Babam ayrıldık diye mesaj atmış beni ara diye o da memleketten dönünce arıyım demiş 1 haftadır aramadı bende bugün engelini kaldırıp yazdım büyüklük yapıp yazmış seninle konuşmak istemiş dönmeyeceksin madem ararım demeseydin diye müsait bir zamanda arayacağım dedi gördüm bir şey yazmadım aslında çok şey yazmak istiyorum ama..
Ayrılık sebebimiz tartıştığımız için mutsuz olduğunu benim şikayetçi bir insan olduğumu söyledi ama aslında öyle bir şey yok onun istediği bana uymayan şeyleri reddedince böyle oldu ve ayrılığa geldi sizce babamla konuşunca bir değişiklik olur mu? kendi istedi ayrılmayı da 3senelik ilişkimiz vardı evlenmek istiyordu bu sene için söz ver yemin et falan diyordu şimdi evlilikten soğumuş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Babanla konuşacağın bir konu değil bu ayrıldığın kişiyle çözmelisin
Babama ara diye demedim zaten kendisi konuşmak istemiş haberim yoktu bundan ben ayrıldığımızı söyledim o da şaşırdı çünkü 2 hafta önce aileleri tanıştırdık
Ayrılabilirsin çok normal suçlu hissedeceğin bir şey yok karşı tarafın korkaklığından kaynaklanmış...
Ara bence babanı bir konuşsun çocukla bir gözdağı versin bizim kızımız oyuncak mi diye
Babamla konuşacaklar işte müsait olunca ararım demiş eski erkek arkadaşım ama göz dağından çekinecek mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ kendisi erkek olduğu için daha rahat ama ben onu aileme açıkladığım bir çok şeyde huzursuzluk yaşandı abim bana küs konuşmuyoruz ama o ailesine söyledi sonra hemen tanışmaya geldiler rahattı bu evre onun için
Çekinir baban göz dağı versin sen oyuncak misin onun duygusu var senin yok mu
İşe yarar mı bilmiyorum kendi ailesine de dediğim dedik bir insan çünkü umarım yarar bencilliğin egosunu bırakır
Kiminle ayrıldınız babanla mi
Hahsha Sevgilimle ya babam ona yazmış ara diye işte o konuşunca bir şeyler değişir mi diyorum
Anlam vermeye çalışıyorum be de diyorum babasıyla nasıl ayrıldı 😂sanmıyorum bir şeyin değişeceğini var dış müdahale ile değişecekse değişmesin zaten
Yanlışlarını kabul etmediği için bu duruma geldik ama böyle bir insan babam dedi diye de kabul eder mi bilmiyorum
Yine aynı şeyler olacak ki. Gerek yok bence
Ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum istemiyorum da daha önceden konuştuğum oldu ama ciddi anlamda bu Sevgilimle tanıştım 19 yaşımda o zamandan beri içimde hep sevgi var ilk kez bir karşı cinsine sarıldım bunlar benim için değerli ayrılmadan 1 hafta önce çok mutluyduk dizime yatıp uyurdu neden böyle oldu yani bu kadar kestirip atılacak bir şey olmadı ama bir sebepten dolayı annem buna mesaj atmış bu da buna çok alındı sen Ailemsiz bir şey yapamıyorsun bilmem ne ondan sonra aramız bozuldu
Ne mesajı atmış annen
Ya o İstanbul'da yaşıyor bende oraya mülakata gittim ve çok bildiğim yer değil dönmeden önce görüşelim dedik arkadaşları işin içine karıştı ve biz çok vakit geçiremedik kalkalım dedim diye alındı bile bende eve giderken yanlış yerde indirdi minibüscü eve koşmak zorunda kaldım saat 23.00 Dı başkasında kalıyorum çünkü akrabamız da katı koşarken harita açıktı annem aradı reddettim sonra açtım anne ben arıycam seni dedim kapattım annemde yazmış oğlum keşke böyle yapmasaydın en azından erken kalksaydınız Kızımız orada emanet falan diye bu da ters yaptı
Kötü bir şey dememiş ki kadın
Evet demedi işte öyle bir alındı ki sanki ben onu anneme kötülemişim de annem ondan yazmış gibi bir tavırlara girdi kafede otururken de kuzenim yazmıştı ne yaptınız diye bende arkadaşlarıyla oturuyoruz demiştim hadi yaa kötü olmuş yazdı bu da yanımda bunu da gördü sonra sen herkese her şeyi anlatıyorsun beni kötüle aferin diyip durdu fikri de değişmedi nasıl inandırdıysa kendini bana diyor birde sen biz ufak şeyde tartışsak bile basıp ailenin yanına gidersin biraz da arkadaşlarından şüpheleniyorum önceden bu kız seni oyalıyor evlenemez seninle gibi doldurmuşlar yeni evli bunlar da gidin kendi yaşantınıza bakın
Yanlış yapmış vallaha
Ara konuş o senin baban
Babamla küs değilim ki hshdha niye yanlış anlaşılmış sevgilimden ayrıldım babamda sevgilime yazmış beni ara diye
Hı anladım belki barışmak ister
Yani bir erkek olarak böyle bir şey yaşasan ne düşünürdün
Mesaja gel istersen
Size istek atılmıyor