Mantıklı bir ailem olmadığı için cahil bir ailem olduğu için maalesef hayatımı tamamen kendi başıma kurmak zorunda kaldım, kendimi bildim bileli hep işimde başarılı olmak zorunda olduğumun farkında idim çünkü babam cimri ve zalim birisiydi. Ergenlikten sonra karşı cinse karşı inanılmaz bir çekim duymaya başladım. Hep o malûm işi yapmak istediğim hâlde 26 yaşıma geldiğim hâlde henüz geleceğimi garanti etmediğim için kafamı başka yere çekerler diye kızlardan uzak durdum. Sosyal olsam bile kızlar her şeyi erkekten bekliyor hiç yanaşmıyorlar soğuklar zaten, sen uğraşacaksın illa.
Öyle işte, neyse sonuç olarak düşünüyorum ki eğer babası hem karakter olarak düzgün hem de varlıklı bir ailenin çocuğu olsaydım hiç bu kadar aşırı zorluk görmezdim çocukluğumdan beri. Göreceğim zorluklar da kendi istediğim meslekte çalışmakla olurdu. Zengin olsam daha farklı bir iş yapardım ve geleceğim nasıl olsa garantide diye düşünerek hayatta hep daha cesur özgüvenli de olup karşı cinsten biriyle güzel bir sevgililiğim olurdu. Ama maalesef böyle işte hayat bazılarına iyi bir aile vererek ömür boyu rahatta bırakırken benim gibilerine ise sıkıntılı aileler vererek ömrünün en değerli yıllarının çöp olmasına sebep oluyor. Dünya adil mi sizce?
Öyle işte, neyse sonuç olarak düşünüyorum ki eğer babası hem karakter olarak düzgün hem de varlıklı bir ailenin çocuğu olsaydım hiç bu kadar aşırı zorluk görmezdim çocukluğumdan beri. Göreceğim zorluklar da kendi istediğim meslekte çalışmakla olurdu. Zengin olsam daha farklı bir iş yapardım ve geleceğim nasıl olsa garantide diye düşünerek hayatta hep daha cesur özgüvenli de olup karşı cinsten biriyle güzel bir sevgililiğim olurdu. Ama maalesef böyle işte hayat bazılarına iyi bir aile vererek ömür boyu rahatta bırakırken benim gibilerine ise sıkıntılı aileler vererek ömrünün en değerli yıllarının çöp olmasına sebep oluyor. Dünya adil mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın adil olmadığını hissetmen çok anlaşılır 😔 Zor ve sevgisiz bir ailede büyümek insanın omzuna koca bir yük bırakıyor. Haklısın bazıları hazır başlıyor oyuna 🎲 ama bu senin değerini asla düşürmüyor. Sen emek vererek güçlenmişsin 💪
Dünya tam adil değil ama sen kendi hayatına adalet katabilirsin. Küçük de olsa kendin için güzel adımlar atmayı hak ediyorsun ❤️ İlişki de iş de zamanla olur merak etme 🌿✨