Annem - Kaynanam - Nişanlım? Ben napıcam ya? ? ?

Merhaba Arkadaşlar,

Nişanlanalı 5 ay oldu ve bu ay sonunda düğünüm var. Bilirsiniz çeyiz olayını annem beyaz aşyasından tut televizyonuna yatak odasına ve diğer mutfak eşyalarının tümünü aldı fakat kaynanam sadece oturması odasını aldı , aldı derken onuda eşim aldı. Ailesinin bu konularda destek vermemeleri beni çok rahatsız ediyor.Üstüne evlerine gelecek olan misafirlerin bile masrafını eşimin yapması ve evkendikten sonrada onlara destek olmak zorundayım demesi beni sinir ediyor. Ailesi birşeyde diyemiyorum. Evlendikten sonra işten gelince bizden yiyip için diyor kaynamam ve bende bu olaylar olmadan önce tamam diyordum şimdi fikrim değişti hiç bir şekilde gitmek istemiyorum , arada bir uğramalar dışında , eşimle paylaştım üzülürler diyor , ee benim üzülmelerim ne olucak , ve evlendikten sonrada kazandığımı biriktirmek istiyorum , eşimede vermek istemiyorum , ailesine yardım eder diye ve geçmişteki borçlarını oder diye (kredi , araba, ailesine yaptığı masraflar vs vs vs) kızıyorum. Açık açıkta konuşamıyorum üzülmesin diye. Ayrıca düğünde takılacaklarıda eşim alacak ailesi değil. Sizce ben napim bana mantıklı bir şekilde akıl verirmisiniz? Annemde bunların sonucunda maaşımıda onların evinden yemek yemekmide istemiyor.
Annem - Kaynanam - Nişanlım? Ben napıcam ya? ? ?