Anneme katlanamıyorum, hayatımı mahvediyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Stajım vardı bugün ve iftar saatiyle denk geliyor annem de gidip arkadaşlarıyla o saate yemek programı yaptı ısrarla gel deyip duruyor diğerleri de aileleriyle gelecekmiş staj saatine denk gelebilir dedim ve denk geliyordu sonra yok ara izin al daha sonra telafi edersin dedi ara ara diye tutturdu zor durumda kalıyorum dedim resmen çemkirip durdu arkadaşlarının yanında ben de aradım yarın telafi ederim dedim yarın da gelme pazartesi de daha sonra müsait olunca telafi edersin dediler ve çok utandım kusura bakmayın falan dedim sonra kabul ettiler diye annemi aradım telefonu açmadı ben de 2 kere aradım hakimi yanındaymış beni rezil ettin diye çemkirdi açmıyorsam hakimi yanımdadır rezil ettin beni deyip azarladı yanında arkadaşları da vardı sonra telefonu suratıma kapadı ben gerçekten bıktım artık ya canım demek istemiyorum ama artık öyle gelmeye başladı hayatı bana dar etti sürekli zor durumda kalıyorum. Üniversiteye gittim annem tayinle geldi hayatımı her yaşamaya çalıştığımda karşıma çıktı sürekli fanusta büyütüyordu sürekli müdahale ediyor her halta ve gerçekten bunaldım. Evde zırt pırt dibimden de ayrılmıyor sürekli yanıma geliyor daralıp ağlasam senin ne derdin olabilir falan diyor. Sürekli hayatıma karışmaya çalışıyor buna tuttuğum oruç da dahil ve harcamalarımı da kontrol ediyor kendi ek kartını kullandırtıyor. Dıştan bakınca alımlı özgür duran bir kızım üniversitede çok fazla konuşulurum herkes beğeniyor sevgilim de oldu ama toksikti sonuç olarak kötüleşiyordu ilişki yönünden de şansızdım ve gün geçtikçe annem daha çok karışmaya çalışıyor 19 yaşında daha özgürleşmiştim şimdi her halta konuşuyor birisiyle evlenip bu hayattan kurtulma şansım da yok erkeklere güvenemiyorum birisini sevseler de mekanlarda her haltı yaptıran canım var kısacası bir erkekle olsan da aldatma olayı yüksek bölümüm iyi ama onda da para kazanma süreci için deneyimler falan gerekiyor beklemek istemiyorum annemin parasına kaldım şimdilik o da sürekli kafayı yediriyor laftan da anlamıyor bir de dindar katlanamıyorum

Anneme katlanamıyorum, hayatımı mahvediyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım?