Annem babam neden bana ayrımcılık yapıyor?

Annem çocukluğumdan beri her kavgada abimi savunur beni asla dinlemez. O ERKEK ya üstün anneme göre. Geçen de kavga ettik ben haklıydım. Ama annem hiç beni dinlemeden oğluşunu savundu. Gecen gun benden borc isteyen annem 1 hafta once benden borc isteyen abim. Iste bunlar nankorler yaptigim iyiligi kakmam gerek demekki ben hep herseyimi verdim ondan degersiz oldum. Babam da asla bana para vermez evdeyim calismiyorum diye ama sanal calisiyorum borsada falan ama babama soylemem ne kadar kazandigimi bilse eve hicbirsey almaz kazandigim ektra cok degil ama yetiyor. Neyse babam abime borc verir. Bu arada babamin da bana borcu var bugun o borcundan istedim diye bagirdi bagirta cagirta verdi yani. Ogluna asla bagirtmadan veriyordu. Eve erzak almaz ama oglu gelince ona karti verdu oglu kendine bir suru sey almis oglunun gidicek yeri var benim kimsem yok ondan yapiyor bence nasilsa gidemez diyo ama rabbim nasip etsin gideyim artik biktim

Güncellemeler
8 ay
Bir erkek kudurmus yorumlar neymis kiz gidicekmis erkek evlat kalip omurluk bakicakmis. Bunun garantisi var mı belki ben marka kurucam omurluk bakicam aileme degil tabiki de kendime ama ailem boyle ayrimcilik yapsin oh sonra ben onlara omurluk bakayim insanlarimiz asla anlayamicak
Annem babam neden bana ayrımcılık yapıyor?