Güncellemeler
+1 yıl
Bi de eve her gelen bana zayıfsın diyor ama annem hamburger bi kere söyledim diye bunalrı yiyerek hamburger gibi oldun felan diyor hep iğrenç laflar
Üni 3. sınıfım bu zengin sevgilim olsa aileden harçlık almıycam verdikleri zaten aylık en fazla 2 bin tl Allah böyle hayata koymasın inşallah tez zamanda kurtarsın beni pis kadın yüzünden 20 yaşından beri yaşlanmış hissediyorum kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sevgilin olunca ondan harçlık almayı gururuna yedirebilecek misin ki
Erkeği kadına bağlayan şey kaıdnın ona ihtiyaç duymasıymış
ona kendini güçlü hissettiririm ama kendimi de ezdirmeden, kendi param varken ondan istemem
O şekilde ona erkek hissettiremezsin
Parasını harcatacak kıza yönelir. Erkek gibi davranarak ezdirirsin kendini neyse yaşın küçük tecrübeyle anlarsın
Şaka yapiyodur. Sevgiden diyodur. Bende kızıma essek kadar sıpa diyorum.
Hayır koca eşek diye bahsediyor benden
Bende o kadar alıyorum o da ğnide şken evdeyken hiç almıyorum
Ama benim babam aylık 50 bin tl kazanıyor
Ovv benimki onun çeyreni anca alır
Doğru diyosun ben çalışmıyorum aileden de almıyorum sevgilim veriyor
Sevgilin kaç yaşında
kız çocuğunu parasız bırakırsan eskort bile olur. ailelere sesleniyorum bakamayacağınız çocuğu doğurmayın
Neden zengin sevgili part time iş bulabilirsin ayrıca ailen de vermek zorunda
Ben de 20 yım evde istemiyorlar o daha kötü. Ama gidicem zaten
Yani okuon napcan sokaktan parami dilencen
😔😔
Bunun içinde yurt giderleri var ki?
Bence normal bir şey yani
Ney
Başka nasıl geçincen
Sevgilim olmalı inşallah olur
Mesleğin yok ki başka nerden para bulcan
Biz de snein gib Eskişehir ve ankaralıyız. Annem sırf para aldığım için değil 22 yaşında olduğum için de koca eşek diyor
Yapıcak bişey yok
Nerden alcan acaba baska
Sevgilim olmalı ondan almam gerek ama Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ölmeden kavuşurum inşallah
Isalalah olur kanka sevgilin olsun guzel olur ondan alırsın aynenn
İnşAllah. Kapalıyım biraz zor açık sarı saç boyalı kızlar varken benimle sevgili olmak istenmesi
İster kanka ister onunda derdi bitmez kanka yaa para verir ne bilim kanka istekleri bitmez ki
Kapalıya gelen zaten takılmayı gözden çıkarmıştır
Tabiki kanka ama mesaj atamiyorum sana normalden yaz sen bana az çıkarsın geri kanka
53 kisi olan mı kanka
Yazdim kanka