Selam arkadaşlar, 3 yıllık evliyim 8 aylık kızım var. Doğumdan sonra annesi yüzünden eşimle problemler yaşadık. Baba evine gittim iki sefer. 2. gitmemden sonra yine eve geldim geri ama pişman oldum geldiğime eşimden soğudum bana dokunmasina tahammülüm yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi verdiysem sevgi isterim. Sen emin misin her şeyi doğru yaptığına. Bi adam lohusa karısına nasıl eziyet edebilir aklım almıyor. Cidden böyleyse karşına alıp düzelmek için karşılıklı adım atmanız gerektiğini yoksa yolları ayırmak gerektiğini anlatmalısın. Sana da yazık böyle çocuğuna da.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamamen meraktan soruyorum. Adamın kadına eziyet ettiği fikrine nereden kapıldın? Yani şey olamaz mı mesela kadınlarda doğum sonrası duygusal yoğunluk artar gerginlik durumları alınganlık durumları görülebilir belki bu tarz bir şey olamaz mı? Yani soruda belirtilen tek şey annesi yüzünden sorunlar yaşadık. Belki gerçekten büyütülecek bir durum yok ortada. Kendi aralarında konuşarak çözülecek durumlar. Ama fevri davranıyor soran arkadaş belki. Senin verdiğin bu tavsiye normal mi? Ne olduğunu bile bilmeden boşan çocuğa yazık vs demek... Bu kadar kolay mı yani?
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum aşağıda yazmış soruda değil sende bu kadar önyargılı olmasan mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine bir evlilik vakası gösteriyorki aklı olan evlenmez ama ASIL ÖNEMLİ KONU 5 YILDAN ÖNCE ÇOCUK YAPILMAMALI. işte bu olası durumlar için şimdi çocukla hadi çık işin içinden ama çocuk olmasa her şey daha kolay
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten şimdiki aklım olsa evlenmezdim.
Rahatlik batmis.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım bence..
10 Yorumla
+1 yılBen de 2-3 ay ikişki yaşadım 1 ay filan annesinin evinde kalmıştık anası her boka karışıp odamıza girip izinsiz eşyaları elleyip düzeltiyordu ben de erkek arkadaşıma rahatsız olduğumu söyledim. O annesinin yanında durup yok annem bilir o bizi seviyor sevdiğinden yapıyoe dedi. İyi dedim sen annenle evlen ve seks yap o zaman ben seni terk esiyorum. Şok oldu bağladı ağladı delirdi annem çok üzülecek dedi. Banane mal dedim bi de gelmiş 37 yaşına. Böyle anne köpeği erkekler iğrenç ya. Annelerine çocuk yapsın diye gelin bakıyor pislikler.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya baktım. Yorumlara baktım. Sonra tekrar soruya baktım. Tuhaf geldi. Annesi yüzünden sorunlar yaşadık demişsin ve bir sürü kitap yazılacak kadar fikir vermişler. Oysa sorunun ne olduğunu söylememişsin. Kimse de merak edip sormamış doğrudan fikir vermiş. Kimisi hemen hak vermiş kimisi şöyle yap böyle yap demiş. Oysa belki sorun sende. Belki annesiyle hiç alakası yok doğrudan eşinde problem. Bunları bilmeden verilen onlarca fikir ve senin neyin ne olduğunu bile söylemeden aldığın tavsiyeler. Hakikaten bekara kadın boşamak kolaymış.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru sitedekiler sadece yazılana odaklanıyor kimse iki tarafı dinlemiyorlar ve dediğin gibi hiçbir şey de yazmamış anlamamış anlatsa belki kendini haklı çıkartacaktı değişik işte
+1 yılBu sitede ki insanların birçoğunun evlilik yürütebilecek kapasitesi yok. %1'i belki çözüm odaklıdır, geri kalanı sorulan bütün ilişki sorularına olumsuz yorum yaparlar. Yani bir şey olacaksa bile olmaz.
Tek bildikleri şey kendileri çok mukkemmelmiş gibi ayrıl bence, ben olsam boşarım demek, başka bir olayları yok. Evlilikte herkes sorun yaşar ama çözümü bu tarz eğlence için kullanılan sitelerde aramayın.
