Yoksa onların çıkarlarıyla mı ters düştün?
1 ay
Yoksa onların çıkarlarıyla mı ters düştün?
Onların çıkarlarına çomak soktum. Ben değişmedim aslında, ben hep aynı ben. İnsanlara karşı olan tavrım değişmiştir, bu da tamamen onlarla alakalı bir durum. Kimseye bir yanlışım olmadı, kendi kendine kuduran oldu, milletin bir iki dolduruşuna gelenler oldu, dedim olabilir. Kimse benden değerli değil. Bütün yaptıklarına rağmen beni satan ‘insanları’ bile satmadım. İlk fırsatta beni gözden çıkaranları da, affettim. Ama artık bir pisliğe bakar gibi bakıyorum bu tiplere, ha poh görmüşüm ha onları.
Yargı kraliçe döktürdün yine👌🏻🌹
😌👌 azcık daha serpiştirecektim de, değmez hddjja 🌸
Ahahah😂😂🌷🤫
♥️
Cevap
33Cevap
Vallah haklılar ben bile kendime şaşırıyorum çok olgunlaştım
Ahahah olumlu almışsın harika🌹😂😂
Bu tür bir yorum genelde kişisel bir değişim veya gelişim olduğuna işaret eder. "Sen çok değiştin." diyenler, geçmişteki halinle şimdi arasındaki farkı fark etmiş olabilirler. Değişim, hayatın doğal bir parçası ve genellikle iyi bir şeydir; büyüdüğünü, öğrendiğini ve geliştiğini gösterir. Bu yorumlar bazen insanların seni eski halinle hatırlamak istemesinden kaynaklanabilir. Sonuçta, önemli olan bu değişimin senin için nasıl hissettirdiğidir.
Ben değişmedim. İnsanlar değişik tavırlar sergileyip senin aynı kalmanı bekliyorlar. O da bende yok. Karşılıklı özveri gerekiyor bazı şeyler için. Sonra kafasına göre takılıp, canının istediğini yapıp da "sen çok değiştin" diyemez kimse. Değiştiysem değişmiştir..
Niye bu halim hoşunamı gitmedi cicim artık kaz gibi yolamayacaksın ondan mı değiştim maymun gözünü açtı hadi canım hadi Allah çarşına pazar versin 😅
Hahaha güzel sevdim😂😂👍🏻
Rica ederim.
İnsanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiginizden bahsederler..
-- Sigmund Freud
Evet bu çok sevdiğim bir söz👌🏻
Var var👍🏻
Bana kimse sen çok değiştin demedi demek ki kimsenin yanında menfaat için durmuyorum çünkü menfaati biten herkes değişir.
Menfaati biten kimi zaman bazı zamanlarda menfaati uymayan değiştiğini iddia eder karşısındakine:))
Bana da demediki kimse😀
Ahahah ben soruda sana çok değiştin diyenler haklılar mıydı? Demişim dediler mi dememişimki😁😁
Neyse anladım peki teşekkürler😌
Tamam😅
Yaaeni değil mi?😇😇😇 @вeyeғendi
Valla bana da tam tersi sen degismezsin diyorlar 🤷♀️😂😂
😁😁😂
Asla haklı değiller. Ben bu davamda haklıyım! Onlar suçlu, kessinler seslerini 🙄
Değiştirene bakmak gerek☺️🌸
Demedi kimse hatta herkes hiç değişmemiş sin diyor fndkdk
😂😂👍🏻
Muhtemelen benim için maymun gözü açtı demişlerdir 😂
Bu olumlu bir değişim😂👌🏻
Aksine diye hiç değişmiyorsun, hep aynı nemrut karısın diyorlar.
Bundan daha iyi bir dönüt😁🌹
🤭🤭
Bu arada nemrut değilsin sende hiç bu enerjiyi almadım diyenler kıskanıyor bence enerjini şeker😂🌸
Niyeee* ay bu klavyeme bir şeyler oldu. 🤕
Çok teşekkür ederim. Sen de öylesin 🥰
Nemrutlar suratsız kazulet olurlar sen değilsin ki:))
@Alfia teşekkürler güzelim💜🌹
Love you😍
@Alfia🥰🌷
Hayır. Çünkü eskisi gibi kullanamadiklari için öyle derler...
Aynen öyle.
Bazı konularda evet haklılar dış görünüşte çok değiştim
Bardağın dolu tarafından bakman güzel ama bu cümleyi genelde çıkarları gerçekleşmeyenler kuruyor.
Neden peki
Dedim ya son cümlemde😀
Tamam işte çıkarları gerçekleşmeyen kişiler neden kuruyor
Cevabı icinde ya "çıkarları gerçekleşmeyen" 😂😂
Tamam kavga cikmasin😝
Hahah yok kanki kavgalık ne olacak aa😂
😂🤣😂🤣🤣
Bilmem😂
Genelde onların istediği kalıbın dışına çıkınca karşılaştığın tepkidir. Bazisi olumlu. anlamda da söyle fakat çoğunlukla manipüle etmektir amaç..
Sen degişmedin , sadece onların istedigi gibi oynamayı bıraktın. Birisi sana çok degiştin diyorsa bu lafımı ilet.
Diyen olmadı ama aklıma yazdım teşekkürlerr🌹
🧿✨🫶🏻
ablan star
😁😁😁👍🏻
Sen çok değiştin lafı bana her zaman iltifat gibi gelmiştir çünkü insanlar kendi çıkarlarına uygun bir davranış yapmadığım zaman bunu söylerlerdi bazen bencil olmak lazım
size zarar veren biri diyorsa sizi eskisi gibi kullanamıyordur prim vermiyorsunuzdur bu yüzden değiştin derler ama sevdiğiniz samimi olduğnuz biri diyorsa olumlu olarak değişmişsinizdir.
Merhaba,
Günaydın, hepsinin canı cehenneme! 😅
Hiç duymadım gerçi bu sözleri! 😂
Ama olursa canınız cehenneme derim! 😅
Bu şey değil mi ya ‘Artık seni manipüle edecek gücüm kalmadı’ ya da ‘Artık gerçeklere sessiz kalmıyorsun’ 🤦🏻♀️
Ne anlamda dediklerine bağlı biraz değiştim evet ama nasıl bende emin değilim belki biraz büyüdüm biraz çocuklaştım bilemiyorum
Onlara göre değişik olan davranışım önplanda olduğu için duyarım genelde çok kelimesi fazla
Diyemezler çünkü en başta nasilsam öyleyimdir en başta restimi cekerim
Evet değiştim. Alttan almıyorum, hayır diyebiliyorum ve kendimi önemsiyorum.
Haklılar. Değişiklik kötü anlaşılmasın değişmek güzeldir iyidir yerimde saymayı sevmem
Şey vardı “ ışığını çalıp sen çok karanlıksın diye suçluyorlar”
Hayır haklı değiller.. ben değiştiysem bile karşımda ki insan değiştiği içindir bu sadece
Çok var ama bilmiyorlar ki hiç değişmedim aksine kapalı olan gözlerim açıldı
onlar adına değiştim
onlarla olan bağım bitti eh çıkarlarına da aykırı olduğum kesin
Ben bile kendimi takip edemiyorum onlar nasıl fark etmişler 😛 benim günüm günüme tutmaz 😛😛
Değiştim istediklerini gibi olmak yerine istediğim gibi oldum
Ben değiştim bunun farkındayım zaten iyi anlamda da kötü anlamda da çok değiştim.
Tek bir kere duydum o zaman da doğruydu. Onlara göre daha asosyal olmaya başladım.
Çoğunluk söylüyorsa haklılar demekki yok bi kaç kişiyse salla gitsin😂
Haklılar ama ben olumlu yönde değiştim
😇😇🩵
😇🩷
İnsanlar seni daha fazla kullanamadıkları zaman "değiştin" derler.
Haklılar. Her zaman olumlu yönde değişiyorum, gelişiyorum 🤣🤣
Bana hep bunun tersini söylediler 😃
😁😁😁
İkisi de aynı şey aslında
Olumlu da olumsuz da olabilir aynı değil☺️
Son derece hem de
Evet çok değiştim çünkü eskisi gibi onlara ilgim ve saygım yoktur yani haklı sayılırlar 😂
insanlar için değişmem kendim olduğum için değişirim
Hakli olabilirler sjdj
Ben hiç değişmem
Menfaati olmayanlar sen çok değiştin diyor en çok😀
Yok ya gözlemlerim doğrultusunda dedim bana diyen anında cevabı alır net😂😂
Tabiki ben ve susmak fazla uzak😂😁
Mizaç yanıltabilir bendeki o durumlardan:)
Ben kolsuz canavarım😂😂
Kelimelerin savaştığı kolların serbest ve özgür kaldığı:D
Kesinlikle😎😎
Değiştirdiler diyelim değişmekten ziyade 😂
Belki de haklı olanlar vardır.
Zamanla değiştim
Değişmedim, bir sürü karakterim var
Haklılar. Adam olsalardı degistirmeselerdi.
Değildi kafasında kuruyor.
Hiç diyene denk gelmedim : ))
Evet haklılar değiştim
İşlerine gelmemiştir.
Kimse eskisi gibi kalamaz, bende kalmamışımdır..
Yok ya dikkat cekmeye calisiyorlar
Değiştin demediler. Hep değişiksin dediler
Haklılar..
Değişmeyen tek şey değişimdir diyin
Sanmıyorum
Haklılar olgun genç Bir kadın oldum
Demiyorlar ki