Fiziksel olarak değil de, daha çok karakteristik olarak olumlu/olumsuz yönde değiştiğinizi söyleyen insanlar oluyor mu?

Fiziksel olarak değil de, daha çok karakteristik olarak olumlu/olumsuz yönde değiştiğinizi söyleyen insanlar oluyor mu?

Genel olarak dış görünüşüm için değiştiğimi, daha da güzelleştiğimi söyleyenler oluyor. Karakterist olarak ise eskisine göre daha açık ve gerektiği zaman sivri bir şekilde konuştuğum için değiştiğimin farkına varıyorlar
Evet bunu diyen çok oldu. Ama hiçbiri de "Aaa ne kadar güzel, kendini geliştirmişsin" anlamında demedi. Demez de. İnsanların değiştiğini söylemekte ki tek amacı, artık seni istedikleri gibi kullanamamalarıdır. Bu yüzden sana değiştin derler halbuki bu gözün açılmış demenin kibarcasıdır ¢
Ben gerçekten çok değiştim gerek aura gerek karakter iyi anlamda özellikle ama bana değiştin diyen yok çok ilginç hee tabi bir konuda çok değiştin diyorlar cesaret ve atak. Eskiden baya pasif bir insandım şimdi çok atağım cesurum biraz içime testosteron mu kaçtı ne kfkdk
Kafalarında çizdikleri profile uymadığımız zamanlar bazıları bu sözleri sarf ediyorlar lakin beni uzun yıllar tanıyan kişilerden böyle bir şey hiç duymadım...
Cevap
16Cevap
Artık önemsemediğim insanlar diyor evet
Evet oluyor ama iyi anlamda
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Diyorlardır. Fakat yüzüme değil arkamdan. Yüzüme diyecek yüzleri yok. Deseler de aldırmam. Hayatımdan d_efolup gitmiş tipler hepsi! ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Beklediğini alamayanlar bunu diyor genelde. İnsanların sadece işine gelene olumlu bakmamak değişmekse evet değiştim.
Kızlar diyo abla genelde bunu :( Bir ilişkide bir şeyler biraz ters gitse "Yiaaa sen çok değiştin Mehmet, eskiden böyle değildin. Bence ayrılmamız lazım " diyorlar :(
Sürekli update halinde olan biriyim. Ben buyum değişmem demedim hiç bu yüzden evet öyle şeyler duyuyorum. Daha çok negatif taraflarımı törpülemeye çalışıyorum
Bana kimse sen çok değiştin diyemez emaneti çeker vururum
Evet oluyor. Yav şak lara karşı sürekli değişim halindeyim. Evet eski Savaş yok. Yav şak savar Savaş var 😉
Yok olmadı değiştin diyenler de cevap vermiyorumdur hıc hakettiği cevabı verince numaradan değiştin derler
İğneleyici şekilde söylenir benden eskisi gibi çıkar sağlayamadığı için 😒
oldu genelde artık beni kullanamdıklarını gördülerinde söylediler bunu
Çok söyleyen oluyor.
Kimin umurunda.
Değişmedin sadece eskiye göre daha güçlüsün diyorlar
Evet hatta hayranlık ve şaşkınlıkla bakıyorlar
Hayır olmuyor, ben hep aynıydım çocukken bile...
Sevgilim sürekli diyor, değiştiğimin ben farkında değilim fakat insanlar zamanla ve yaşanan olaylarla değişiyor. Bir insan değişiyor ise bunun sorumlusu karşısındaki ve onun yaptıklarıdır
İşine gelmeyen öyle diyor
Hayır olmuyor
Olmadı şu ana kadar
Yok omuyor de olabilirde anormal bi şey degil yani
Hayır demiyorlar
Cekemeyenler diyor:)
Hmm olmadı daha
Evet
Evet bunu ben sectim
Oluyo
Oluyor
Diyorlar.