Aşağı tükürsen sakal; yukarı tükürsen bıyık.
Not: Evli ve tecrübeli arkadaşların yorumlarına daha çok ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annenin evine gelmem diyorsa bu da senın hatan, demekki gereğinden fazla bir araya getirmişsin onları ki bu ortam doğmuş.
Anneden vazgeçilmez, sevdiğinden de vazgeçirmek istemiyorsan kollarını ara buluculuk için sıvamalısın, senin söylediğin söz annene de ağır gelmez, sevgiline de ağır gelmez ama araya girmez, birbirileri ile yüz göz olmalrını sağlarsan 1 erkeği seven 2 kadını da kaybedebilirsin.
1. olarak, onları çok sık bir araya getirme ve teke tek bırakma, senin yanında ne annen gelinine laf söyleyebilir, ne nişanlın kayınvalidesine, sevdiği erkeğin annesine laf söyleyebilir, çünkü ikisinin de tek korkusu seni kaybetmektir
2.olarak, annene nişanlını, nişanlına anneni savunma, her 2 tarafı da dinlerken sen haklısın de, kısacası bu konuda safa yat ve kalkmayı unut.Çünkü bu ömür boyu sürebilecek bir olay, bu gün nişanlını bırakırsın annene laf söyluyor diye yarın annenin yüzüne melek görünüp ardından kuyusunu kazan biri bile başına gelebilir, ruhun duymaz.
3.olarak, birbirlerine hediyeler almasını sağla, 2 tarafın hediyelerinin parası da senden çıkacak olsa bile bu durumdan habersiz gibi, "aaa..annem sana ne almış, tabi buldu böyle güzel gelini" "vayvay.. gelini nelerde alırmış benim melek anneme layık tabi" vs.vs.. gibi üretici ol, kadınların bir çoğu hediyeleri -bana verilen değer- diye algılar.
Unutma, arada duvar olacak ve bu durumu düzeltebilecek tek kişi sensin.
Kusura bakma ama ve sen hala o insanla beraber misin bir ömür geçer mi onunla . annen hakkında nasıl böyle düşünmesine konuşmasına izin verirsin anneciğine yazık yaaa bitane onlar yaaa üzüldüm bir anne için bunların söz konusu olmasına ://
çok zor erkek kavgası meyhanede karı kavgası karakolda biter derler ya yardan geçicen ya serden.
bi de şu var kadınlar erkekler gibi değil olan birşeyi asla unutmuyorlar.
hayır anlamıyorum neden dıkkat etmıyorsunuz es secerken tavrını koy yumusak olma valla ipleri kaybedersen annenıde kırarsın nısanlınıda sen erkeksın unutma
Cevap
4Cevap
Sebebi yokmu gelmemesinin?nisanlisini seven bir insan ailesini kötülemez.annen affedilemeyecek kadar ağır hakaretmi yaptı?
nişanlanınca bazı şeyleri elde ettiğini sanmış yazık...ez kafasını.
kadın bir şey yapmıyorsa kız sırf erkeği kendine döndürmek için böyle geçimsizlik yapıyorsa kusura bakma bana da yapsınlar ezsinler kafamı..kimse ağaç kabuğundan çıkmadı..ayrıca evleniyorsan annesini , babasını , kardeşlerini de nasıl tanıdıysan biliyorsan öyle kabul etmeli insan..a ben ailesiyle yatmıcam sonuçta palavranın sonuçları bunlar işte...işine gelmiyosa evliliğe adım atmıcan.
aga bırak unu anne daha önemli ;)
bncee gelmesinler biraraya boswer
ipleri eline verme sakın
bırak yesinler birbirlerini
bu yaştan sonra sana aklı da biz vermeyelim bence
çok zor durum valla.
sebep neymiş, gelmemesi için?
Regldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar