arkadaşlar gerçekten artək aylar oldu, panik atkalar yaşıyorum. Nefes alamayacak kadar hıçkırarak ağlama gereği duyuyorum, Kafamın içinde durmadan geleceğe dair kötü senaryolar kurup kendimi korkutum günlerce uykusuz bırakıyorum NEDEN?
Belli başləklı dertlerim var, hepimizin var. Ama ben o kadarda büyük olmadığının farkındayım dertlerimin ona rağmen hep kendimce büyütüyorum dertlerimi. Ve bundan gerçekten sıkıldım. Yoruldum. Tükendim.
Anneme babama bir yalan söyledim. Aslında o kadarda büyük bir yalan değil, belki öğrenseler en fazla bir saat kızacaklar geçecek. Kızmalarının nedenide neden onlara yalan söyleme gereği duyuş olmam herhalde. Ama bir türlü aşamıyorum, cesaret edip söyleyemiyorum. Sene sonu söyleyeceğim ama şimdi değil. durmadan öğrenilerse en absürt ne tepki verirler ihtimalini düşünüp kafayi yedirtiyorum kendi kendime. Hayırsız evıatmışım gibi hiss ediyorum. Babamda annemde evrenin en iyi ebeveynleri ola bilir, ama hep kardeşlerimi daha çok sevdiklerini bana sevgilerini hiss etdirmediklerini söyleyip tartışma çıkarıyprum. Onları bu yüzden üzmek kırmak istemiyorum, böyle davrandığım için kendime kzııyorum ama aynı zamandada nerde yanlış yapiyorumda diğer çocukıarına gösterdikleri sevgiyi bana göstermiyolar diye düşünmektende kendimi alı koyakiyorum. Bilmiyorum kafamin içindeki sesleri susturamiyorum, durmadan Dünyanın en kötü en kalpsiz en pislik en vicdansız en vazıfsız kişiliğiymişim gibi hiss edip kendimden soğuyorum.22 yaşındayım en son 14-18 yaşlarımda bir sevgiıim oldu, ayrıldık bitdi. Kaç senedir sevgilimde olmuyor, sevilmeyi hak etmiyorumdur belki. Yaşıtlarım okulu bitirdi çalışıyor evlendi çoluk çocuğa karışdı, ben daha uni bitirmedim. Şu kafamın içindeki kendime karşı beni kötüleyen sesler yüzünden isyan etmekten, korkuyorum. Bu hallerim beni çok yoruyor. Çevremdeki kimseye yansıtmamak dahada çok yoruyor. Onlar mutluyum sanıyor ama ben her geçen gün biraz daha tükeniyorum
Belli başləklı dertlerim var, hepimizin var. Ama ben o kadarda büyük olmadığının farkındayım dertlerimin ona rağmen hep kendimce büyütüyorum dertlerimi. Ve bundan gerçekten sıkıldım. Yoruldum. Tükendim.
Anneme babama bir yalan söyledim. Aslında o kadarda büyük bir yalan değil, belki öğrenseler en fazla bir saat kızacaklar geçecek. Kızmalarının nedenide neden onlara yalan söyleme gereği duyuş olmam herhalde. Ama bir türlü aşamıyorum, cesaret edip söyleyemiyorum. Sene sonu söyleyeceğim ama şimdi değil. durmadan öğrenilerse en absürt ne tepki verirler ihtimalini düşünüp kafayi yedirtiyorum kendi kendime. Hayırsız evıatmışım gibi hiss ediyorum. Babamda annemde evrenin en iyi ebeveynleri ola bilir, ama hep kardeşlerimi daha çok sevdiklerini bana sevgilerini hiss etdirmediklerini söyleyip tartışma çıkarıyprum. Onları bu yüzden üzmek kırmak istemiyorum, böyle davrandığım için kendime kzııyorum ama aynı zamandada nerde yanlış yapiyorumda diğer çocukıarına gösterdikleri sevgiyi bana göstermiyolar diye düşünmektende kendimi alı koyakiyorum. Bilmiyorum kafamin içindeki sesleri susturamiyorum, durmadan Dünyanın en kötü en kalpsiz en pislik en vicdansız en vazıfsız kişiliğiymişim gibi hiss edip kendimden soğuyorum.22 yaşındayım en son 14-18 yaşlarımda bir sevgiıim oldu, ayrıldık bitdi. Kaç senedir sevgilimde olmuyor, sevilmeyi hak etmiyorumdur belki. Yaşıtlarım okulu bitirdi çalışıyor evlendi çoluk çocuğa karışdı, ben daha uni bitirmedim. Şu kafamın içindeki kendime karşı beni kötüleyen sesler yüzünden isyan etmekten, korkuyorum. Bu hallerim beni çok yoruyor. Çevremdeki kimseye yansıtmamak dahada çok yoruyor. Onlar mutluyum sanıyor ama ben her geçen gün biraz daha tükeniyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle şunu bil ki hissettiklerin tamamen anlaşılabilir ve birçok kişi bu duygularla mücadele ediyor 🌹. Kendini bu kadar suçlamak, yargılamak gerçekten enerjini tüketmiş. Kendi içinde bu kadar çok savaş verirken yorulman çok doğal, bunu kabul ederek başlamalısın. Panik ataklar, sürekli gelen bu kötü düşünceler bir uzmanın yardımı olmadan çözülmesi güç bir döngü yaratabiliyor.
Belki şu ana kadar "her şey geçer, kendi kendime toparlarım" diye düşünmüş olabilirsin ama belli ki mental olarak destek alman gerekecek bir noktadasın. Ailene olan hislerin, kendine yönelttiğin eleştiriler, geçmiş ilişkilerde yaşadıkların... Bunların hepsi bir yük hâline gelmiş sende. Eğer mümkünse bir psikologla görüşmelisin çünkü böyle konularda profesyonel bir süreç inanılmaz fark yaratabilir 🪷.
Unutma, sen yalnız değilsin ve bu hislerinle baş edebilmen için yardım istemen zayıflık değil. Dünyada herkes gibi değerli ve sevilmeye layıksın ❤️. Bir adım atmak bile çok büyük bir fark yaratabilir. Kendine nazik ol olur mu? 💙