Babam baktığınz zaman iyi biridir ama benim erkek kardeşm18 yaşnda annemn kişisel bakımlarımıza karışır hep benm evde saçm toplu ama dökülüyo hep ona laf söyler veya kaşım bıyığım veya kol kılllarm çıkar git al şunları kendine baksana benim beyaz çıkar ona laf söyler a öncede kardeşm senn saçın yağlı mı git yıka saçını sen haftada kaç kere duşa giriyon dedi çocuğa sert bi tavırla daha neler neler kendisn kılları sakalları dökülüyo banyo bişey demiyoz ya da wcde gaz sesini duyuyoz mesela kendisi pis yani her ne kadar söylesemde karşı çıkıyom banada bağırıyo
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annemle birlik ol atın o narsist egoist bencil kardeşini camdan aşağı.
Noktalama ve imla hatası yapmışım maalesef tüm bunları diyen kardeşim değil babam
Bunları babam diyo bize
Baban eskidende öylemiydi..
Yani işte bişeyler oldukça hep derdi eskidende ama artık daha çok söyleniyo ben işşizim iş arıyo bana çok laf söylüyo
Normal, geçim zor. Oturacak zaman değil gözüyle bakıyor stres yapıyor. Böyle sorunlar Çoğunlukla maddiyat ile ilgili oluyor. Aslında sende bir taraftan iyi kötü bak bir iş, oda evden uzak ol diye söylüyorum, nekadar uzak olursan okadar az stres yaşarsın.
Ben zaten iş bakıyorum ki bakmıyorum demedim yani ama başka şeylerde var...
Tamamda ne o. ? Babanda sapıklıkmı var yoksa..
Hayır sapıklık değil haşa öyle bişey diyemem yemek masasına oturalm yemek yiyoz 1 veya 2dilm ekmek yiym sen ekmek yeme hamur işi yeme şişmişin şişcen kadar ayı gibisn (şişko değilm balık etliym) veya sen doymadn mı daha kalksana ya da masayı kurayım ya da yemek yapıyorum sen anca yemek yersn sen işe gitme daha evde otur ömrünn sonuna kadar anne babana hizmet mi etcn ua evlen ya iş bul sana mı bakcm anca ağla sana kimse bişey demesn
Yeğenimn doğum partisine gitti pasta dağıttılar yiyoz kalabalığız 2 çatal aldm ooo götürüyosun yine pastayı tatlıyı buldun yersin tabi...
Bide şey diyo benim beyazlarım şimdiden çıkıyo saçlarımı boyasana aynı ninelere benziyosun diyo (ben elimden geldiğince kendime bakarm saçımı ne zaman boyıcam ben bilrm)
Senin baban harbi sıkıntılı. Allah yardımcın olsun. Büyük konuşmayayım böyle bir kayın pederim olacak evime sokmam.. Nekadar batmışsın öyle gözüne. HasbûnAllah.
Ben şu an işşizim diye 2 kat kötü söyleniyo ama erkek kardeşimede bu akşam öyle dedi saçın yağlı mı duşa girmiyon haftada kaç kere yıkınıyon diyo benim erkek kardeşm 18 yaşnda onu çok seviyom mezuna kaldı spora gider işe gider ve yaşıtlarına göre çok iyidr ve çok pozitif ve neşelidr ve spor yaptığı için her akşam tavuk pilav yaparm (çok isteyerek severek yaparm ) sen evde dur daha çok pilav yaparsn diyo kardeşimede laf söylemsine sinir oluyom
Ah ah çok şey var... işte ramazan ayında oruç tutıyom iftar vakti bile 1 dilm ekmek yememe söylenirdi yani ben oruçluymuşum yani o kadar içime işlediki Alla belki günah yzdı ama banyoda tek başımayken lanet okudm babama
Takmayacaksın, söylensin dursun. Hehe de geç. Onuda öyle kabul edeceksiniz artık. Yaşın kaç sorması ayıp, talibin nasibin çıkmadımı hiç.