Evlilik terapistleri, psikologlar bunun için var. Bu insanlar akvaryum süsü değil nihayetinde. Randevu alacaksınız, problemleri kendiniz çözemiyorsanız uzmana gideceksiniz.
Umarım her şey güzel olur, mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte 3. kişiler araya girince maalesef sorunlar çıkabiliyor. Eşinize çok iş düşüyor aslında gereken mesefayi koymadığın zaman orta yolu bulmak zor olur. Bana göre ailen bile olsa bir insan evlendiği zaman sınırları olmalı, kendi özel alanına başkaları müdehale etmemeli diye düşünüyorum. Sizde bence rahatsız olduğunuz konuları eşinize güzel dille anlatın. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlatıyorum, ben bana bisey uymadigi zaman rahatlikla söyleyebiliyorum o öyle değil işte.
Biz hiç problemlerimiz hakkında konuşamadık.
Yeni evlendiğimizde o sürekli benim annemlere gitmek isterdi bende çalıştığım için yorulurdum evde duralım derdim şimdi inat yapıyor sürekli annengildesin diyor.
Zaten doğru düzgün arkadaş çevrem yok dışarı pek çıkmam bu annemlere giderim.- +1 yıl
Söylediğim gibi orta yolu bulmak çok önemli. Her iki tarafta empati yapmalı. Bu eşitliği sağlayacak olan sizlersiniz. Nasıl bir hayat istiyorsanız iki taraf anlaşmalı buna saygı gösterip ona göre davranması gerekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın yazmıştı eşi koreliymiş. Lohusa döneminde adam izine çıkıp çocuğa bakmıştı. Kadında çok rahat ettim diyor. Türk erkekleri böyle işte. Anneci, annesinin sözünden çıkmayan annesini koruyan, kadın doğum yaptı anne oldu diye kadından tiksinir uzak durur kadın gibi görmez. Türk erkeği pişmanlıktır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu anne sözü dinleyen erkeklerden nefret ediyorum ya Ya bir kadına bir çocuğuna sahip çıkamıyorsun arkadaş ya
60 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSakın ayrılmayı düşünme aıle terepısyenıne gidin evlılerde sıkıntılar olur dört dörtluk insan yok bunuda bilin calışnlarımzdan ayrılanların hepsi bın pışman
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum yaptıktan sonra bana 7 ay elini bile sürmedi. Sanki onunla mecburiyetten evliymisim gibi
- +1 yıl
Sız haklisında dediğim gibi onu ikna edin aıle trapısyenıne gıdın bu sıkntılar evlerde hep var
+1 yılBoşan veya evliligini düzeltmeye bak
Ortası hayatı hem sana hem eşine zehir eder
10 Yorumla
+1 yılne gibi sorunlar yaşadın kayınvaliden ile ve eşin ile aşk hayatınız sohbetiniz ilgisi cinsel hayatınız nasıl idi
010 Yorumla
Soran+1 yılBen Lohusayken herseyime karisti, sanki ben çocuğuma bakamiyorum yok şu biberonu al yok sütün yermiyor çocuk aç yok sütün kesilir yok sen kırklisin.
Ve eşim hiç orta yolu bulmadı sürekli anneme böyle yaptın şöyle yaptın- +1 yıl
allah aşkına ya taktığınız konuya bakın bende büyük sorunlarınız var zannettim
Soran+1 yılBana 7 ay elini sürmedi karşıma çektim konuştum hiç konuşmuyor sürekli anneme böyle yaptın annem senin yüzünden agliyor şöyle böyle.
- +1 yıl
7 ay cinsellik yaşamadı mı hamilelikten dolayıdır o
Soran+1 yılDogumdan sonra
- +1 yıl
o zaman annesi dolduruşa getiriyor oğlunu oda ana kuzusu demek ki
Soran+1 yılMaalesef, orta yolu hiç bulmadı hep laf peşine düştü
- +1 yıl
valla onu da sen yola getirmeyi dene
Soran+1 yılDenedim, bakalim zaman ne gösterecek
- +1 yıl
karşına alıp küçük çocuğa öğüt verir gibi konuşmadın umarım 😊
+1 yılGeçici bir süreç bu eşine karşı daha pozitif olmalısın senin eşin ve çocuğunun babası. Onu uzaklaştırırsan çocupun da sende yalnız kalırsın hayatta
06 Yorumla
Soran+1 yılMaddi yönden Allah’a sükür eşime muhtaç değilim birikimimde var mesleğimde var.
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun maddiyat değilki burada konu maneviyat. Eşin o senin ve çocuğunun babaaı. Aşkla yaptığınız çocuğunun babası ve bir yuvayı yıkıyorsun çovuğunu sevmiyorsun sanırım yoksa onu babasız bırakmazsın
Soran+1 yılİnsan cocugunu nasıl sevmez
- +1 yıl
Ama davranışların tersini gösteriyor
Soran+1 yılSizce çocuk için mutsuz evlilik sürdürülür mi?
- +1 yıl
Mutsuzsan zaten evliliği sürdürmene gerek yokki.
+1 yılİki kez baba evine gittiysen orada kalmaliydin donmemeliydin her şey şimdi daha zor
05 Yorumla
Soran+1 yılAilemin zoruyla geldim, ortada cocuk var diye.
- +1 yıl
Ozaman hiç gitmemeliydin çocuğu dusunuyorsan
Soran+1 yılHayır yani ben istemedim artik annemde bencil olma cocugu düsün felan.
- +1 yıl
Kayın validenle ne gibi sorunlar yasadinki
Soran+1 yılAnnesi yüzünden maalesef ben lohusayken herseyimize çok müdahale etti, annemlere bile gidemedim kırklisin diye diye. Esim maalesef hiç desteklemedi beni.
Ben akşamları ağlarken şefkat bile göstermedi bana.
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bu durumda postayı koyacaksın anasınıda onuda karşına alacak konuşacaksın herşeye burnunu sokmayacak diğer türlü devam edemez
17 Yorumla
Soran+1 yılZaten tartisdigimiza dedim kadina soğudum senden herseye karisiyorsun diye. Evime perde aldım bu perde niye böyle niye şöyle
Soran+1 yılİşte gelde anlamasi kıt olan birine anlat.
Vay efendim sen bizi evine davet etmiyorsun diye Tribe girmeler.
Bende dedim izinsiz yatak odama girme kabiliyetindesin bide davet mi bekliyorsun. Yabancimisiniz felan
Soran+1 yılZaten hata bende herseye tamam tamam dersen olacağı bu.
Her istediklerini yaptım aman eşimle aram bozulmasın diye.
Soran+1 yılAynen
Neden geri geldin ki tekrar geri git yanlış yapıyorsun uzak dur
09 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin zoruyla yazık çocuğa diyip durdu.
Birdaha böyle birsey olursa sen orada bırakmam zaten dedi.
Soran+1 yılBiliyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Soran+1 yılSence bu konular tekrar acilirmi diyorsun
Soran+1 yılKonuşmamıza göre konu kapandı bakalım nereye kadar.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmasına tahammülüm yoka kadar vardıysa olay evlilik bitmiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Bebiş de küçük. Yazık olmuş
Soran+1 yılBen ilk baslarda çok korktum, çünkü heryerde görüyorum cocugu olanlar ayriliyor anlasamiyor diye.
Korktugum basima geldi, ilk zamanlarda annesinin laflari yerine benimle ilgilenseydi bukadar olmazdi diye düşünüyorum- +1 yıl
anneci kocadan hayır gelmez
Soran+1 yılAynen, birde sürekli görüntülü konuşuyorlar.
Konuşsunlar birsey demiyorum ama ben nasıl annemi o evde yokken ariyorum o da biraz özen gösterebilir.- +1 yıl
yok yok boş ver yaa o adamdan olmaz
Zaten iki kere baba evine gitmiş gelmiş isen esinden sogumussun yabancı gibi gelir sana
012 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk doğdu doğalı bu anneciligi tuttu.
İnsan kendi anne olunca kendi annesine daha düşkün oluyor.- +1 yıl
Herkes düşkün annesine bende öyleyim
Soran+1 yılAma onda biraz fazla, misal hiç birseyi kendi karar vermez.
