Evliliğim mi yoksa bakıma muhtaç annem mi, bu ikilemi yaşayan var mı ne yapmalıyım?

Annem bakıma muhtaç biri 2 ay öce evlendim en başta eşim annemi kabul etti ama sonra düğün sürecinde kayınvalidem ile annem arasında tartışma oldu kayınvalidemde eşimde annemi istemedi annemle farklı şehirlerdeyiz 2 aydır tel başına işlerini zar zor hallediyor çoğu zaman birilerine ihtiyaç duyuyor ama kimseyi de bulamıyor bu yüzden benim içim hiç rahat değil eşimle kaç defa konuştum bizimle kalsın en başta öyle konuşmuştuk dedim ama nuh diyor peygamber demiyor kararından dönmüyor kayınvalidem ikna etsin sözü geçiyor oğluna diye ama o da istemiyor eşim evlendiğimizin ilk haftası annen gelirse boşanırım tercihini yap dedi evlendiğimden beri kendimi hiç mutlu hissetmiyorum bedenen burdayım ama aklım hep annemde artık boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım tek başıma düşünmekten bir yol bulamamaktan çok yoruldum lütfen yardımcı olun bana

Güncellemeler
4 ay
Evden ayrıldım annemi kabul ediyor şu an ama bu defa da annem istemiyor seni de göndermemi gidersen seni evlatlıktan reddederim diyor
Evliliğim mi yoksa bakıma muhtaç annem mi, bu ikilemi yaşayan var mı ne yapmalıyım?