Kız arkadaşımın açık giyinmesi, gece hayatı ve kaybetme korkusuyla nasıl başa çıkmalıyım?

Arkadaşlar çok uzun ama özet geçeceğim. Sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz, çok aşığız. Aileler tanıştı, her şey okey ama geçmişi çok kötü; club, birileriyle birlikte olma, gece hayatı vs. baya kötü yani. Ama konuştuk, hallettik.

Neyse, kızın cumartesi doğum günü. Ben güzel hediyeler aldım, yemeğe çıkartacaktım. Bana dedi ki arkadaşlarım da olsun, bir mekana gidelim, içelim, dans edelim. Ben hiç sevmem, onun da istemesini istemem ama dedim ki 1.5 yıldır ilk kez, tamam.

Bugün kıyafet bakıyordu, saçma sapan bir korse beğenmiş, üstü ful açık. Almadı ama “çıkarken bir şey bulamazsam bunu alırım, o kadar da değil, bir şey yok” dedi. “Yılda 1 kez, buna da karışma, heves kaçırma” dedi.

Ben de “yok” dedim, “çok açık, bunu giyersen ayrılırız” dedim. Yani sonumuz olur dedim. O da “o zaman cumartesiyi bekleme, ayrıl” dedi. Kaybetme korkusu yok.

Tartıştık baya, sonra ben gittim ama yolda karşılaştık. Bir daha konuştuk, yine tartıştık. Ben dedim ki “ne zaman gece dışarı çıkma olsa saçma sapan giyiniyorsun.” O da diyor ki “o mekanda herkes öyle, hem ben yanındayım” falan.

Ben de sinirlenip “yeter, sen hep açık şeyler beğeniyorsun, oranı buranı gösterme” dedim. Çok sinirlendi, “hadi ordan git” dedi. Büyük kavga oldu. Hep dediği şeyleri yine dedi: “bir daha yüzümü görme, sakın yazma, aşağılık, pislik, ezik, gurursuz…” vs.

Her yerden engelledi.

Mevzu bu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok aşığım, kaybetmek istemiyorum ama o beni kaybetmekten asla korkmuyor. Yazmasam geri çekilsem doğum günü geliyor, sonra düzelmek daha zor. Yazsam bu sefer hep koşan ben oluyorum ve daha kötü oluyor.

Kız arkadaşımın açık giyinmesi, gece hayatı ve kaybetme korkusuyla nasıl başa çıkmalıyım?