Annemle geçinemiyorum, ne yapmalıyım?

annemle her gun kavga ediyoruz, tartisiyoruz, ben genelde susuyorum cevap vermiyorum ama canimi yakiyo sozleriyle.. 2 bucuk sene once ailemle hic konusmazdim kafama gore takilirdim, icime kapandim kimseyle muhatap olmazdim, beni anliyan kimse yoktuda ondan.. gunun birinde psykologa goturdu annem beni defalarca, ne anlaticam kadina tanimam etmem bos bos oturuyoduk kadinla, neyse sorunuma cagre bulamadi kadin.. 2 sene once biriyle tanistim onunla cok mutluyum, tamam asik degilim ama sayiyorum seviyorum kendisini beni bir o onaliyo hep yanimda oluyo ben aglarkende gulerkende kendisi cok iyi birisi.. 4 ay once tartistik bana cok pis kufurler eti bir anda noldu bilmiyorum gitim kendimi astim.. babam kurtardi beni nefes alammiyodum sonradan duzeldim neyse 3 gun once istemeye geldiler ve annem vermiyo ama surekli bavulunu topla defol git diyo.. ben cok yoruldum o hep bagiriyo ben cevap vermiyorum icime atiyorum ama biktim napicagimi bilmiyorum, kacip gitmek istemiyorum.. annem beni hep yanlizliga iti bunu ona soyliyemiyorum bu yuzden sevgiyi baska yerde aradim hep sonunda buldum ama annem kabulenemiyo ! ben o cocuga asik degilim ama o kisiyle evlenmek istiyorum ben napicagimi sasirdim biri bana yol gostersin..
Annemle geçinemiyorum, ne yapmalıyım?