Annemle eşim arasında kalıyorum

evet arkadaşlar yeni evliyim daha düğün dahi olmadı. işimiz yüzünden nikahı yaptık nişan yapalı 9 ay oluyor. nişan yapana kadar herşey iyidi aileler çok iyi anlaşıyordu mutlu olmuştum onları öyle görünce. hatta nişan daha düne kadar hiç bişey yoktu iki tarafta güzel anlaşıyordu ne annem kaynanalık yapıyordu ne gelin gelinlik...

ama ne olduysa çeyiz düzmeye gelindiğinde olmaya başladı. düğüne 3 hafta kaldı. evin çeyizi düzüldü annem herşeyden rahtsız olmaya başladı. niye bu kadar rahatlar evde şu an biz buradayız daha düğün olmadan e bu rahatlık vs vs. anne artık eşim o onlarında kızının evi burası diyorum öyle ama olsun alışamadım ben diyor.

son haftalar işler sıkışmaya başladı. bazen onların istediği bişey oluyor sunu şoyle yapsaki şunu şimdi yapsanızda bizimde aradan çıksa diyolar bazen eşim soruyor bana bunları. anneme bu konualr her açıldığında gerginlik oluyor. biz plan yapmıyomuyuz şöyle yaparız böyle yaparız tınlamıyorda onların düşüncesini.

annem hep benim dediğim olsun ister bu hep böyle. ben bu yüzden çok tartışırdım annemle hatta sırf bu yüzden bazen arama mesafe koyuyorum ama anlamak istemiyor. aksine yine ben suçlu oluyorum. herşey kendi planlarına göre yapılsın istiyorlar. azıcık savunuveriyim hemen ben annen değilmiyim demeye başlıyor ve bunu çok ii kullanmak için zorluyor beni.

çok tartışmamız oldu. beni seçim yaptıracak sorular sorma diyorum üzülüyor. kendisi kayınvalidesinden çok çekti ve hep babama kızdığı konular bunlar. bana böyle olma derdi. olmuyorum ve bunları örnek veriyorum sen babam için hangi konuda kzıyosan haklıyım diye bağırdığı günleri hatırlatıyorum şimdi ise ben yapıyım gelin bağırmasın ben sizi seviyorum benim gibi anne bulamaz diyor.

kafayı yicem daha düğünden önce bu hale geldiysek ben korkmaya başlıyorum ilerisinden. eşime şu ana kadar hiç laf söylemem rahatsız olduğu konuyu bir kez dile getirdiki benim yıllardır rahatsız olduğum konuydu haklıydı yani. onda bile çekindi büzüldü. hiç bizi üzecek bişey yapmadı şu ana kadar o yüzen kıyamıyorum zaten ama annem görüyor ama ben anneyim diyip çıkıyor deli olacam artık. bu dengeyi nasıl kuracaz benmi beceremiyorum anlamıyorum
Annemle eşim arasında kalıyorum