Evliyim Annemin tavırları?

Merhaba ben de evleneli daha 1 ay bile olmadı ama annemin tavırlarından bıktım eşimi çirkin diye istemiyodu babam çok seviyo eşimi şu an evliyiz annemi dinlemedim evlendim şu an herşey iyi bana çok deger veriyo ve iyi davranıyo sadece hafta sonları köye gidiyo babası çifçi yardıma gidiyo ve ben köyü sevmiyorum aramızda sadece bunun kavgası oluyo köye giderkende beni genelde aileme bırakıyo bu haftada annemde kalıcaktım sabah kahvaltıya gelin dedi eşimde sürekli mesaideyim uyumak istiyorum 4-5 gbi gideriz dedi bende anneme soyledim bana agıza alınmıycak hakaretler etti gitmiyorum saabh diye çok zoruma gitti dedikleri bende engelledim hafta sonuda gitmiycem eşimede söylemek istemiyorum kaldım zannetsin kendi evimde kalmak istiyorum neden boyle olumsuzluk huzursuzluk yaşıyorum neden anlayışsız boyle agır hakaret eden bi annem var ettigi küfürleri duysanız bu senin annenmi dersiniz nişanlıykende boyleydi nişanlımla buluşunca boyle davranıyodu şu an evliyim hala aynı anneme uysam beni boşandırır napmam gerekiyo bi yol gösterin lütfen
Evliyim Annemin tavırları?