Kız arkadaşımın eline verdim ilişkimizin iplerini..Bunu nasıl geri alabilirim ve kaybetme korkusunu ona nasıl aşılayabilirim ?
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler...
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler...
Hayatının merkezinden çıkar onu. Bu çok tehlikeli. Kendine özel zamanın olsun. Diyelim ki fotoğraf kursuna gidiyorsun, benim artık fotoğraf kursuna gitmem gerek sonra görüşürüz diyebilmelisin. Yani onun için kendi hayatından ödün verme. Ama bak burada dikkat et, amacın ona göz dağı vermek olmasın, bu saçma olur gerçekten meşgul olduğunu o görsün, sen ona belli etmeye çalışma. Mesela ders çalışman gerekiyorsa bunu ona kibarca söyleyerek ayrıl, ya da uyuman gerekiyorsa bunu ona söyle. Hep sen onun peşine düşme birazda o senin peşine düşsün. İşte bunun yolu da kendine bir hobi bul. Bir insanın ilişkilerinde değilde bütün hayatına faydası olan bir şeydir.
Dediğim gibi ona kaybetme duygusunu vermeye çalışma, gerçekten meşgul olduğunu görsün o, senin ciddi olduğunu anlasın, ilişkinizde senin de duygularının önemi olduğunu anlasın. Bu ilişkinizde amacınız kızı mutlu etmek değilde, karşılıklı mutlu olmak olduğunu bilsin. Bak benden sana tavsiye çok peşine düşme senin hayatın değerli, amacın bir kızı mutlu etmek olmasın amacın senin dolu dolu hayatına bir kız neler katabilir olmalı.
Verilebilecek en mantıklı cevap. Tebrikler
bir kaç gün arama falan. mesafeli konuş sorduğunda dışardayım de:D
Cevap
1Cevap
başkalarında olmayıp da sen de olan bişeyler olsun ki kaybedecek diye korksun.
Başka kızlarla aranın iyi olduğunu ona yansıt..
cok sacma bunu yapma kendine baglanip kaybetne korkusu olusturayim derken sen onh kaybedersin sonu fena olur senden sogur ben oyleyim mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar