Babam barıştık sanıyor?

Babamla meslektaşım ve aynı yerde çalışıyoruz. Babamla yedi ay önce küstük. Geçen hafta babam yönetim kuruluna aday oldu. Bir adam var senelerdir girmeye çalışıyor yönetime ama kimse istemiyor. Adam işte bile iyi değil. Söyle söyleyim on tane bölüm varsa bizim orada sadece bir tanesinde aşırı iyi ama geri kalan bölümlerin adını bile telafuz edemiyor. Neyse bu adam yemek arasında bizim masadaydi babam yok ama orada. Dediki babama o it ne anlicak dedi bir sürü iftira attı babama. Bende bir kaç laf söyledim. Tamam babamı sevmiyorum ama küçükken çok severdim onun sayesinde şu an bu işteyim. Ayrıca kendiside gençliğinden beri tanınır çok sevilir. Bu adam babam sayesinde geldi buraya kadar. İş çıkışı adamı buldum bir güzel haşladım bir köşede. Gerektiği kadar fiziksel şiddette uyguladım. İşten olmayım diye yapmadım işte bir şey. Gitmiş babama kızına terbiye ver falan filan babamda geldi anlattı sana böyle böyle dedi kanitimda var yani kamera önünde sovdu babama. Babamda geldi sarıldı bana canım kızım falan dedi. Kuzum babasını mı korurumuş canım acıyor benim kaç aydır sen bir şey dersin diye konuşmadım ben seninle özledim yavrumu neler neler dedi. Hâlâ sevmiyorum ki ben onu haksız yere laf edildi ve o adamdan tiksindiğim için yaptım. Şimdi desem çok üzüldüp kizicak ne yapıcam ben
Güncellemeler
4 ay
Gittim konuştum ikide birde bana canım kızım deme sana haksız yere laf ettiği için seni savundum sevdiğimden değil dedim. Tamam dedi gitti yüzü asıldı baya. Daha sonra arkadaşlarımla buluşmaya çıktım. Annem aradı sen babana ne dedin ne yaptın dedi. Ağlamış tansiyonu düşmüş ben evden gidince. Eve geldiğimde çok kötü görünüyordu. Yemek yicez kafasını kaldırmıyor bir iki kaşık yedi kalktı. Ne yapıcam şimdi vallahi içim acıyor. Nereden bileyim bu kadar çok üzüleceğini. Annem git al gönlünü dedi
Babam barıştık sanıyor?