Bazen böyle aniden içime sıkıntı giriyo ağlayasım geliyo eski mutlu olduğum günler gelse diyorum hiç zevk alamıyorum andan. Ara ara hissediyorum böyle neden oluyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pandemiden kaynaklı olabilir. Bazi zamanlar bana da öyle oluyor.
Ama çok garipki ben 2014-2015i özlüyorum yani öyle genel pandemi öncesini değil
Aynen bende eskiye dönmeyi çok istiyorum 😞
Hangi yıllara? Ben 2014-2015 😞
Bende 2010- 2015
Ay ayni ben ya bi cozum bulursan bana da yaz
Depresyondamıyız acaba
Ben bayadir boyleyim ya ama ben evde cok takiliyorum ondan hatta butun gunum evde geciyo desem yeridir arada cikiyorum bide cok asiri takintiliyim
Aynen yaa bende öyle hatta anksiyetem var hap kullanıyorum
Sende benim gibi surekli dusunen bi insanmisin eger oylesen biz bu dunya icin cok hassasiz bu yuzden heo uzuluyoruz
Evet herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm malesef
Aynen ama insanlar bizim gibi asla dusunmuyo bazi seyleri akisina birakicaksin ama ben birakamiyorum
Bende asla bırakamıyorum biri ne derse hemen takarım kimseyi kırmak istemem ama insanlar kırıyorlar malesef hiç düşünmeden
Maalesef yani boyle bi dunyadayiz
Aşk acısı var mı
Valla benim durum cok karisik be ama sonuc olarak beni fena uzduler
İnsanlar çok acımasız
Valla ya insanlardan nefret ediyorum bu yuzden
Boş bırakma kendini geçer
Bırakmamaya çalışıyorum
İş güç okul vs var mı
Okul var
Bir sıkıntın sorunun var mı
Yok işte sorunda orda
Bence sorun ne biliyor musun. Hayatına dokunan birisi yok. Erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama varsa bile geleceğinde olmayacak biri olduğu için senin de minik şablonların oluşmuyor. Olgun derken yaş vs den ziyade karakter iş güç anlamında olgun yani sana bir şeyler katabilecek ve bunu sürekli bir hale getirecek bir insan. Bence eksiğin bu.
Var 5 yıldır sevgiliyiz fakat ona rağmen bilemiyorum bi sorun var ama ne olduğunu anlamıyorum
İşte diyorum ya geleceğinde olmayacak biri olduğu belli ve net. Buda karamsarlığı besler. Zaten 5 senelik ilişkinin sonu ve ideali yoktur. Yani boştur. Küçümsemiyorum dürüst oluyorum sadece. Eğer hayatında fikirlerinin ve yaklaşımının olgun ve dolaysız olduğuna inandığın biri olsaydı bu moda girmezdin
Peki sence neden yani kaç senelik olmalı ki ilişki
Bence sağlıklı bir ilişki sıkılmışlıkların ve kırılmışlıkların üzerine güçlü bir şekilde başlanıp maksimum 2 sene sonrasında evlilik ile nihayet bulmalı. Aksi sadece alışkanlık olarak devam eder. Bir çok kadın bunu fark edemediği için uzun bir ilişkiyi sadakat ya da güvenilirlik olarak görür. Ta ki o 5 senelik ilişki bittiğinde vay be kaç sene geçti boşa dediği ana kadar.
şu an ayrılsam pişman olmaktan korkuyorum
Yanlış anlama ben ayrıl ya da ayrılma demiyorum demem de zaten. Ben sadece net ve objektif bakıyorum. Ama şunu fark ediyorum ki zaten sende bu ilişkinin eskidiğini bir şeylerin azaldığını görüyorsun. Ki bu ilişki artık sağlıklı değil. Sevgili değil alışkanlık. 5 sene her gün aynı günaydını dediğin insanla paylaşacak neyin kaldı? Merak ettiğin keşfedemediğin ne var? İşte bunlar hep belli bariz. Bence senin sorununun kökeni bu. Heyecanın ve isteğin tetiklenmiyor bu da seni stabil düz ve bunalan bir kadın yapıyor
O çok iyi biri kıyamıyorum ve aksine onun hisleri hala çok canlı bu çok belli oluyor ben neden böyle oldum tekrardan eskisi gibi hissetmek istiyorum ona karşı
Hissetmen mümkün değil. Bazen bir yaraya neşteri vurmazsan ileri de o yara büyür ve neşter vurmak da güç olur. Olgun bir insan olarak bak
Teşekkür ederim fikirlerini belirttiğin için
Rica ederim ama bu pasif duruşu sürdürürken daha çok üzülürsün
Nasildi eskiden. Şimdi nasıl ?
Özgür hissediyordum kendimi şimdide öyleyim ama öyle hissetmiyorum bide büyüdüğümü hissediyorum keşke büyümeseydim diyorum
Taş kac
Yas kaç ki
19
Ya daha başındasın hayatin. Lise bitti mi
Bitti üniversitedeyim
Bi aşk acısı yoktur umarim
Sevgilim var
Sıkıntı ne sence pekk
Mutlu olamıyorum gelecek kaygım var evlenmekten korkuyorum büyüyorum sorumluluklar artıyor. Aaah ah rakı mı içsem napsam
Icmek çare değil .
Dimi ya ayılınca yine herşey aynı
Yaz bakalim neyse canini sıkan
Konuşabileceğin kimse yok mu ruh eşi gibi
Anneme anlatabiliyorum bi tek açık açık
şu an koronodan herkes içine kapandı ama genelde boyleysen duygusal birisindir ya da içine attigin ve hayal kirikliklarin seni karamsar , umutsuz yapmıştır
Depresyon olabilir mi diyede düşünüyorum
Olsa nolur ki , bazen insan içine kapanık olur bunlar gayet insanı şeyler hepimiz yaşıyoruz ama bu duygulara rağmen yasamaya çalışırsan herşey daha güzel olur
İnsaniz olur öyle seyler
Depresyon mu acaba
Kendi kendine kaldığın zaman mı oluyor
Yok insanlar varkende oluyor
Bilmem, oluyor bazen ama hiçbir açıklama getiremiyorum
Çok düşünüyorsun geçmişi
Evet keşke düşünmesem
Düşünme. Geçmiş ile yaşanmaz önüne bak
Olmayan var mı acaba
Hadi ya herkeste mi var
al benden de o kadar
Neden acaba ya
geçmişte yaşadığımız kötü tecrübeler olabilir.
Geçmişi özlüyorum ben
ben de çok özlüyorum keşke dönebilseydim ve zamanında yaptığım o hataları yapmasaydım diyorum.
Çok oluyor
Neden acaba
Can sıkıntısı veya gelecek kaygısından dolayi olabilir
Gelecek kaygım çok var hatta anksiyetemde var hap kullanıyorum
Ankisiyeten varsa zaten normal