Adamına göre muamele yapmaktan bahsediyorum.. Herkese aynı olamayız.. İyiye iyi, kötüye kötü..

Adamına göre muamele yapmaktan bahsediyorum.. Herkese aynı olamayız.. İyiye iyi, kötüye kötü..

Değiştirdiler be dostum.. hayatımda ilk defa başka bir insan olma özlemini duydum. hiç bilmediği bir içkinin susuzluğu gibi bir duygu. değişebilmek. kendinin bile tanıyamayacağı yeni bir varlık olmak. bütün canlıların olanca güçleriyle karşı koydukları bir değişim, bir başkalaşım. korkutucu ve aynı zamanda çekici bir eğilim. hücreler bütün güçleriyle dış etkenlere karşı koyar ve vücuda girmek isteyen yabancı unsurları dışarı atmaya çalışırken değişebileceğini, onların bu kör inadını yenebileceğini düşünmek, insan için ne kadar zordu. değişmek, kendine yabancılaşmak demekti.(…) aslında yeni olan her şeye isyan ediyor vücut:dünyanın en rahat yatağında ilk yattığı gece uyuyamıyor. beyin, vücudun o korkunç diktatörü de, tutucu bir derebeyi aslında, gene de vücut kadar geleneklerine bağlı değil.. şuraya da Özdemir Asaf'tan güzel bir söz bırakalım. 🙂
biz değişiriz aşk değişti sanırız.
yiterken de böyleyizdir, yitince de..
Tecrübeler insanı değiştirir 😃 sadece kötü tecrübeler değil, iyi olan tecrübelerde değiştirir bir şekilde insanı
Tecrübe oluk oluk.. 😄
Dağıtayım ya fazlasını.. Hayır işlemeyelim mi.. 😄
Hayır diyorum ya.. 😕
Ama istemem kumbarama koy da diyebilirim çaktırmadan.. 😂
22 saat sonra... 😄
Tamam be kes.. 😂
Sıra bana gelir. 😄
Bensiz olmaz.. 😄
😄😄
🤨🤨
Oldu mu.. 😅
Ben yaptım, oldu.. 😄
Aslında yaşadığımız her an, hergün bir değişim içindeyizdir ama bu değişimler minik minik olduğu için değiştiğimizi anlamayız. Değiştiğimizi ya uzun yıllar sonra ya da bizi üzen, kıran, yıpratan sireçler sonumda fark ederiz. Can Yücel 20 yaşında ben, 35 yaşında ben şiirini boşa yazmamıştır
Ben hiç değişmem diyordum, hep aynı kalırım diyordum. Ama, insanı öyle bir değiştirmeyi beceriyorlarmış ki, bir ağzına... kalıyormuş. İnsan, kendisi istemese de değişebiliyormuş. Bunu da öğrenmiş olduk
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim..
Cevap
10Cevap
Değiştim. Aslında insanlara bu konuda suç atamam. Senin yüzünden diyemem onlara. Kendim değişmeyi istedim, benim anam ağlayacağına onların anası ağlasın.
Olduğum gibiyim.. Ne değiştim nede değiştirildim..
Değişiştim ama hayat değiştirdi
Bana gerçekten iyilikle yaklaşan varsa iyilikle mükafatlanır; aksi takdirde olsa dahi iyilikle cevap verir yoluma bakarım. Yalnız kötülük peşinde olanlar bana zarar veriyorsa o an vahşi butonumu aktive eder ve harekete geçerim. Canımı çok yakmışlar ise.. sessiz kalır adalet elbet yerini bulur diyerek kendime odaklanır zamanı gelincede onlara bir bakmam yeter.

O bir adım atıp güzellik salonuna gidip şöle bakıp
1 kadının olunca biten bir oyun bunu 2 mizde biliyorux
Evliyken koşmak istersen de buzdolabı kafanla sırf seks için olur
Kalpten başkası da sırf seks içinmiş
Bazı insanların gerçek yüzünü görünce değiştim onlara karşı. Eskiden olduğu gibi herkese karşı iyi niyet, iyilik, iyiye dair ne varsa işte.. işlemiyor yani artık öyle. Adamına göre muamele yapmadığın sürece sen kaybediyorsun.
Değiştim. Bu böyledir ama hayat sürekli bir değişime iter bizi. Buna kimi zaman insanlar sebep olur kimi zamanda kendiliğinden öyle gelişir. Kabullenmemiz, mümkün olduğu kadar kısa sürede adapte olup yolumuza devam etmeliyiz..
Değişmek zorunda insan... Lakin içerden olmalı kırılma noktası... Dün zeki idim dünyayı değiştirmek istiyordum... Bugün akıllıyım kendimi değiştiriyorum..
İnsanı tecrube ettikce degişir. degişmelidir de yoksa tecrubelerden birsey ögrenmemis demektir.
değişmem ben değişmiyorum :) bir kişi beni tanıdığı andan itibaren isterse on sene görüşmeyelim sonrasında beni gene aynı bulacaktır
Aynıyım, kimsenin bana yaptığını ben kimseye yapamıyorum..
değişmeyen tek şey değişim. tabii ki değişiyoruz. kimisi kontrollü, kimisi istemsizce.
Değiştirdiler. Adına da olgunlaşma, büyüme dediler ama ben eski halimi daha çok seviyordum
Değişmeyi bekliyorum, daha çok yolum varmış değiştim sanıyordum..
Evet, ben değiştim. Ama sadece herkese hak ettiği değeri verecek kadar değiştim.
Kotamızı doldurduk, zırhımızı kuşandık.. sağolsunlar
Ne değiştim nede değiştirebilirleeer sadece olması gerektigi gibiyim..
Valla ben iyiye iyiye kötüye kötü kim bana nasıl davranırsa bende ona öyle benim öyle 🤷
Merhabalar
Kendi istediğim ile değişenlerdenim, yanlış yönlerimi degistirim
Bende değiştim, başkaları da değiştirdiler. Ama iyi ki de değiştim. 😁
Değişemedim gitti hep aynıyım. Kötüye kötülük yapmadım sadece uzaklaştım
değişme değil aslında aynısının akıllanmış hali
Değiştirdiler değiştim de hem olumlu hem olumsuz. Onlara inat aynı kalmayı denedim ama bnden bir parça koptu ya da ben birşeyler ekledim.
Değişmedim. Değiştiremediler.
Değiştirdiler. Güzel oldu aslında
Değiştim çünkü değiştirdiler
Ama değişmiş insanlar faturayı değiştirenlere değilde değiştirmeyenlere ödetiyor. Sen gibi.
İliklerime kadar değiştirdiler
Değiştirdiler.
İkisi de oldu aslında. Bağlantılı şeyler.
Değişmedim aynıyım
Değişmek istersem değişirim..
Değismem degismedim de
Âşık oldum ve değiştim. Bambaşka biriyim.
Değişime açık biriyim.
Değiştim. İyi de olmuş...
Büyüdüm ama hala aynıyım!
Değiştirdiler sağolsunlar
Değiştirdiler anasını satayım..
Yaşadıklarımdan ders alip değiştim
Değiştirdiler
Değiştirdiler...
Adamına göre
Değiştirdiler.
Değistirdiler
Değiştirdiler..