Eşim anneme şakayla karışık sürekli laf sokuyor. Annem sinirlenip bağırıyor tartışıyorlar. Eşim bahane ariyor diyo laf soktuğunu kabullenmiyor. Geçen sofrada ağzından kaçırdı ben laf sokarım diye ama kabullenmiyor. Annem boşan diyor böyle es mi olur diyor. Sürekli ayırma derdinde. Annem bizimle kalıyor bosandi anneannem var ama orda kalmak istemiyor. E sokağa atamam ya kadını mecbur yanımda duruyor. Ama sürekli kavga kavga. Eşin şöyle esin böyle herşey diyor. Sürekli pohpohlamak lazım. Kendisine hak verilmediği zaman o insanı sevmiyor. Artık gerçekten sıkıldım ya yuvam yıkılacak ya kendimi kesicem
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanırım eşin annenin sizde olmasından rahatsız , istemiyor bariz belli.
Istemiyor zaten. Herşeyime laf ediyor diyor. Ama laf ettiği şeylerde annem haklı kendisi haksız. Kabullenmiyor. Annem bundan adam olmaz ayrıl diyor. Eşim annen bizi ayiracak diyor. Ama ben de kadını sokağa atamam yani. Kimse çekmez hangi damat kaynanasini çeker böyle diyor. Mecbursun diyorum değilim diyor.
Eşim anneme şakayla karışık sürekli laf sokuyor demişsin, eşin biraz haddini mi bilse 😬😬
Kaç kere söyledim bacım. Ne lafı söktüm diyor Sürekli anlamıyor anlatamiyorum
Ay böyle ukala mal biriyle ne diye evlendin kusura bakma da sinirlendim😬😬
Laf anlamıyorlar ailesi de öyle. Insanı evlenmeden taniyamiyosun işte aynı çatıya girince anlaşılıyor.
Üzüldüm yaa umarım aklı başına gelir 🥺
Hergun bende sinirleniyorim da işte boşa. Ikisine de laf gecmiyo
Bilmiyorum kaç kere konuşuyorum anlamiyo nasil anlatıcam buna ben
Değişmez belki de, başka yaptığı şeyler var mı?
Sürekli pubg oynuyor. Evin isine bakmıyor. Bir işi 100 kere söylemek lazım ondan sonra yapıyor. Bu aralar para lafı yapmaya başladı. Çalışmıyorum diye laf sokuyor destek olmuyorsun diyor. Ailemin aldığı şeyleri beğenmiyor bu ne böyle gibisinden laf söylüyor. Ya kusura bakma ama biriyle dertlesmem lazım çünkü kafayı yiycem
Ben mobilya borcumuzu ödemek için çalıştım ailesi lara istedi. Yani kavak sattılar tarla sattılar 5 kuruş yardim etmediler. Bütün parayı yediler. Ben ise girince benden borç istemeye geldi kaynım. Eşim bana söylemedi kaynimi bana yollamış para eşimde diye. Kaynım beni abim yolladı dedi. Ben çalışıyorsam onlara mi çalışıyorum vermedim. Bi de benim banka kartımı istedi yani yüzsüzlük everest.
Önemli değil canım anlatabilirsin ☺️
Yaa neden böyle sorumsuz ve paspallar, çok üzüldüm sizin için, siz bir şeylerin iyi olması için çabalıyorsunuz ama onlar hiç değer vermiyor önem vermiyor, çok üzücü gerçekten. 😔😔
Evet ve sürekli annemle arasında kalıyorum. Annem beni ezdiriyosun onlara karşı diyor Eşim beni savunmuyorsun diyor valla napicagimi sasirdim
Yani anlattıklarına göre annen haklı 🙄
Annem de fazla geçimli insan diyemem tabi onunda yanlışları var. Eşimin de var. Ikisi de kabullenmiyor yanlışlarını anne böyle böyle yaptın dediğim zaman o sustu da mi ben dedim siz bisey demiyoruz demi diyor direk savunmaya geçiyor. Eşim desen kabullenmiyor
Annenle eşini Bir araya getirme sana bişey sormak istiyorum
Sakin ol ya sende esini uyar
Kaç kere uyardım. Annem de uyardı. Ne lafı söktüm naptım ben diyor.