Ona bisey sorarım anneme sor der bana- +1 yıl
Karisi senmisin annesimi tamam benim annem bwnim askim herşeyim ama evlilik ayri bekarlik ayrı
Soran+1 yılMaalesef anne ve eşi ayirtedemiyor
- +1 yıl
Demekki annesine hala aşık
- +1 yıl
İstersen dm tkp
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılZaten bir acigini bekliyorum annesiyle ilgili
- +1 yıl
Ne gibi
Soran+1 yılYine ailelerle ilgili benimle tartisirsa biter artık tahamülüm yok. Sürekli senin annen benim annem diye diye beynimi …
- +1 yıl
İstersen mesajda yazabilin
Yürümeyen bir evliliği zorlamanın gereği yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. hayatım en iyisini sen bilirsin. Ama bu şekilde de yaşamak güç.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen artık çok yoruldum, sabahları kalkinca böyle bi içim daralıyor.
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kocanı aldatmayı düşünüyor musun. Gece hayatınız nasıl?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır öyle bisey düşünmedim hiç.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ki bekar bir hayatı seçtim evlilik hayatı çok sıkıcı.
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılEn uyuz erkek tipi ailesine laf söyleten, hayatina karıştıran anneci erkekler yaaa.
00 Yorumla
+1 yılBenim ablam 19 kere gel git yaptı bizim eve şu an gene aynı deisen bisey yok boşanacaklar eniştemle
321 Yorumla
Soran+1 yılOnun cocugu var mı?
- +1 yıl
Malll gibi 2 tane yaptı hemde
- +1 yıl
Şimdi TYT sınavına giricek işte birde ise girdi çalışıyor çocukları büyüdükten sonra kendini topladi
Soran+1 yılOnun ne sorunları vardı peki, geçimsizlik mi?
Birde şöyle bir düşünce var 2. çocuk yapınca düzelir belki diye.
Yani kazayla olur birsey diyemem, Allahin dedigi olur sonucta.- +1 yıl
Evet kuzum ama düzelen bir şey olmadı bebeğim inanki daha kötü oldu ayrıca ablaminda kaynanası yuvasını bozdu araya girdi eniştemin ilk eşinden bahsediyormus sürekli ablamda halince sinirlendi görümcesini kaynanasını dövdü bir nevi sonda işte yuvasi bitti şu an mahkeme
Soran+1 yılOzaman iyi yapmış 😂
- +1 yıl
He kız vallaha dövmüş amaan şaşırdık bizde 😂😂😂😂
Soran+1 yılAma helal olsun Vallaha 😂😂
Benimde 2. gitmemde görümcemde geldi konusmaya o ne alakaysa onunla hiç bir sorunum yokken.
Anneme diyor kızını yanlis yönlendiriyosun annemde dedi buraya gelmek istiyor gelme mi diyim- +1 yıl
Hahahah görümcen nerenin iti oluyorda geliyor onu anlamiyorum o kim oluyor
Soran+1 yılAvukatları mübarek.
İlk tartisdigimizda babam çağırdı gel konuşalım diye annemi babami alıp geliyorum dedi ertesi gün onlarla geldi 😂- +1 yıl
Ajajajsj işte g... t korkusu die buna derim insllh o görümcen de en ağır günler yaşasın
Soran+1 yılBen onu zaten Allah’a havale ettim onunda evlatları var.
- +1 yıl
O gorumceni benim elime verr bir yirtiyim g.. peyiii
- +1 yıl
Senin gibi sabırlı bir geline sahipler başkalsri senin gibi olmaz seni mumla aratır vallaha
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sinirlendim ay napim 😂😂😂
Soran+1 yılZaten kötü bir gelin lazım onlara cart diye agizlarini yırtan
- +1 yıl
Allah onuda verir emin olk
Soran+1 yılHayır birde annesi hergün sürekli yazıyor wp den, benim annem bile evde olduğunu biliyor diyor o evdeyken yazma felan diye.
Kadin sürekli herseyden haberim olsun istiyor.
Çocuğumu sevince tahammül edemiyor.
