Evet , aradan seneler yillar gecmesi lazim. Ayni fiziksel degisimi bende yasadim. Guzel bir duygu. Seni o asagilayan insanlarin ayaklarina kadar gelmesi falan , bayagi gurur verici bir olay. Ve senin onlari tek tek reddetmen 😂
Valla benim eski sevgilim bile yoktu dusun. Kucukken sürekli zorbaliga ugrayan bir cocuktum Cok asagilanip iteleniyordum. O bana bakmayanlar it gibi pisman olmuslardi. Ama is isten gecti tabi 😂 Tabi fazla zorbalik yasamak yetiskinlikte psikolojik rahatsizliklara Neden oluyor Bende 1 sene anksiyete tedavisi aldim. Ilaclari kestim 1 ay önce Karakterimdede degisiklige Neden oldu. Utangacligim cekingenligim gitti , atilgan biri oldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
değiştiysem de karşımda ki insana karşı değil.. hayat düşünceleri olarak değişmişimdir
Evet diyen bir kişi oldu
Aslında sürekli değişkenlik gösteren kendisi ama suçu bende buluyor
Değiştiysem kendim için değiştim denişimdir öyle diyen olduysa bile.
Fizik olarak çok fazla güzel şeyler duydum
Bunu herkese basarabilir mi sence?
Bence başarabilir. ama bir anda olacak şey değil. bu bir süreç :)
Evet , aradan seneler yillar gecmesi lazim. Ayni fiziksel degisimi bende yasadim. Guzel bir duygu. Seni o asagilayan insanlarin ayaklarina kadar gelmesi falan , bayagi gurur verici bir olay. Ve senin onlari tek tek reddetmen 😂
Offff eski sevgililer hepsi tek tek geldi. büyük bir şok yaşamıştım :D
çoğuna 2. şansı vermedim :)
Valla benim eski sevgilim bile yoktu dusun. Kucukken sürekli zorbaliga ugrayan bir cocuktum
Cok asagilanip iteleniyordum.
O bana bakmayanlar it gibi pisman olmuslardi. Ama is isten gecti tabi 😂
Tabi fazla zorbalik yasamak yetiskinlikte psikolojik rahatsizliklara Neden oluyor
Bende 1 sene anksiyete tedavisi aldim. Ilaclari kestim 1 ay önce
Karakterimdede degisiklige Neden oldu.
Utangacligim cekingenligim gitti , atilgan biri oldum.
Senin adına çok sevindim :)
Sen bir de spor yap , offf taş gibi olursun ;)
Oldu, iyi ki değişmişim.
Senin adina sevindim 🙃 Peki sence herkes degisim yasayabilir mi? Sadece bazi kisiler mi yasiyor bunu
Değişmek isteyen her insan değişir. Çaba ve istek önemli bence
Oldu sürekli değişirim
En buyuk degisimin hangi konuda oldu? 😊
Sadece istediklerini yapmadığım için çok değiştiğimi öğrendim
Demedi diye hatırlıyorum
Diyen kisinin comezligidir
Neden cömez dedin ki? 😊🙃
Çok dediler ama sebebi onlardı
Olmadi