Merhaba nişanım olacak dışarda yapmak pek mümkün değil durumumuz da buna müsait değil bir yer kiralama 20 binden başlıyor evde çok büyük değil evde nişan yapan var mı ne önerirsiniz
1 ay
Evde nişan nasıl olmalı?

Merhaba nişanım olacak dışarda yapmak pek mümkün değil durumumuz da buna müsait değil bir yer kiralama 20 binden başlıyor evde çok büyük değil evde nişan yapan var mı ne önerirsiniz
Merhaba, tabii ki bu ekonomik krizde nişan yapmak, düğün salonu tutmak vs. neredeyse bir araba parası hatta araba parası kadar tutuyor da diyebiliriz. O yüzden nişan evde yapılmalı zaten eskiden de ben çok tanık oldum. Evlerde nişan yapılıyordu yani hiçbir sıkıntı olmuyordu hatta daha güzel oluyordu her açıdan. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim.
Amaç yüzük takmak değil mi? Aile büyükleri olsa yeterli çok şatafatlı şeylere gerek yok boşa masraf gerçekten. Evliyim nişan falan yapmadım sadece düğün yaptık ona bile pişmanım şu an boşa masraf etmişiz. Hiç tanımadığım akrabalar gelip oynasın takarsa bi çeyrek taksın takmazsa oda yok zaten gelen takı düğün salonuna fotoğrafçıya ona buna gitsin herkes kazansın biz kaybedelim 😂
Valla bende istemiyorum masraftan başka bir şey değil artı yorgunluk stres erkek arkadaşım istiyor düğünü onun ailesi
İstediğine pişman et o zaman herşeyi iste 😂 en pahalı gelinliği iste gelin arabası limuzin olsun de öyle bi kuaför bul ki 1 günlük saç makyaja 15 bin lira istesin. Burnundan getirdikten sonra ya da hiç birini yapmayalım ve nikahtan evlenelim de 😂😂
Ahhahahah manrıklı dur başlıyım şimdiden hajsjsjjs
Tabi tabi internetten bak herşeyin en lüksünü buda olsun bi kere evleniyorum içimde kalmasın diye hepsini gönder 😂hatta abart çırağanda yapalım düğünü de abartma falan derse saraylara layık değil miyim diye ağla 😂😂
Engelleniyormuşum her yerden hahahahaha
Merhaba
Yani eskiden evlerde yapılırdı nişanlar aslında çok fazla abartılıyor her şeyi zaten şu an çok çok yüksek her şeyin fiyatı gereksiz masraf diye düşünüyorum ben karşı taraf gelen kişiler için de aynı şekilde evde nişan yapılabilir yakın akrabalar işte aile büyükleri o şekilde maksat bir yüzük takılsın düğünde zaten yeterince kişiyi çağırılacak gelmek isteyen de gelecektir
Bazı şehirlerde belediye evleri var oralarda düğün nişan kına yapılıyor Ankara da var ücretsiz veciz kız kardeşimin nisanini orada yaptık araştır bakalım belki vardır
Cevap
4Cevap
Sadece en yakınlarınızı çağırıp güzel bir şekilde evde yapabilirsiniz. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim 🙏🏻
normal ne olacak sanki cok kalabalık olmasın yeter
sade olsun kalabalık olmasın
Normal işte yüzük felan
Kesinlikle en güzeli
Evet
En İyi Cevap