Biz üç kardeşiz bir abim birde küçük kız kardeşim var ergenlik döneminde. Annemle hiç geçinemiyorum ne yapsam ne etsem asla bana karşı davranışları değişmiyor deli beller gibi bellemiş beni ağzına gelen herşeyi bana söyleyebiliyor ama kck kız kardeşime ve abime asla bu şekilde davranmıyor onlara ağzını bile açmıyor sizce bir anne neden evladına bu şekilde davranır 😏 halbuki beni sekiz yaşımda tr de bırakıp yurtdışına gitti beş sene annemi görmedim 13 yaşımda beni ve abimide yurtdışına getirdiler bazen kendi kendime evlatlık olabilirmiyim düşüncesine giriyorum 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemde boyle. Ustelik cok alingan ve küsen bir anne. Eskiden hakli ben olsam barismaya calisirdim ama artik ne hali varsa gorsun diyorum. Ayni evin icinde 1 aydir konusmuyoruz. Kucuklugumden beri boyle. Yoruldum artik yapacak bir sey yok. Yine senin gibi kardesime davranislariyla, onun hareketlerini tolere etmesiyle bir degil. Bana karsi bir agresifligi var. Param olsa ceker giderim, bir dk bile durmam. Anne olarak varlığını hep yok olarak hissettirdi zaten. Surekli cocuk gibi küstü, triplere girdi. Surekli daha kucuk yasimda ben hep alttan aldim onu, aman küsmesin, aman bana darilmasin, aman tribe girmesin diye ben cabaladim koskoca kadina karsi. Kirildigimda yanima gelip bir kere gonlumu almisligi yok. Varligi da yoklugu da belli olmadi zaten. Cekip gitsemde bir sey degismez hayatimda.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an aynı duygular içindeyiz çok iyi anlıyorum seni çünki aynısını yaşamaktayım işte buyüzden ilerde anne olursam asla bu şekilde olmucak tavrım çocuklarıma karşı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrı eve çıkın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvim ayrı ztn mesleğim yüzünden evinde kalmak zorundayım aramız 130km annemle ve iş yerim anneme cok yakın olacak buraya taşınasıya evinde kalmam gerek
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kendi yuvanı kurana kadar veya ayaklarının üzerinde durabilene kadar bir şekilde mecbur sabretmen gerek. Ayrı eve çıkabiliyorsan çıkmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvim ztn ayrı aramız da 130 km ama mesleğim açısından burada olmam gerek mecburiyetten yoksa ztn evimi taşıyacam bir saniye bile aynı evde kalmak zulüm benim için 🥀
+1 yılAnne ile geçilemeyecek ne var ki ikiniz de alttan alın işte
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay taş olsa çatlardı o derece 🫤
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi sevmek zorunda degilsiniz sana mesafeliyse sende öyle ol
067 Yorumla
Soran+1 yılBir anne evlat ayrımı yapıyorsa ben o annenin anneliğini sorgularım hele ki o evlat annesi için diğerlerinin yapmadığını yapmışsa yine sorgularım şimdi sizin sözünüze gelirsek mesafe ne kdr olabilirki anne ve evlat arasında illaki bir topluma girdiğinde orada karşılaşıyorsun etraf ne der durumu var tabi birde karmaşık duygular 🥴
- +1 yıl
Senin için sorun yok ama annenin geçmişte sorunları olmuş olabilir sen başka şeyleri hatırlatıyorsundur yani annenin sana bir mesafesi var konusabilirsin karın ağrısı ne ogrenebilirsin anlatmak istemiyorsa yine aynıysa zorlamanın anlamı yok samimi içten gelerek olmalı
Soran+1 yılEvet babamla ayrıldılar da bunun benimle ne gibi bir alakası olabilirki ztn beş sene yanında değildim anneye ihtiyaç duyduğum anlar türkiyedeydim konuşmayı defalarca denedim birden parlıyor konuşulmaya gelmiyor anlıcan
- +1 yıl
Öyleyse babanı hatırlatıyorsundur ayrılırken tam sen olmussundur senin suçun yok haklısın kesinlikle ama annen başka dünyada yaşıyor psikolojik karakteri ile ilgili bir durum kendini şartlandırmıs olabilir bu duruma üstüne fazla gitme derim
Soran+1 yılTm diyelim bana öyle davranıyor peki abime niye öyle davranmıyor biz halbuki her zorluğu birlikte cektik abimle o bana hem anne hem baba oldu ona da bana davrandığı gibi davranması gerek benmi yalnışım
- +1 yıl
Öyle gerekte ayrım yapan anne babalarda var hepsi benim için aynı diyende var illa ailen diye sevmek zorunluluğu yok konuşursan daha iyi anlasilabilir
Soran+1 yılEvet haklısın psikolog falanmısın sen ya 😅
- +1 yıl
Hayır değilim 😀ama insan akışının çok olduğu işlerde çalıştım milletin derdini dinlerken herturlu denk geldi tecrübeme göre hayatta her şey olma ihtimali var olur dediğin olmaz olamaz yapmam dediğini yaparsın oyuzden büyük konusmadan güçlü tek başına herşeyin üstesinden gelen insan olmak önemli
Soran+1 yılNe iş yapıyosun ki bak merak ettim 😅😂
Soran+1 yılDert babasıyım diyosun hemi 😂😅 doğru kişiye çatmışım jsjdjsjsj
- +1 yıl
Dert çok dinledim sorma onu hiç 😀ilk işim tekstilde çalıştım sonra garsonluk yaptım çağrı merkezinde çalıştım şuanda devlette güvenlik görevlisiyim tekstildeyken yüzüğünü çıkarıp içeri giren insan gördüm güven duyacagin insanda önemli
Soran+1 yılOrtam kötü artık kimin eli kimin cebinde belli değil devir çok değişti çok haklısın allah kolaylık versin işinde gücünde inşallah 🙏🏻
- +1 yıl
Dürüst insan sayısı çok azaldı birde çok maddi bakılıyor herşeye para ile insan ölçülmez benim düşüncem iyi temennilerin içinde sağolasın 🙏
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılBen ana okulu öğretmeniydim 4 sene evel bırakmıştım tekrar başlıyacam başvurumu yaptım bakalım
- +1 yıl
Çok iyiymis çocuklarla ilgilenen insan sabırlı merhametli güleryüzlü olur sende öyle olmalısın 🙂inşallah tekrar başlarsın
Soran+1 yılŞu an kesinlikle beni tarif ettin 😂😂
- +1 yıl
Öyle olmuştur çünkü bu iş böyle karakter ister 😀😀
Soran+1 yılTabiki nerelisin
- +1 yıl
Annenle aynı düşünceye gelememe sebebinde bu yüzden sana çok saçma geliyor davranışları neden diyorsun nasıl diyorsun ama oluyor işte
Soran+1 yılAynen öyle. Valla anlam veremiyorum ki ztn
- +1 yıl
Orduluyum sen nerelisin
Soran+1 yılAfyn
- +1 yıl
Aranızda duzelebilir belki hiç belli olmaz zamana bırakmak eniyisi
- +1 yıl
Aklıma kaymak geliyor afyon deyince 😀
Soran+1 yılValla hiç zannetmiyorum senelerce düzelmedi bu saatten sonra da düzelmez ztn varya gittim ailemden uzak yere aramız 130km olmasına rağmen şansa bak iş başvurum bunların burada onaylandı şansızlığın da bkdrı olsa gerek 😂😅😅 bzn nkdr kaçarsan kaç yine de kaderin önüne geçemiyosun
- +1 yıl
Duzelmesse sen elinden geleni yapmışsın tek başına ayaktada durabiliyorsun bundada bir hayır vardır demek gerekiyor. Şansızlık evet😀herşey kader ama seçenekler sana ait oluyor yani tercihleri biz yapıyoruz
Soran+1 yılBen devlete başvurdum beni buraya atadı napabilirim bu durumda 😂 kader işte dönderip dolaştırıp burunlarının ucuna geri getiriyor beni jsjsjsjssjsj
- +1 yıl
Kader iki çeşittir Birincisi İlahi (külli) kader vardır bir de insanların kendi iradesine verilen cüzi kader vardır. devletin ataması durumu ilahi (külli) olan ailenle barışma durumun cüzi kader yani senin ya da annenin irade durumuna bağlı 😀
Soran+1 yılPekte bilgilisin maşallah ben sana diyorum harcanmışlar seni pskolog olcakmışsın sen 🤪😅
- +1 yıl
Estafurllah sende öylesin ben insanla uğraşmak istemiyorum az insan çok huzur diyorlarya öyle 😀kendi çevreme ya da iyi gördüğüm insanlara yardımcı olurum. Bizim konuşmaya devam etmemizde bu arada cüzi kader 😀
Soran+1 yılBu konuşmanın pek sonu gelmicek gibi gözüküyor burdan bakınca 😂😂
- +1 yıl
Enerji uyumu denen bir şey var onu yakalamış olabiliriz 😀😀biranda konuşmayı kesip ortadan kaybolup gitmem bazen öyle tuhaf davrananda var sanada denk gelmistir
Soran+1 yılYok hiç denk gelmedi 😂
- +1 yıl
Var ist
- +1 yıl
Var işte öyleleri 😀
Soran+1 yılAnladım doğrudur ya
- +1 yıl
Şuanda nerde ise basliyorsun
Soran+1 yılParis
- +1 yıl
Öylemi ben seni Türkiye'de sanıyordum🤦
Soran+1 yılYok afyonluyum ama fransada yaşıyoruz
- +1 yıl
Kahve çok icildigini biliyorum benim dayım tarafıda orada gidip geliyorlar
Soran+1 yılKahve değilde çayı çok tüketiyoruz 😂
- +1 yıl
Fransa'da yaşamak mı Türkiye'de yaşamak mı iyi 😀
- +1 yıl
Türkler içerde Fransızlar çok kahve tüketiyorlar diyorlardı bende onların yalancısıyım
Soran+1 yılTabiki fransa 😂 küçük yaşta geldim artık burayı benimsedim şahsen tr de yapamazdım üstelik ekonomi şartları da şu an çok kötü
Soran+1 yılHa bende afyonu soruyon sandım evet fransanında kahvesi çok meşhur çok tüketiyorlat
- +1 yıl
Haklısın Türkiye şuanda senin için attan inip essege binmek gibi😀Bende memur olmasaydım yurt dışını düşünüyordum yalan yok sıkıntı çok var cidden ekonomik bizim ülke çok güzel görsel olarak ama insanlar gelişimci değil çok kapalılar laftan anlamıyorlar ancak 50 60 70 versiyon öldukten sonra yenilenme olabilir görüşündeyim onun dışında inandığı parti ne derse ona inanma var araştırma eleştirme yok genel olarak
- +1 yıl
Fransanin aynen bende kahvesini duydum 😀sokakları flan izlediğim kadarıyla göz alıcı
Soran+1 yılBizim insanımızda çok fırsatçı devlet kontrol etmiyor fiyatlar ateş pahası bu sene gelmeyi düşünmüyorum şahsen
Soran+1 yılSadece merkezi güzel bizim oturdumuz yerler normal eyfele 15 dk trenle
- +1 yıl
maalesef öyle bir yapımız var dolandırma çalma ne ararsan var inanç olarakta tam zıttı şeyler yapılıyor riyakar davranış bize yakışmıyor bu toplum böyle değildi ama bir bozulma görünüyor eskiden olan görüntülere bakiyoruz çok kibar nazik insanlar var sevdiğini bile söylemeye utanan insanlar var
Soran+1 yılmaalesef öyle artık devir kötü 🙅♀️💆🏻♀️
- +1 yıl
Çok iyiymis merkeze yakınsın 🙂Paris Eyfel Hitler'in hayali bir şehirmis
Soran+1 yılAman gereksiz demir yığını okdr turist geliyor anlam veremiyom bir demir yığını için çok saçma dğlmi 😂😂
- +1 yıl
Ben görmedim yakindan ama bencede öyle aynı fikirdeyim senle 😀😀havalı anlatmak için kullanıyorlar işte Paris'e gittim Paris'te balayı yaptım adı var gösteriş için kullanılıyor zenginler genelde gösteriş için yapıyorlar
Soran+1 yılNebilim benim için hiç bir anlam ifade etmiyor şahsen 😂 o hava atanlar anca etrafında dolanır eyfele cıkmak için okdr cok sıra varki kimsenin gözü kesmiyor o sırayı beklemeye 🤭
- +1 yıl
Avrupaninda önemli ikinci ülkesi Almanya anası Fransa babası derler Avrupa'nın oda var 😀
- +1 yıl
Sen pek gösterisi sevmediğin için öyle düşünüyorsun 😀Turk kızı olduğun için saçma geliyor 😀😀
- +1 yıl
Sen hiç çıktınmi manzara var mı eyfelde
Soran+1 yılEvet defalarca çıktım hatta merdivenle indim cıktım defşet bşy ya manzara cok güzel ztn eyfeli yapanın üçüncü katta mumyası var manzarası cok güzel gerçekten ama yükseklik korkum var rüzgarlı havada tepesi sallanıyor hafif çok korku verici 🤭😅
- +1 yıl
Okadar insan trafiğine iyi dayanıyor o yükseklige korkmamak elde değil 😀yapanada helal olsun mimari olarak sağlam eser Türkiye'de olsun pahaliysa kimse çıkmaz 😀😀
Soran+1 yılİnstan var mı
Soran+1 yılBu muhabbet gider çnki
- +1 yıl
Evet var paylaşayım
Soran+1 yılEkledim eğer yalnış kişi dğlse
- +1 yıl
Mesaj döndüm 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ablami nefret ederim. hic haz etmem cok kaba saygisiz birisi
022 Yorumla
Soran+1 yılHer ailede muhakkak olabiliyor nede olsa beş parmağın beşi bir değilki allah seninde yardımcın olsun kardeşim
Cevap sahibi+1 yılAnnemde ona duskundur o uzulse õlur kadin tuaf hepsi
Soran+1 yılİnsanın çok zoruna gidiyor ya halbuki aynı hissiyatı sana da aşılaması gerek normalide bu ztn ama yok anam naparsan yap gözünde gram değerin yok
Cevap sahibi+1 yılDegmiolar bazen kacip gidim diyom disarisida kotu insanlarla dolu bilmiyom
Soran+1 yılGel sen yanıma birlikte iyi anlaşırız dert ortağım 🤪
Cevap sahibi+1 yılNerdesin hemen gelim. bn Ankara gi
Cevap sahibi+1 yıl😏😔🙄
Soran+1 yılBen afyonluyum ama yurtdışında kalıyorum sen iste özel uçağımı transfer edim senin için lafı olmaz 🙅♀️😅🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılCiddimi canimsin🙄🤣🤣🤣🐞🐞🌹🌹🌹🌹😘😘
Soran+1 yılYaşın kaç senin
Cevap sahibi+1 yılNiye sordun kiz
Cevap sahibi+1 yılAbinmi var yoksa😊
Soran+1 yılVar ama evli o ya sadece aynı yaşıtmıyız diye merak ettim 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet 35 bn canım
Cevap sahibi+1 yılBeni de al yanina kiz turkiye is yok😌😔
Soran+1 yılAnldm fzla yaş farkı yokmuş bende 29
Cevap sahibi+1 yılAma hic gostermem bide
Soran+1 yılDoğru diosun tr bitik okdr haklısınki imkanım olsa yedi sülalemi getirmek isterdim ama çok zor istekti şuydu buydu çok şey istiyorlar çok zoralttılar namussuzlar
Soran+1 yılBende hiç göstermiyorum genelde 24 falan diolar
Cevap sahibi+1 yılCansin sen sevdim seni takiliyom zaten Ailem gonderirmi beni isterdim ama🥰🌹
Cevap sahibi+1 yıl🥰🥰🥰iyi bak kendine
Soran+1 yılBende öyle tanışalım kız istersen tabiki
+1 yıltek careydi bende evlendim ama sen sakin boyle hasta yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ? Bu şekilde evlilikler biticek doğru insanı bulduktan snra neden olmasınki
+1 yılO zaman sende mesafe koy
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim defalarca bu sefer abim bizi tekrar bir araya getirmeyi beceriyor
- +1 yıl
O zaman evi ayır
Soran+1 yılEvim ayrı zaten ama iş görüşmem için şu an mecbur evinde kalmak zorundayım
- +1 yıl
O zaman sabredeceksin ne diyelim ki
Soran+1 yıl😔
Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olabilir zaten evlenip gidince kurtulursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
+1 yılOrta yaş çocuk sendromu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 🤔
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıl ayrı ev tut
02 Yorumla
Soran+1 yılEvim ayrı mesleğim yüzünden şu an evinde kalma mecburiyetim var
+1 yılSana nasıl davranıyorsa sende öyle davran
05 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birisi değilimki kimseye kin besleyemiyorum
- +1 yıl
Öyle biri olmayabilirsin ama bu yapılanlara da sessiz kalma daha çok üstüne gelirler
Soran+1 yılYa ztn biz kavga etsek bile beş dk sonra gönlünü alıyorum ama diğerleri kin besliyor belkide byzden kaybediyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum işin çok zor umarım zamanla bir şeyleri aşabilirsiniz
Soran+1 yılİnşallah 🫤
+1 yılNerde yaşıyorsun
018 Yorumla
Soran+1 yılFransa paris
- +1 yıl
Paris pahalı oteller falan
- +1 yıl
Paris pahalı mı
Soran+1 yılNe konuda pahalı mı evim ayrı ztn sadece iş görüşmem vardı evinde kalmak zorundayım iş yerim evine yakın olcağı için
- +1 yıl
Ne iş yapacaksın
Soran+1 yılAna okulunda öğretmen
- +1 yıl
Güzelmiş, Yaş kaç senin
Soran+1 yıl29
- +1 yıl
Tanışmak ister misin
- +1 yıl
Bende belçika da yaşıyorum
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
- +1 yıl