Evde kendi aramızda isteme nişan istiyorum ailem istemiyor salonda yapıcaz diyorlar sürekli tartışıyoruz lütfyardımcı olur musunuz?

evimiz gayet yeterli alana sahip. Ufak bi organizasyon getirecektim. Teyzemler dayımlar amcamlar olacaktı. Erkek tarafından da aynı şekilde bir de bi kaç kuzen ve arkadaş. Ama babam asla istemiyor bizim itibarımız çevremiz dostumuz var eve kimse sığmaz salonda yapıcaz diyip duruyor. Ben de sevgilim sıkıntı stres olmak istemiyoruz zaten sürecimiz uzadı hep bişeyler çıktı sıkıntılar yaşadık. Nazara inanan insanlarız. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Her kafadan bi ses çıkacak. Şaşayı sevmiyorum yok elbisen şöyle olsun yok fotoğraf çekimi yapın diyolar biz istemiyoruz evde çekim yapcaktık salonda olursa illa fotoğraf çekimine mi gitmemiz gerekecek arkadaşlar Allah rizası için bi akıl verin çok strese giriyorum nişan istemiyorum yapmayın o zaman diyorum ailemle inatlaşıyoruz resmen bizim mutlu olmadığımız senaryoda ben nasıl verim alayım o günden? Nolur akıl verin salonda olsa illa her şey yapılması mı gerekir

Evde kendi aramızda isteme nişan istiyorum ailem istemiyor salonda yapıcaz diyorlar sürekli tartışıyoruz lütfyardımcı olur musunuz?