25 yaş yani evliliğe gitmedi hiç bi ilişkm zaten iş bulaym kenarda birikmişimde ayrı eve çıkcm
Bak bir şey söyleyeyim, baban nekadar kötüde olsa cet'tir cettindir atandır. Sakın babana melanet okuma, beddua etme. Gün yüzü görmezsin, hep işlerin ters gider, Tövbe et. Bunaldığında la havle çek içinden. Yanlız kaldığında inşirah oku.
Tek başına kalkamayabilirsin altından, kiraya çıkarsan ev arkadaşı bul, hem masraflara ortak olur. Öğrenci kız bulabilirsin, ablalık yaparsın. Ayrıca tek yaşadığını öğrenen psikopat bir erkek takibe alır sıkıntı çıkar. Bence tek başına ev tutma. Birlikten kuvvet doğar.
Zaten evde olduğum sabh uyanıyom ev işlerini market işlerini hallediym sonra öğleden akşam5 ekadar dua ederm esmaül hüsna okurm zikir çekerm hep akşam 5ten yemek yaparm bizmkiler gelir onlara sofra kurarm babam gene söylenr bana saat 10 gibi herkes köşesine çekilir bnde mutfakta otururum (çünkü benm odam yok salonda yatıp kalkıyom) mutfaktada dua ederm
Geçen sene Haziran ayında babam ayağını kırdı 1 ay raporluydı su bile alamazdı bn yardm edşnce yürürüdm tuvaletew ben götürürdm dedim ki ona yaa babama sen hep bana laf söyledn ömrünn sonuna kadar bize mi bakcan bize yemek mi yapcn iş bulmıcan mı diye ama ben olmasam su bile alamıyım tuvalete dahi gidemiyon anla ne kadar kalbimi kırdjğını anla dedim
Olabilir kız öğrenciyle kalırm bi kız arkadaşm var oda ayrı eve çıkacak belki beraber çıkarz demiştk belli olmaz xaten ayrı çıkımca kardeşmde bende kalır bazı günler
Üzdün, kardeşinin odası varsa ona güzellikle söylesen sana verse odasını, sen genç bir kızsın senin daha çok ihtiyacın var. Öyle salando yatmak olmaz, erkek olsan tamam. Özel günün var, üstün başın açılır nebileyim bir ağlaman gelse rahat ağlayamazsın, içine at at nereye kadar. Ne varsa yine kız evlatta var, inşAllah baban kıymet bilir. Ettiğin dualar çektiğin zikirler yüzü suyu hürmetine yüzün güler inşAllah.
Kışın dedem bizle kalıyo evmz 2+1 dedemle kardeşm aynı odada kalıyo dedem (babamın babası) diğer bi sorunda bu işte dedem yüzünden babam banada bağırıyo ayrıca teşekkür ederm böyle söylediğin ve düşündüğün için umarm dualarö kabul olır tez vakitte
Anladım, nediyeceğimi şaşırdım. Üzüldüm. Yüzünün gülmesini çok isterim temennim hep yönde. Birde dede sorunun var. Allah yardımcın olsun. Ama ne olursa olsun sabır et sakın baba dede bedduası alma.! Rica ederim duâlarım seninle. 🤲 İstersen sorunu beğeneyim bildirim gelsin kim olduğumu öğren ekleşelim ara ara sohbet eder dertleşiriz, uyarmı.
Aynn dede de var maalesef olur siz begenn bn takip ederm ama uyucam yarn mesaj atsam olur mu size
Olur sıkıntı yok. Allah'a emanet olun. Allah rahatlık versin. B ile başlıyor, profilde foto var.
Tmmdr sağolın istek atıyom Allah rahatlık versin sizede
Tamam.
Saygılı ol
Off ne diyon be o saygılı mı
Ergenlikte o sen büyüksün onun seviyesine düşme saygılı ol diyorum sana
Kim ergenlikte anlamadm
Kardeşin
Soruyu ve açıklamayı iyi oku bence
Sorunda virgül kullanmış olsaydın her şey daha net anlaşılırdı
Kusura bakma