AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Mümkün sıkı turun hayata ve kızına sen başarırsın her işin rast gitsin yeni bir dünya yarat bebeğine kendine kolay olacak demiyorum ama yaparsın
Hakkında hayırlısı olsun, umarım aklındaki refah seviyesine en kısa sürede ulaşırsın
Mumkun. Ben basardim. Kendi basina yasamayi ogreniyor insan. Baskasina ihtiyac duymadan
Ben 43 oldum daha evlenmeyi bile beceremedim hiçbir şeye de hevesim kalmadı sadece geberip gitmek istiyorum. Ne evlennmek ne de küllerinden doğmak.. Sadece geberip gitmek istiyorum
Mümkün tabi nasıl yaşadığına göre değişiyor
Mümkün ama çok dikkâtli olmanızı tavsiye ederim
Neden olmasın, zor olan şeyler yapılamaz diye bir şey yok
Tabiki mümkün niye olmasın yeter ki doğru yerde doğru zamanlama yapmanız lazim
Niye kurmayasin düğününü bile yap oynaya oynaya mutlulugunu görenler kıskansın
Neden olmasın birde düzgün bir işin varsa doğru adımlar atmalısın uyanık ve güçlü olmalısın
Boşandin kurtuldun hayat senin tabiki kurabilirsin daha genceciksin
Yapabilirsin tabi ki. Senin elinde ki bir şey.
Hayır ülkemizde dul kadının hem çalışıp hem çocuğa bakması çok sıkıntı :/
Tabiki kura bilirsin boşanmak hayatın sonu olmuyor Kısmet olur inşallah
Tabiki mümkün şimdi bağzı şeyler zor olacak ama kızının hayatına odaklan
çocuklu olman evlenmene engel değil. seni olumsuz bakışa iten nedir merak ettim
tabi ki de mümkün bin tane insan var bekar anne olan
Elbette mümkün. İlk başlarda zor gelse de zamanla her şey toparlanır, tek gereken zaman..
Mümkün ayakların üzerinde durabiliyorsan neden olmasın. Mutlaka sana destek olacak birileri olmalı
Tabiki mümkün ama önce eleyi sık dokuman lazm aynı hataları tekrar etmemen için
Tabiki mümkün. Yeniden evlenebilirsin veya kariyer yolunda ilerlerken hayatın şekillenir
Elbette mümkün. Kendin için ideal adımlar atarak bunu gerçekleştirebilirsin.
İnsan yanında yoldaş ister ama şimdikiler hep galles
Yeni bir hayat dediğin umairm yeni bir koca değildir
Tabiki mümkün ama başka bir erkekle değil kendi başına
Mümkün.
Kendine güvenip bir yerden başlaman yeterli.
Evlilik cok zor. O sorumlulugu olmak, birini servetine ortak etmek.
Çok zor şimdi kimse evlenmiyor heleki boşanmış cocuklu biriyle hiç kimse evlenmez gercekten
Mümkün galiba benim pek inancım kalmadı ama bende boşandım bir oğlum var
Hemen sevgili yapma
Evliliginde yaptığın hatadan ders çıkar once
Kız çocuklu birini bulman daha mantıklı olur diycem ama bulsan da fark etmiyor çünkü kız çocukları genelde babaları ile yaşamadığı gibi o babalar da ayrı bir rahat oluyor🙂
Bende ikinci evliliği bekliyorum yıllardır 😏
Ama kafa dengi biri olmadı hic
Mümkün ama ne kadar cesaretin var bunun için
Evet mümkün. Boşanmışsın ve önünde kızınla birlikte belki kısa belki uzun bir gelecek var. Artık ikinize odaklanmalısın. Kendi ayaklarının üzerinde dur ve hem güçlü kadın ol hemde güçlü bir anne. her şey dilediğin gibi olur umarım :)
Biz bir hayat kuramadık bu devirde insanlar ikinci hayat kurmayı planlıyor.
Bosanmis ustelik. cocuklu birine nasil berbat yaklasimda bulunduklarini bu sitede ogrendim.. Hic birinin samimiyetine guvenmem.
Ne yaşadın ki?
Cok sukur yasamadim ama yaklasimlarindan , konusmaya kalktigim zaman. Beli ediyolar..
Anladım. Arada ciddi olanları da kaynatmazsan iyi olur...
