Sevgilimin babası öğrendi ve konuşmamızı istemiyor?

Sevgilimin babası ilişkimizi öğrendi ve konuşmamızı istemiyor, babası ilişki konularında çok katı biri ve olay şöyle;babası mesajları okuyo ve kızla konuşuyor (babası şiddet uygulayan biri değil) tam ne olduğunu bilmiyorum ama kızı çok korkutmuş, bana yazdığı en son mesaj babam öğrendi artık görüşemeyiz oldu, o mesajı okuduğumdan beri ağlamaktan gözlerim şişti, babası onu korkuttuğu için tüm sosyal medya hesaplarını kapattı, sms atarak ulaşabilirim ama babası görürse olay daha kötü olur ve kızın durumu iyice beterleşir (bu arada babası kızın telefonunu alıp kurcalamıyor başka bir şekilde uzaktan okuyor mesajları bende anlamış değilim) ve o yüzden yazmıyorum kıza, bende arkadaşına ulaştım ve durumu anlattım galiba hem babası mesajları okuduğu için hemde korktuğu için istemiyorum gibi şeyler söyledi arkadaşına ama arkadaşı ona bir soru sordu ve soru şuydu:ona olan hislerin bittimi?, kız bu soruya hayır öyle bir şey yok diye cevap verdi, kız şu an hiçbir şekilde dışarı çıkamıyor, ayrıca babası onu kötü etkilediğini düşündüğü için arkadaşıyla konuşmasınıda yasakladı, kaç gündür kızın arkadaşıyla ne yapacağımızı düşünüyoruz, aklımıza gelmeyen şey kalmadı resmen, şu an sadece bekliyoruz, şu 2 hafta içinde olay unutulmaya başlanırsa belki kız arkadaşıyla buluşabilir ve bende o buluşmaya gidip kızı görüp konuşabilirim ama lütfen bi fikriniz varsa yazın cidden çok çaresizim, ne yapacağımı bilmiyorum, onun her şeyini çok özlüyorum, bu hayatta en değer verdiğim en çok sevdiğim kişi o, gün boyu aklımdan çıkmıyor acaba şu an napıyo acaba nasıl, iyimi diye düşünüyorum, ortalıkta ölü gibi geziyorum, mutlu olamıyorum, gülemiyorum, eğlenmiyorum lütfen bi şeyler yazın belki çözüm olur

Sevgilimin babası öğrendi ve konuşmamızı istemiyor?