Anneme para harcarsam ya da harclik verirsem benden iyisi yok. Fark ediyorum herseyi ama anlam veremiyorum... Neden boyle yapiyor kardeslerim yani ogullari evlat ben neyim? Cok korkuyorum bir gün rest cekmekten... Bana duyuruyor bazen baban calismiyor biliyorsun evin masraflari 2 oglana bakiyor mal varligimiz onlarin der... halbuki ortanci yapar herseyi biliyorum kucugu yapmaz ama onuda katiyor. Benim annem neden boyle ya?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen evin büyüğü isen zamanında baban seni çok sevmiş ve annen çok kıskanç bir kişilik ve bu yüzden öyle davranıyor uzak dur sen de para yok ayaklarına yat
Evet oyle olmus. Babamla arama bile girmisti. Annem kendiside sevgi gormedi annesinden o yuzden boyle biliyorum. Ama aklima geldikce kiziyorum.
Neden kiskanc ama insan kizini kiskanir mi?
Evet kıskanabilir zeka seviyesi kısıtlı ise duyguları ile hareket eden biri ise kıskanır tabiki
Bu durum cok uzucu... elimden geldigi kadar yinede iyi davranmaya calisiyorum
Yani aynen öyle yap geç dengeyi kurmaya bakmalıaın
onunla konuşsana yaptığın ayıp diye
Sende annemisin
Henuz degil..
Neden?
Belki o zmn empati yaparsin diyecektim
Ama annenin öyle yapması normal değil senin evlenmene karsimiydi
Hangi konuda empati yapmam lazim? Kiz erkek ayriminda mi? Yapmayi simdiden dusunmuyorum acikcasi. Sizde mi annem gibi dusunuyorsunuz? Hayir evlenmeme karsi degildi.
Ya yok hani çocuğun varsa düşün empati yap diye dedim belki o zmn bir mantık bulursun diye
Ben annen gibi düşünmüyorum hatta k. bakma annenin düşüncesi yanlış bence
Evet. Aslinda annemin beni kiskandigini gordum. Yeni pjama aldim kendime bakti birsey demedi. Bende kaliyordu. Sulu kek yapmistim onu ustune döktü pjamasi kirlendi gozun var demi pjamda gitti kirlendi dedi guldu... birsey demedim... ertesi gunu ona hediye gibi birsey aldim sevindi... sonra ayni gün bana pjaman cok guzel boyle al iste kendine yakismis dedi... Ben mi yanlis anliyorum yoksa?
Hangi anne kizini kiskanir...
Bence annende bir sıkıntı var anlattığın gibiyse sen haklısın
Anlatmak istersen dinlerim de
Ya iste bu tür seyler. Evlenecektim herseyimi kendim karsiladim, bunu kendim dedim aileme, tamam dediler destek istemedim maddi gucum yerinde. O zamanlar kocam iste sordu bana yatak odasi adettendir ailen alsin dedi bende param var dedim ben dedim istemedigimi dedim ama artik kendisi ne fark ettiyse sizinkiler oglanlari tutuyor seni hic meydana katmiyorlar dedi aileme kizdi. Bende gittim dedim anneme, annemin fikri bu biliyorum kardeslerim babam oyle degil ama annem yonlendiriyor onlari. Sonra pisman oldu sanirim yanimda geldi annem, durumu izah etmek istedi kocam biraz tavir aldi, ben konustuktan sonra tabi geri normale döndü. Ve baska kizlari cok över annem beni asla.. kardeslerimide ikiside erkek onlarida over beni asla... beni asla kizimda bunu yapti diye konusmaz milletin icinde. Hep arka planda birakir. Bir gün rest cektim hepsine... dukkan almislardi, mal varligi hepsi 2 numarada oglan kardesim ses etmedim, dukkan 3 numarada oglan kardesim, sanki hepsi bir olmus bana karsi oynuyorlardi laf sokmalar felan? Hayirli olur InsAllah isler dedim kardesim bana özleyecek tabi hatta 2incisini acacaz dedi, amin bacim demesi varken... kimse ses etmedi... Annem hersey sizin icin felan dedi. Kendimi cok yabanci hissetim, ve rest cektim aradan fazla Zaman gecmeden. Kocami begenmiyorlardi biliyorum bende gelin kizi begeneceksiniz ama ozamanda benim sana ve babama 2 cift lafim olacak demistim. Yetti! Dedim, yani binevi kiziniz o bu saatten sonra diyecektim cekilcektim aradan. O günden sonra biraz degistiler... annemde hala var ama fazla gorusmedigim icin idare ediliyor... babam annemden bikmis durumda... bana dillik vermiyor diyor... yani hep beni sorunlu kisi gorurlerdi evde kavga felan peki neden hala hergun kavga var ben gideli 1 yil oldu?
Tkp gelirmisin