Yeni evliyim nerdeyse 6 ay annem evliliğime evimde olan bitene müdahale ediyor eşim ve ailem arasında kalıyorum?

Annem bekarken çok müdahale ederdi hayatıma şimdi evlendim ypmz dedim ama hala olan biten çok şeye karışır eşim de zoruna gider. annem çoğu şeyi bilmez evim de olan biteni söylemem. örnek verecek olursam annem evim için bir şey alır veya ister yiyecek veya her hangi bir eşyada olsa alır gönderir ama üzerine parasını alır benden o dönemde ise eşim in işi belli değildir çok az bir gelir ille işi olan a kadar başka yerde çalışır ve bu durum eşimin zoruna gider bı anne evladı için bir şey yapıyorsa nedn parasını ister neden sormadan alır evimde bardak düşse onun için çözüm arar ben yapayim ben edeyim kafatasında ve gerçekten de yoruldum anlatıyorum eşimin zoruna gidiyor diyorum ben ve eşim kötü oluyoruz bir daha yapmam etmem kötülüğünüzu mu istiyoruz bana göre hiç hoş bir şey değil ama onlar a çok doğru

Yeni evliyim nerdeyse 6 ay annem evliliğime evimde olan bitene müdahale ediyor eşim ve ailem arasında kalıyorum?