Nişanlım annesi ile yaşamamı istiyor ve bu durumda ne yapmalıyım görüşleriniz benim için çok değerli?

Merhaba biz nişanlımla uzun zamandır birlikteyiz lise birden bu yana birbirimizi tanıyoruz liseden sonra bir süre ben çalıştımonu bekledim olmayınca ben Ünv gittim o ise askere gitti bu süreçte de onu bekledim. Daha sonra ünv askerlik bitti derken nisanlanmaya karar verdik ve nisanlandik birbirimizi 9 yıldır tanıdığımız için bu bir mucize gibi bir şeydi ve bu 9 yıl içerisinde ikimizinde babası vefat etti hep birbirimizin yanında olduk zor günlerde birlikte aştık. Ve şimdi o annesi ile birlikte aynı evde yasamamiz gerektiğini söylüyor annesini atamayacgni söylüyor ve ben atsın demiyorum yine ben annesinin her gün yanında olalım yemeğini yapayım ama akşam evimize geçelim istiyorum ve onun 4 tane de abisi var 2 tanede ablası var ben annesini sevmiyor degilim ama benimde annem yalnız kalacak ve abim var sadece keza annem gelini ile oturmak dahi istemiyor çünkü annemde kayinvalide si ile yaşadığı için bu durumun zor olacağını düşünüyor. Nişanlım ne desem ikna olmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum
Nişanlım annesi ile yaşamamı istiyor ve bu durumda ne yapmalıyım görüşleriniz benim için çok değerli?