Tamam
Cok normal tabiki olabilir ayni durumu yasadim hiç evlenmedim sevgilimin kızını gercekten cok sevmistim
Tabii ki! Hayat durmaz ve her zaman yeni bir başlangıç yapma fırsatı vardır. Kendini yeniden inşa etme gücüne sahipsin, her şeyi daha iyiye değiştirebilir ve kendin ve kızın için mutlu bir gelecek kurabilirsin.
Kurabilirsin yeni bir hayat fakat çevrenin biraz geniş olması gerek benim tanıdığım birisi var kendisi kocasından ayrıldı ve bir oğlu var geçen senede yeni birisi ile evlendi hatta hamile kalmıştı ama maalesef çocuk düşmüş
Neden boşandınız kız çocuğuna düşünmedinizmi hiç kızım büyücek kızıma nasıl büyütcez diye imkanın var mı kızına bakmaya ailen destek veriyormu sizleri bakacaklarmı birde kızın büyüme gelişme konuda destek ve eğitim masraflarına karşılacaklarmı
Mümkün, hatta daha güzel günleri yaşamak büyük olasılık.. Boşanabildigine göre hayatın ile ilgili radikal kararlar almaktan gözünü sakinmiyorsun. Al kızını yanına son sürat koş önündeki vadide..
Kolay değil bebisim ben çocuğa acidim yine evlenmek ihtimalin var azgınligin kolay geçmez
🤣🤣🤣 nasıl yorum:)
Ne edepsizsiniz ya aklınız fikriniz hep onda.
Seks ihtiyaç yaşlıysa onu bilemem duygu olduğu sürece erkek isteyecek. Sana tavsiye ilk eşten olmadıysa ikinciden de olamaz. Ben bekarım. Halam 4. Çü kocadan boşandı ama onun kızı yok oğulları var 😅 genç olsam yine giderim diyor kuduruk 😂 . Teyzem ikinci evliliğini yaptı bide çocuk yaptı kocasından 😃 adam yine bile değer vermiyor teyzeme
Teyzem adamın çocuklarını evlendirdi hala daha değer görmüyor evlilik zor ikinci evlilik daha zor kaldı ki senin kız çocuğun var haberlerde üvey babaların ne yaptığını görüyoruz Allah korusun..
🤣🤣🤣
Evet tabii ki ama düzgün insanları bulmalısın. Bazen cok zorlamamak lazım
Avrupada emeklilik yaşı 67-68. İnsanlar bu yaşına genç hayatım yeni başlıyor diyorlar. Bence ruh önemli.
neden olmasın ki
ama eş adayını iyi seçmen gerekir
önemli olan kızına yeri gelir abi yeri gelir baba olması gerekir
Abla az dur küllerin soğusun biz daha 1. yi bulamadik ya
Mümkün zor ama mümkün tabii diplomanın vs varsa daha kolay ama yoksa da başla bir şeylerden tutun
Kendin gibi dul ve minimum senin yaşında birini bulursun
Ben hamileyken boşandım tek başıma çocuğumla mücadele ettim sen her türlü yaparsın
Bende aynı şekilde küllerimden yeniden doğmak istiyorum. Ama önce boşanmam lazım
Çok zor.
Erkekler olarak 70 yaşında bile olsak bakire kız istiyoruz.
Sağlık olduğu sürece tanikide yeni hayat kurarsın, daha fazla gayret gerekiyor
Tabi ki olur kızına gerçekten babalık yapacaksa ve o kişide senin kızını kendi kızı gibi görüp sana değer verecekse neden olmasın.
Neden olmasın kendine güven ve yapabileceklerini inan umarım çocuğunla birlikte sağlıklı bir hayat kurarsın
Erkekler doğru kişiyi bulduğuna inanırlarsa kabul eder (keriz)
Aynı şeyi bir erkek yapsa kabul etmezler
Zaten yeni bir hayattasın. Kast ettiğin başkasıyla evlenmekse öncelikle sen kendi başına hayatta olduğunu unutmuşsun onu hatırlaman lazım.
Neden mümkün olmasın. Anlaşamamişsin boşanmişsin dünyada ilk değilsin. Kaç kişi çocuğu olduğu halde boşanıyor. Mümkün tabiki de.
Sevilmek sevmek her yaşta mümkün. Ama seçeceğiniz adamı çok iyi seçmelisiniz. Kızınıza gerçekten babalık yapa bilirmi. Sadece kendinizi düşünmeyin
Bu hayatta her şey mümkün ama sevilmek istiyorum derken buna hazır olduğunu belli edip avcılara av olma
Yani tabiki
Bu şekilde evlenen çok var