Timsah göz yaşlı- +1 yıl
O... Garı ulan varya Allah'ım çıldırcaaam
Soran+1 yılBende deliriyore
Çocuğun için kafan karışık ama en sağlıklısı kendi ve çocuğunun huzuru için pratikte sonlanmış evliliği resmi olarak da sonlandırmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede, ama annem kafamı karistiriyor sürekli kendi öksüz büyüdügü için nasıl en iyi ben anlarim diyor.
Soğuyunca bir daha tekrar ısınamiyor insan nereden biliyorsun diye sormayın
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinde dolayı çok soğudum, sürekli annem annem annem.
Mağdem anneni seviyorsun ne diyo evleniyorsun.
+1 yılBoşanmak kolay değil basit şeyler için soğuma hem bak çocuğunuz var
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama soğudum, yani mutlu olamıyorum. Çocuğumu mutlu bir şekilde büyütmek istiyorum.
- +1 yıl
Çocuk ailesiyle mutlu olur
Soran+1 yılBiliyorum bencillik yapmak istemiyorum ama onu mutsuz da büyütmek istemiyorum
- +1 yıl
Sen soğuma eşinden boşanmak kolay değil tekrar eşine bağlan kızın için olsa bile
+1 yılİşin zor ya valla üzüldüm sana bee
10 Yorumla
+1 yılAnneci erkeklere tahammülüm yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde, keşke evlenmeden önce fark etseydim
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı
07 Yorumla
Soran+1 yılVar, zaten isimde var.
Annelik izinindeyim- +1 yıl
Çok iyi ozaman
- +1 yıl
Ne planlıyosın
Soran+1 yılBilmiyorum maalesef
- +1 yıl
Çıkmaza girdin sanırım
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ama psikolojini düzeltmelisin
+1 yılboşanman en hayırlısı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum, arkadaşlarıyla dışarı ciksin istiyorum.
+1 yılEşinin annesi sizinle mi yaşıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ayrı.
Ama lohusayken sürekli burdaydi, lohusayken kendi anneme ihtiyacim var dedim onu bile problem etti vay efendim sen annemi istemiyorsun- +1 yıl
Sürekli büyüklerle dip dibe olmak sıkıntı yaratıyor.
Soran+1 yılAynen ben ilk zamanlar aileme pek bağlı degildim haftada 1 gidiyordum.
Çalışıyordum ama sonra o değeri eşimden göremedim aileme kenetlendim.
Şimdi sürekli onların yanımda olmasini istiyorum, gitmeye cekiniyorum.
Ben evde olunca evde ol diyor.
Benimde zaten eve geldiğim saat 8 felan o da 3 de eve geliyor.- +1 yıl
Ne diyeyim? Ben de çok bilemedim ama ailenle görüşmene laf etmesi sıkıntı. Dersin elin adamlarının yanına fingirdemeye gidiyorsun. Tövbe tövbe, gittiğin yer de belli. Ailenin yanı...
Soran+1 yılAynen işte beni yoran da bu, benimde canım sıkılıyor bütün gün evde çocukla.
Bi ailem var, zaten çekemiyor kendi aileme daha düşkün olduğumu.
Korkuyor galiba kizim benim tarafa düşkün olacak diye.- +1 yıl
Ne ysrsfd çektiğinin önemi var mıymış? Sen de o aileden çıktın o zaman. Sen de o ailenin özelliklerini taşıyorsun. O zaman seninle niye evlenmiş?
Soran+1 yılİşte ilk başlarda ailemle iyi anlasiyordu, zaten bizimkiler ona ne bisey dedi ne de birsey yaptı, annesi yüzünden benim annemi hedef aldı. Annesiyle aram iyi değil diye.
- +1 yıl
Allah kolaylık versin bacım.
Soran+1 yılSagol bacım, Allah büyük demek ki yasayacakmisim bunları.
zamanla düzelir belki
06 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum burada durmaya tahammülüm yok bu bedende sehirdende gitmek istiyorum.
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yıldefalarca ama konuşabilen insan değil sürekli herseyini üzerini örtmeye çalışıyor
Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Cocuk olması eli kolu bağlıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılEşinden sogumanda temel sebep ne
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi yüzünden maalesef ben lohusayken herseyimize çok müdahale etti, annemlere bile gidemedim kırklisin diye diye. Esim maalesef hiç desteklemedi beni.
