Eşim ve ailesiyle olan sorunlarımı nasıl çözerim?

Eşim ve ailesiyle birlikte yaşıyoruz 3 yıldır evliyiz eşim yurtdışına gidip geliyo bazen 3 aylığına bazen 4 eşimin annesi herşeyi kendisi yönetsin istiyor arkadaşımı davet etmek isteyince evi baştan sona temizleyebilirsen davet edersin diyor bazen en ufak şeylere surat yapıyor ben sadece annemlere gidip geliyorum gidinceye 1 hafta kalıyorum küçük kızımla beraber çünki köyde oturuyoruz ve hiç arkadaşım yok eşimin kız kardeşi ise 18 yaşında ama küçük kızımı bile kıskanıyor çocuk gibi eşim telefonuma takip ediyo nerey gidersem görmek istiyormuş biyere gitsem sürekli fotoğraf istiyo hep kontrol ediyo daha öncesinden onu yabancı kadınlara merhaba yazarken görmüştüm tartışsakta affetmiştim bana bişey anlatacaksa anlamadığım bi kısım olsa azarlıyor ya da anlatmaktan vazgeçiyo annesi ve babasıyla gizli gizli konuşuyo ben yanlarını gidince susuyorlar bana hiçbirşey anlatmıyo açık giyinen biri değilim ama pantolonumun rengi beyaz diye yırtmıştı bi kere eşim evlendiğinizden bu yana ne evlilik yıldönümümüzü kutladık nede başbaşa bi yemek yedik bişeyler yapalım diyince hep kaçıyo ve sürekli bana küfür ediyo dalga geçer gibi konuşuyo ona anlatmamda bu durumu hala aynı devam ediyo evde kimse kimseyle muhabbet etmiyo sıkılıyorum ve ailemin yanına geliyorum bu da onlara sorun oluyo niye sürekli gidiyormuşum diye eşim benim ailemle görüşmüyo zaten bayramdan bayrama bu durumdan çok yoruldum gün içinde hep dalgınım ve unutkanım ya da yorgunum üzülüyorum sürekli bana bu şekilde davranmalarına bütün eve eşim bakıyo eşimin babası çalışmıyo 45 yaşında daha sürekli eşimden birikimlerimizi alıp geri vermiyo ve parasız kaldığımız zamanlar oluyo ama eşim sürekli vermeye devam ediyo ben onunla konuşuncada benim düşüncelerimi önemsemiyor
Eşim ve ailesiyle olan sorunlarımı nasıl çözerim?