Ee belki adamin yapiso oyle salak
Of napicam
Evlenirkeb bqna mi sordun
Yorum yaparken akıl verecek gibiydin ondan sordum da neyse sağol.
Ne zamandir biyleler
2 yıl
2 yıldır hala annen alismadi mi
Barışiyolar yine kavga. Kısır döngü yani
Peki ne gibi laflar?
En büyük örneğini vericem. Sofrada yemek yiyorduk. Tv de diz kapaklı kız vardı falan eşim bacım dedi kadına. Annem de ne alaka dedi. Gormuyon mu kısa etek giymiş dedi. Kısa dediği de diz kapaklarinin aşağısında. Ne alaka dedi her etek giyen bacım mu oluyo dedi. Biz de giydik zamanında dedi. Eşim de sende öyleydin o zaman dedi. Yani bariz bacım dedin dedim demedim dedi zaten en büyük olay buydu bunun gibi daha cok
Ee annen suclu ozaman adam istedini der niye karisyor 😅😅
Annen boşanmış mi
Evet boşanmış
Istediğini tabiki diyebilir ama etek giyenler bacım dedikten sonra sende öyleydin mi demesi lazım. Ayıp yani bu laf
Bak babani bile daynammis annen demmki sorun annende
Ama annen gidip sormus ne bacimi falan iste
Babamı terkeden annem yalnız. Annesinin lafını dinliyormuş ve annemi dövmüş annem de çıkmış gitmiş evden babam barışmak için çok gelmiş kapıya annem istememis
Anladim annen kaç yaşında evlendirsene
Sorun o değil zaten benim ne yapacağım sürekli arada kalıyorum nasil hallolacak bunlar kafayı yemek üzereyim. Bilerek buraya sordum çünkü tanıyan insanlarla dertlesilmiyor bi süre sonra insanın yüzüne vuruyorlar ya da dedikodusunu yapiyolar
Evet tanıdık oyle bosver anlatma kimseye bisi bebeginjz var mı
Yok böyle zamanda yapmıyorum eşim istiyor ama ben istemiyorum. Biz bu durumdayken bi de bebek olmaz zaten
Bak işte oyle degil bebek yap sen hersey duzelir bana güven
45 yaşında evlenmek istemiyor. Anneannemle de kalmak istemiyor tek evladı benim beni özlüyormuş öyle diyor
Tamam iste sen bebek yap hemen hemede ikisine de bir iş cikar
Nasıl duzelicek bu kafadan çıkar mi eşim. Olgunlaşır mi çocuk gibi şu an zaten 29 yaşına girecek
Olgunlaştırır insani evet sen merk etme hem birbirine ugrasma yerine senle ugrasirlar
Bi de çocuk varken böyle kavga ederlerse hic çekilmez 2 ken 3 olurlar
Yasun kac senin
Umarım öyle olur bi de bunu deneyelim o zaman
Hatta şöyle yapalimmi
22
22 esin 29 vuuv
6 yaş var ama ben daha olgunum 28 ocakta girecek 29a
Maşallah belli zatan olgun olduğunu annene saka yap hamlieyim de ne tepki gosterck bi gor
Çocuk falan yapma diyo zaten bunun kafası kafa değil diyor
Sen dinleme ya beni dinle sen tmmi
Umarım dediğin gibi olur izler daha da boka sarmaz sağol anlatmak iyi geldi
Yok ya bence hersey yoluna girer daah iyi olursun ama bana kufur etme sonda😅😅😉😉🤣
Umarım 😔😔
Sey icin bebek yapmak kolay olmadifi icin onu diyorum sancilar var acilar var😅🙈🙈