Ben akşamları ağlarken şefkat bile göstermedi bana.- +1 yıl
Annesi yüzünden olan şeyler geçicidir. Eşinden arayı iyi tutmaya çalış aranızdaki problemleri karşılıklı anlayış içerisinde çözmeye devam ederseniz o da ailesini belli bir noktada artık hayatınızdan uzaklaştıracaktır
Soran+1 yılZaten son olaydan sonra dedim ben bundan sonra annenle görüşmem diye o da hemen bende senin annenle görüşmem diyo
+1 yılSoğuduysan boşanacaksın kendini yıpratma
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle nezaman bu konuyu konuşmak istesem kızıyor bana
- +1 yıl
Çünkü anneler istemez bunu ya da aile. Ama olmuyorsa olmuyordur.
Soran+1 yılAnlatamıyorum kimseye sürekli zamana bırak zamana bırak deniliyor ama tahamülüm yok
- +1 yıl
Benim de tahammülüm kalmamıştı uzatmadım kimse yorulmasın diye
Soran+1 yılAynen öyle yorulmaya gerek yok pişman olurum diye korkuyorum ama boşanmakta istiyorum.
- +1 yıl
Önce kendini düşüneceksin kimseyi değil. Dokunamadığın koynuna giremediğin adamla evli olsan ne
Soran+1 yılOrası öyle tabi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan kimi tutuyor
18 Yorumla
Soran+1 yılBana sorarsan annesini, lohusayken ben okadar ağlarken akşam yatarken birkere gelip sarilmadi
Cevap sahibi+1 yılAllah onu bildigi gibi yapsin
Peki sen neyapicaksin? En güzel zamanini bile berbat etmisler
Soran+1 yılBilmiyorum bekleyeceğim zaman ne gösteriyor.
Bi 2-3 ay bekleyim diyorum zaten annesiyle görüşmüyorum görüsmemde artik
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapiyosun canim kendi ailen insallah sana destek cikar
Soran+1 yılDestekti, babam zaten arkamda ben haklı olduğum sürece.
Cevap sahibi+1 yılCok iyi allah yardimcin olsun
Cevap sahibi+1 yılBebeginle cok mutlu olursun insallah ben anne olamadim nasip olmadi
Soran+1 yılÜzülme, vardır Allahım bir bildigi.
Hiç birsey nedensiz değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım
012 Yorumla
Soran+1 yılSizin temel sebebiniz nedir
Cevap sahibi+1 yılİlgisizlik alakasızlık evliliğin ne demek olduğunu bilmemezli daha neler nelerrrr
Soran+1 yılCocugunuz var mı
Cevap sahibi+1 yılVar sizin
Soran+1 yılVar 8 aylık, ve ne yapacagimi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDur şimdi sıkma canını
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle çalışıyor musun?
Soran+1 yılAnnelik izinindeyim
Cevap sahibi+1 yılGüzel sana tecrübelerimden bahsedeceğim
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYanlış bişi mi sordum
Soran+1 yılYurtdişinda yaşıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldesperate housewives. Boşan öyle yaşanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklılık dene😈
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden geri geldin ki
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin zoruyla yazık çocuğa diyip durdu.
Birdaha böyle birsey olursa sen orada bırakmam zaten dedi.- +1 yıl
değişmeyecek
sadece bunu söyleyeyim
Soran+1 yılZaten birdaha bu konu hakkimda üzerime gelirse bitti benim için
Ne olduki
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğumdan sonra annesi çok üzerime geldi yok kirkli kadin şunu yapmaz yok kirli çocuk şöyle olmaz yok cocuk sancili diye diye beni deli etti.
Eşimde bana hiç destek olmadı sürekli annem böyle yaptın anneme şunu dedin, kendi annene gidiyorsun diye üzerime geldi. Soğudum.
2. de ayrılmak istedim annem çocuğun için git dedi girmezsen yarın birgün pişman olursun dedi başka biri yanında olunca. Ama yapamıyorum kendimi esir hissediyorum burada.
Soran+1 yılAnnesinden dolayı beni hedef aldı yok sen anneme bunu dedin anneme gitmiyorsun.
