkeklerden uzak sakin nir hayat kurabilirsin. En azından kızın biraz büyüyene kadar sadece iş ve kızına odaklanmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaslayabilirsin fakat kişiyi iyi secmen lazim. Çünkü artık tek sen değilsin. Kızın da var.
Çok zor. Geçmiş olsun. Bu nedenle boşanmaya karşıyım. Iki es etkilenirse neyse ama çocuklar perişan olurlar.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle geçmiş olsun, elbette mümkün. Bunu başarabilirsin. Zorluklar olacaktır ve elbette aşacaksın.
00 Yorumla
1 yılEskiden olsaydı gerçekten çok güzel hayat kurardın binerken şu anda inan hayatta yaşam şartları o kadar zor ki Allah kolaylık versin
00 Yorumla
1 yılBu hayatta mümkün olmayan bir şey yok
Yalnız doğru kişiyi bulman zor biraz kızın var Allah bağışlasın ona iyi babalık edecek adamı iyi seçmelisin00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet mümkün. İçindeki umudu öldürmediğin sürece. Birileri zengin "Bize bakar 'diye sığınmadığın sürece
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılNiye mümkün olmasın anlamadım. Ekonomik anlamda soruyorsanız evet zor günümüz şartlarında ama imkansız değil.
00 Yorumla
1 yılhayat senin tercih senin bana ne laf düşer ki abla? kolay değil hayat. yaşamakta ben zorlanıyorum. bulursun zaar birini. ne desem bilemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende yeni boşandım. Aynı durumu bende yaşıyorum ama toparladım ve yeni bir düzen kurdum. şu an mutluyum ama hayatımda biri olsun evleneyim gene isterdim. Sende zamanla alışırsın merak etme sadece eski hayatından eşinden uzak dur yeterli.
00 Yorumla
1 yılGayet mümkün. Hatta o kadar mutlu olacaksın ki keşke daha önce diyeceksin...
Mutluluklar diliyorum🙏00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılİyi bir mesleğiniz varsa mümkün ya da bir aileniz varsa gayet mümkün olacaktır, çünkü aile insanı yeniden yapılandırır.
00 Yorumla
1 yılKızımla beraber bir hayat kur. Başkasında alma o hayata kizinla beraber daha çok sarıl. daha dik. dur. dik durmayi öğret...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
1 yılSeni ayakta kızın tutacak. Çok şey gidecek senden çok şeyler feda edeceksin ama sonun güzel olur. Belki güzeli az yaşarsın ama kızın için değer
00 Yorumla
1 yılKızın küçükse büyümesini bekle aklı bir şeyleri anlayacak, kavrayacak yaşa gelsin öyle doğru, güvenilir, merhametli, iyi bir adamla evlen.
00 YorumlaÇalışıyorsan neden olmasın. Babası kızına destek olur onun masraflarını birlikte karşılarsınız. Sen de bir hayat kurarsın...
00 YorumlaÇok zor. Aşk meşk işlerine girersen daha zor. Allaha sığıncan dua etcen teslim olcan hayırlısını dileyip mantık evliliği yapcan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette mümkün ama önce bı kendini toparlaman gerekiyor hayatı zaten öğrendin yaşadıkların ders oldu doğru tercih güzel düşünce diyorum hanımefendi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılValla zor ya bende boşandım ama evlilik sanki mümkün değil gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse için degil, çocugun için hayatta olmak zorundasın. 1 tane çocugun var onun için çabalaman gerek onun için herşeyi göze alman gerek. Tabikide
10 Yorumla
1 yılKüllerinden doğmak için bir eşe ihtiyacın yok bence
10 Yorumla
1 yılHayatına anlam kattığın sürece sorun yok hep kurarsın
00 Yorumla
1 yılbende seninle aynıyım. birkikte mi doğsak küllerden
00 YorumlaAllah gönlüne göre versin. Olmaması için sebep yok doğru insan gelirse karşına.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılMümkün ama kızın olduğu için insanlara karşı daha dikkatli olmalısın
00 Yorumla Tabikiiiii mümkünnnn
Sadece senin ne istediğin ve kızının geleceği önemli00 Yorumla- Devamını Gör (219)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar