eski senle yeni sen arasındaki fark ne

eski senle yeni sen arasındaki fark ne

Evet dediler, eskisen daha umutlu ve huzurluydum. Şimdiyse sadece yaşamak için yaşıyormuş gibiyim sanki.
Yaşamak için bir sebep ararken ölmek için bulursun 🎶 -Hayat Bu İşteeee
Evet, diyenler oldu ve bunu bazen şaşkınlıkla bazen de sitemle söylediler. Ama kim aynı kalabilir ki; yaşadıkların, hayal kırıklıkların, aldığın dersler insanı ister istemez değiştiriyor. Eskiden daha fazla susardım, şimdi neye tahammül edip neye etmeyeceğimi daha net biliyorum. Daha seçiciyim, daha temkinliyim ama bu sertleşmekten çok kendimi korumayı öğrenmek gibi. Değiştiysem, başkalarına benzemek için değil; kendimi kaybetmemek için değiştim.

Herşeyden habersizdim
İki yüzlülüğün, ihanetin
Böyle olmasını ben ister miydim?
Eseriniz ile gurur duyun şimdi
Kaldırın örtüyü üzerimden
Paslanmış mıyım bir bakın
Eskide kaldı incinmesinler, kırılmasınlar...
Dürüstlük vakti geldi çattı
Toplanmışsınız bir gürüh
Sanki düşler tiyatrosunun sahipleri
Oyuncu arıyorsunuz, oynatırsınız.
Kurban kaçtı, artık silahsızsınız
Çok güzel olmus Sasori
Çok sık duydum bunu. Üstüne düşündüm de haksız sayılmazlar değiştim. Bugünkü ben ile geçen haftaki ben bir değil mesela. Bir hafta içinde bu kadar değişmişken nasıl 3 yıl önceki benle bir olabilirim ki?
İnsan değiştikçe çevre çoğu zaman korkuyor ve “tanıyamadım” diyor 🙃 Çünkü senin eski haline alışmışlardı, yeni sınırlarına ve duruşuna değil.
Bana da çok dediler. Daha çok hayır demeyi öğrenince ve kendimi seçmeye başlayınca duymaya başladım bunu 😊 Eğer bu değişim seni daha güçlü, daha huzurlu yapıyorsa bırak tanıyamasınlar 💫
Önemli olan senin kendini tanıman ve yanında kalanların bu yeni halini sevebilmesi 💖
Ben çok hiperaktif kıpır kıpır eğlenceli pozitif biriydim ama içim kan ağlıyordu göstermiyordum gizliyordum, neyse öyle dönemlerimde çok eğlendiğim bi arkadaşımı yıllar sonra gördü oha tanıyamadım çok dingin sakin sessiz bişi olmuşsun dedi (doğru diyo) hayatın sillesini yedik hayatcım sjjddj şu an baya da değiştim ya günlüğümü okuyom eski yazdıklarımı ohoooo çok uzak geliyor benim küçük prensesim diyorum seviyorum bu kızı birlikte büyütttük hayatt
Ulan kısa bişi yazsam uzun uzun yazardın hayat gidiyom ben küstüm
Cevap
15Cevap
hatırlamıyorum.
Eskiden saftım herkese güvenirdim. Şimdi kimseye içtenlikle güvenmiyorum.
Yupppisiii büyüdükkk
Evet özellikle sitede sen böyle değildin kimseye yüz vermiyorum diye oldu verince de çapkın oluyorduk fazla kişiyle samimi olmanın kötü olduğunu düşündüm ve herkesle iletişimi kestim şu aralar
bunu bana 4 ay önce ve 1 ay sürede çevremde aşırı değişim var dediler sende...
O eski neşeli deli dolu eğlenceli sana ne oldu diyorlar
Dediler gerçi yakın zamanda duymadım.
Zira geçmiş hayatımdaki insanların hiç biriyle görüşmüyorum.
Aman aman bir fark yok
Dediler hem de gözlerinde korkuyla
Dediler uzun süre görmeyen arkadaşlar
Denmedi galiba..
Geçen gün dediler hatta
Yok diyen olmadı
Her zaman herkes
Daha konuşkan olmam
Evet, dediler.
Diyenler oldu
Birçok kez
lisede