Annemle dışarı çıkmıyorsun.
Soran+1 yılSeverek evlendim, sonu hüsran oldu.
Birkaç gündür dokunmasina tahamülüm yok
Soran+1 yılAynen
+1 yılboşan
10 Yorumlasanatensel konuda nasl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Sabret...
00 Yorumla
+1 yılÇıkar bi vekalet boşayayım :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaska biri mi var
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Seviyorsan evliliğini kazanmalısın ortada çocuk var çünkü
Soran+1 yılİşte sorun orada sevemiyorum, hatta en son gittiğimde biraz sevindim ayrilacagiz diye.
- +1 yıl
Sevmeden mi evlendin ya sevmeden mi çocuk yaptın !
Soran+1 yılSeverek evlendim, ve isteyerek çocuk yaptım.
Çocuğumla en güzel zamanimi zehir ettiler bana.- +1 yıl
Kaynanan mi? Onun tarafında mi hep
Soran+1 yılAynen kaynanam, eşim sürekli üzerime geldi yok sen annemin dediklerini dinlemiyorsun kendi anneni dinliyorsun. Yok işte anneme böyle anneme şöyle
- +1 yıl
Ara yolu bulsanız sorun var mi peki esinle?
Soran+1 yılİster istemez içte kalıyor, misal en son annemlerdeyken ben akşam eve dönecektim.
Birden annesiyle ablasıyla geldiler bizde ne oldu anlamadik, bağris cagris yok ben hic evde değilmişim evinden sogmus eltimden daha kötü bir insanmışım.
Kardeşim psikolojik sorunları vardı, ondan dolayı lohusayken annem yanımda kalamadi hem zaten evim küçük.
Bana fikrim sorulmadan kaynanam kaldı.
Sonra yok efendim annem değil senin annen kalmaliydi yanında bak kalmadı felan.
Kardeşimin halini biliyordu.- +1 yıl
Neden hala herseye aileler burunlarını sokarlar ki anlamam. Çocukları mutsuz olunca kına mi yakacaklar ki bi taraflarina
Soran+1 yılKaynanam sürekli herseye hakim olmak istiyor.
Sürekli akıl verme derdinde, bir insan lafı dinleniyorsa söyle dinlenmiyorsa söylemez- +1 yıl
Hep asi olmak da iyi degil. Bazen kadın dogru da dese sırf inat olsun diye yapmaz mesela. Yuvanı dağıtma ama böyle sebeplerdendolayi
Soran+1 yılMesela ben burdan taşınmak istiyorum, çevrede ev yok hem de pahalı. Benim doğup büyüdüğüm yerlerde hem uygun Hemde ev var.
İllerde bende çalışmak istiyorum ve çocuğuma annem baksın istiyorum kreşten alma falan hem ehliyetide var inat ediyor evimiz çok küçük ve çok bunalıyorum- +1 yıl
İki aile de aynı şehirde yaşamıyor degil miv aile apartmanı mi yoksa
Soran+1 yılAnnesigilde kaldığımız şehirde ama arabayla gidip gelmemiz lazım.
- +1 yıl
Bence orta noktayı bulun yuvanı kurtar. Gerekirse sende fedakarlık yapacaksın esin de
Soran+1 yılBen zaten fedakarlık yapıp bu şehire geldim, bütün gününü Çocukla geçiren beni burada kimseyi tanımıyorum.
O evden işe işden eve beni hiç düşünmüyor.- +1 yıl
Hayat hikayeni anlatmak istersen dinlerim arkadasım. Tek diyebileceğim
Çocuğun var ve kestirip atamazsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Co uk
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur öyle yapacam artik
- +1 yıl
Tmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle kolay olsa 😂
- +1 yıl
Valla ben kocamdan sovursam birdakika beklemem boşarım
Bundan sonra şapkadan başkabirşey kafama takmıyorum
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli olda dünya senin kahrını çeksin ben böyleyim sende böyle olbence kareş
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Boşan o zaman
00 Yorumla
+1 yılaldat
00 Yorumla
+1 yılSorunun cevabı sende
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 3 yıllık evliyim, eşimin annesi yüzünden problemler yaşadık, eşimden soğudum. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler