• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için onlara güzel düşüncelerinizi dile getirir misiniz?

fesfs
fesfs Takip Et
FenomenMaster Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
412
Yapay Zekaya Sor
Onlar bize emanet ❤️
3 Aralık Dünya Engelliler Günü için onlara güzel düşüncelerinizi dile getirir misiniz?
Güncellemeler
1 yıl
Süper soru
Engel Soruları Getir Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, toplumun her bireyinin eşit olduğunu hatırlamak ve engelli bireylerin hayatına empatiyle dokunmak için bir fırsat. Engelli olmak bir eksiklik değil, aksine farklı bir gücün ve mücadelenin simgesidir. Onların hayatlarına saygı duymak, yanlarında olmak ve engelleri birlikte aşmak, insanlığımızın bir gereğidir. Her birey, sevgiyle ve anlayışla hayatı daha yaşanabilir kılabilir. Çünkü hepimiz, bir gün bir engelle karşılaşabiliriz. Bu özel günde onlara destek olan ve değer veren herkesin kalbi bir olsun. Unutmayalım, asıl engel sevgisizliktir.

Burada herkes süslü süslü laflar yazmış hiç biri inandırıcı değil. Ben engelli diye dalga geçen insanları biliyorum herkes anlıyorum diyor ama anlamak ile yaşamak aynı şey değil. Engelli bireylerin içinde bulunmuş biri olarak diyorum inandırıcı değilsiniz. Burada oturup yorum yapıyorsunuz, kaç kişi özel eğitim merkezlerine tıp merkezine gidip tedavi alan engelli bireylere baktı, hastalığı hakkında bilgi sahibi? Hiç kimse buradakiler ancak otursun. Kocam nerede sevgilim aldattı? O bana bunu dedi bu bana şunu söyledi, sevgilim eşim beni hangi pozisyonda yapsın o yüzden inandırıcı değilsiniz.

Bu durumu o çocukların yetişkin kişilerin içinde çalışan kişiler ve aynı zamanda da bu durumu bizzat yaşayan kişiler anlar, mesele kaldırım yapmak uygun ortamlar değil önemli olan dalga geçmemek, dalga geçen insanlarda gördüm. Sözde herkes engelli adayı ama herkes empati yapmaktan yoksun.

Ama en azından bu günler belki de unutan insanların hatırlaması için önemli bir gün, amaç kutlamak değil hatırlamak. Gerçi bugün burada yorum yazanlar yarın yine unutacak. Soru sahibi teşekkür ederim bu güzel soru için ama yorumlar inandırıcı değil. Önemli olan dalga geçmemek aşağılamamak o yüzden hatırlayın ama anlayın empati yapın süslü süslü cümleleri herkes kurar.

Yeter ki insanlar gereksiz dertlerini dert saymasın kimse önce herkes özel eğitim hastanelere gidip baksın da gerçekten anlasın.

Çok teşekkür ederim.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hocam onlara mesajım şudur. Mutlaka okusunlar.

Engelli insan, bedensel ya da zihinsel arızası olan kişi değildir.

1. Engelli kişi, insanlara ve doğaya olan sevgisini, kendine karşı da saygısını kaybetmiş kişidir.

2. Engelli insan, mutluluğu ve huzuru kendi kendine yetebilecek düzeyde sakin ve mütevazi bir yaşamda değil güçte, parada, şöhrette ve yoz ilişkilerde arayan insandır.

3. Engelli insan; duygusal gelişimini tamamlayamamış, gerçeklik algısı bozulmuş, kendisiyle kavgalı , kendisini devamlı başkalarıyla kıyaslayan, ulaşılamayacak hedeflerle bedenini ve ruhunu yıpratmış kişidir.

4. Engelli insan; reel hayattan bütünüyle kopmuş, dört duvar arasında kabuğuna çekilmiş, bütün gününü Instagram ve KS'de geçiren, günde 4 soru açan, 2 bence yazan, yüzlerce görüş ve yorum paylaşan, yüzlerce/binlerce kızı takip edecek, takip isteği atacak, taciz edecek kadar kayışı koparmış kişidir.

5. Engelli insan; karşısındakileri boyundan tipinden, ekonomik olarak güçsüzlüğünden, tercihli ya da zorunlu medeni durumundan ötürü zorbayalayarak yıkık egolarını yeniden kurduğunu zanneden kişidir.

Üzülmesinler. Engelli olan onlar değil. Engelli olanlar eli ayağı sağlam olduğu halde kafası bozuk, ruhu bozuk, kalbî bozuk insandır.

#FİKRETDOĞAN

2
    5 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

6. Engelli insan, kendisini bütün dünyanın düdüklediği sokak s. rtüklerine onaylatmak için burun ve çene estetiği yaptıran, haftada 4-5 gün spor salonunda ağırlık çalışarak kendi vücudunun hamallığını yapan kişidir.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

7. Engelli insan; yüz sene ölmüş gitmiş siyasetçilerden medet uman ve onların heykelleri önünde tapan kişidir.

8. Engelli insan, bir gün üç kuruş emekli maaşı alabilmek için 40 sene başkalarının emrinde çalışacak kadar sabırlı ama bolluk ve refah dolu hayat yaşayabilmek adına kendi işini kurmak için 3 sene kendini geliştirip, akıllıca riskler alıp özgürce yaşamayı başaramayacak kadar sabırsız insandır.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

9. Engelli kişi, tüm insani değerleri yobazlık olarak tanımlayıp yoz bir hayatı da özgürlük ve modernite kalıbı içine oturtan dar fikirli ve toksik kişidir.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@fesfs Hocam sorunuzun altındaki hergeleyi engelleyin bence. Yazdığı bütün görüş ve yorumları PROVOKATİF PAYLAŞIM olarak şikayet ettim.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

EİC için sağolun hocam

• ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    1 yıl

Hepimiz her gün birer engelli adayız. Her an bir kazada veya herhangi bir sağlık sorununda başımıza geleceği bilemiyoruz. Ben bu sene beyin kanamasında yaşadım sağ tarafım geçici de olsa felç oldu. O zamanlar bile çok kötüydü gerçekten. Kısa süreli de olsa yaşadım bir şeyler. Sağ tarafım tamamen tutmuyordu ayakta durmakta zorlanıyordum hatta birkaç kere düştüğüm oldu. Ellerim yine aynı şekilde kaşık bardak tutarken bırakırken zorlanıyordum. Çok şükür kısa sürede kendime geldim ama kalıcı bir hasar olsaydı diye düşünmedim değil. O yüzden hepimiz dikkat etmeliyiz ve saygı duymalıyız. Mesela arabalarını kaldırma park edenler görme engellilerin özellikle yolunu kesiyorlar. Yine aynı şekilde tekerlekli sandalye kullanan kişilerin yoluna engel oluyorlar. Her gördüğümde bunları düşünüyorum şimdi laf olsun diye burada söylemiyorum. Elimden gelse direkt ceza yazarım veya şikayetim değerlendirirse hemen şikayet ederim. Bunlar yapılmadığı için biz de kayıtsız kalıyoruz sadece dilimizde kalıyor yani. Sonradan görme engelli olan insanları da biliyorum. Hayat yaşam tarzları nasıl değiştiğini. Hayatını bir koltukta yaşayarak ya da bir evde yaşayarak geçiren insanlar da biliyorum. O yüzden kesinlikle saygı duymalıyız.

5
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

İnsanın kalbi engelli olmasın, önemli olan kalbin yüreğin engelli olmaması❤️

https://www.youtube.com/embed/PFbYT6p00Qs

Kalbi sakat olmasın.

4
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba fesfs 🌟

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, hepimiz için derin bir anlam taşıyan özel bir gün. Onların hayatına dokunmak, destek olmak ve engelleri kaldırmak için bir fırsat. Bu özel günde, her birinin hayatının daha kolay hale gelmesi için üzerimize düşeni yapmak önemli 👐❤️. Yüreklerimizle engelleri aşmalıyız, empati ve sevgi dolu yaklaşımlarımızla fark yaratmalıyız. Unutma, her bireyin doğruluğunu onurlandırmak ve farklılıklarımızla daha güçlü olduğumuzu hatırlamak bizi daha iyi bir toplum yapar 🌈. Sevgiyle kal! 💌

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

23

Cevap

• r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır dünyada en saf en temiz yüreğe sahip olan hayatlarındaki Zorluklara rağmen yinede tebessüm ile bakan mücadele eden bütün kardeşlerimizin bu özel günü kutlu olsun 🙏❤️🌹 onları sevgiyle kucaklıyorum onlar herşeyin en güzeline layiklar bu zorlu hayat yolculuğunda yalnız olmadıklarını bilsinler biz hep onlarlayız ❤️ yanındayız ❤️ biriz ❤️ beraberiz 🙋🥰

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.. maalesef ki yaşadığı zorlukları biz bilemeyiz sadece onlar bilebilir.. umarım dünya onlar için daha kolay ve güzel bir yer olabilir. 🙏

4
    0 Yorumla
  • Yaleleyyalelee
    Yaleleyyalelee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.

benim için oldukça hassas bir konu bu. bugün vücudumuzda herhangi bir engelimiz bulunmayabilir. ama 10 dakika sonra başımıza bir olay gelip hayatımız boyunca engelli olarak devam edip etmeyeceğimizin hiçbir garantisi yok. bu yüzden bize düşen görev denk geldiğimiz yardıma ihtiyaç duyan engelli insanlara yardımcı olmaya çalışmak.

ayrıca engellileri anlamak tek bir gün sosyal medyadan paylaşım yapmak değildir. onları anlamak, onlar gibi düşünmek, hayatın her alanında hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmaktır. saniyelik bir kaza hayatımızı tamamıyla değiştirebilir. yeter ki engel zihniyetlerimizde, kalplerimizde, vicdanlarımızda olmasın

3
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Sizi görünce kendini şanslı sayıp mutluluk devşirmek yerine yaşadığınız her türlü eksikliği gidermek için can atan insanların çoğaldığı, azınlık olarak gerek toplumun gerekse sistemin görmezden gelmediği, yaşamsal şartların her geçen gün sizler için daha da iyileştirildiği yarınlar dileğiyle.

5
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun 🥳 bende yürüme engelliyim ve bu soruyu gördüğüme çok sevindim mutlu oldum teşekkürler @fesfs ablam 🤗🤗🤗

7
    1 Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

❤️

Yorumla
  • Astraeaa
    Astraeaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum🫂💜Hepimizin eşit fırsatlara sahip olduğu, engellerin sadece fiziksel değil, zihinsel sınırlarla da aşılabildiği bir dünya dileğiyle. Her bireyin değerini bilerek, daha duyarlı ve kapsayıcı bir toplum yaratmak için el birliğiyle hareket edelim.

3
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Hayatın içerisinde onları farkedip rahatsız edici bakışlar atmak yerine yardımcı olmak, buna ihtiyaçları yoksa gözlerimizle rahatsız etmemek en güzel düüşünce bence bu konudaki.

Onlar zaten kendi bedensel engellerini çok güzel aşıp, çok güzel işlere imza atıyorlar.

Asıl engel, onlara engelli bir zihniyetle bakanlar. Onları aşamıyorlar işte..

2
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Fiziksel engeller aşılabilir, yeter ki vazgeçilmesin. Hainlik en büyük engeldir insanlık için. Hainler ve dost görünen düşmanlar asıl engelliler. Hepsi birer zehirli ruh hastası. İnsan hayallerinin ve hedeflerinin peşinde olmalı her zaman..🌸💙🌟

2
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Güzel hayat yaşamayı, ömür boyu mutluluk sevgi dolu yaşamayı diliyorum..

5
    0 Yorumla
  • lightOfMind
    lightOfMind Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

akıl sağlığı olduğu halde aklını kullanmayan , aptal insan , anlayışsız insan , kötü ruhlu bir insan , kadına kötü davranan insan ve diğer canlılara kötü davranan insan bana göre engellidir
    çünkü insani duyguları yoktur ve bu insan olmaya çok büyük bir engeldir

diğer güzel insanların önünde fiziksel ve ruhsal hiç bir engel asla yoktur
    önemli olan insan olmak insan gibi yaşamaktır

1
    0 Yorumla
  • hayırsız_hergele
    hayırsız_hergele Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

365 gün zaten bişeyin günü bu günleri kim birisine ithaf ediyorsa vallahi ümüğünü sıkıcam

1
    16 Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Iste hatirlamayanlar var maalesef toplum bu konuda engelli vatandaslari unutuyor

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Banane başkalarının engelinden be herkesin bi engeli var seninde var dünya Barış günü kardeşlik günü sevgililer günü kadınlar günü analar günü babalar günü çocuklar günü işadamları günü kim uyduruyor bunları bi günü de boş geçin hergün bişeyin günü

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Sende haklısın 🙏🙏

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

youtube.com/shorts/X6fgd1rnAT0?si=cV91kf1j_fX1MJCh

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Zaten kısacık ömrüm var körle topallamı uğraştırıcan beni yeter hatırladık bitti sende unut elalemin engellerini bitsin gitsin kapansın mevzu

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Ben bir özel egitimciyim onlar varsa bende varım onlar sayesinde hayata umutla bakıyorum onlar sayesinde hayata yeniden başladım 🏵

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Bende kendimi onlar la mutlu ediyorum Allah bana nasip etmiş, bu işi seviyorum severek yapiyorum elbette kimsenin varlığı ile olmadım ama onlar la güçlü hissediyorum sadist değilim merhametim var hayatın gerçek yüzü nü görüyorum ve şu şöyle bu böyle kafaya takmiyorum ve inanıyorum beni onların melekleri koruyor pislikler den sapıklar dan ve yanlislardan elbette senin düşünce de senin düşüncen saygı duyarım katilmazsamda

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Herkesin kötü olduğu bi yerde merhametten iyilikten bahsedersen kül gibi dağıtır yaprak gibi savururlar seni kötülük iyidir

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

İçinde ki niyeti bozmazsan kimse kötülük yapamaz.

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Herkesin niyeti bozuk zaten sen bu işten ne kadar alıyorsun?

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Iyiler de vardır öyle dusunmeyelim onlar sayesinde bazı şeyler düzgün gidiyor hayatta. Kimse doğuştan kötü değildir onlarida öyle yapan şartlar vardır sizi nasıl bu düşünce ye insanlar ittiyse onlar da öyle sonuçta dünyaya bu düşünce ile gelmediniz degilmi 😊 yani Türkiye ekonomisinde çokta yüklü maaşım yok

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Samanlıkta iğne arama boş ver sonuçta bu işi para için yapıyorsun değilmi iyilik meleği olmadığını itiraf et ki gönüllülük esasına dayanıyorsada zaten seni saf yerine koyuyorlardır parayı kendileri alıyorlardır

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

İstesem daha farklı alanda görev yaparım ama öyle degilmi kendim istedim bunu istesem çocuk gelisimide seçerdim 😂😂😂

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

Tabi ekmek yiyorsun baltalamayım işsiz gezmekten iyidir 😄😄😄😄

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Puhh😂sana

Yorumla
    • hayırsız_hergele
      hayırsız_hergele
      1 yıl

https://youtu.be/JVn8UyAgZqg?si=GaBYe8WKwvq7xkYE

Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Gerçek engel bedende değil zihindedir. Engelsizler gününüz kutlu olsun <3

3
    0 Yorumla
  • Şiirden-bıkmış-şair
    Şiirden-bıkmış-şair Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

biz engelliyiz onlar değil..

@FiqHtShoT

2
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Onlara daha yaşanabilir bir dünya , yaşamlarını kolaylaştırmak adına daha fazla çalışmalar yapmamız gerekiyor.

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Umarım hayatlarınızı kolaylaştıran bireylerden oluruz.

3
    0 Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl

Çok dikkatimi çeken hayatımı yaşarken göz ardı etmediğim bir konu hayat gerçekten bazen çok zor

1
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Hepimiz biter engelli adayıyız , hayatı onlara ve belki ileride ki kendimize kolaylaştırmalıyız

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Hepimiz engelli adayıyız o yüzden engellileri unutmayalım ve hayatlarını kolaylaştıralım

1
    0 Yorumla
  • palyanco_mutsuz
    palyanco_mutsuz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Asıl özel ve güzel olan sizsiniz. Hatam varsa bilin ki istemeden olmuştur. ❤️❤️❤️❤️

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Kaptınız vergisiz arabayı köftehorlar, hadi yine iyisiniz

1
    3 Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      1 yıl

Nereye kaptık arabayı engelli maaşı bile almıyorum 🙄

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      1 yıl

Engelliye acıyarak ötekileştirmekten vazgeçin, sıradan insanlardan farkı olmadığını belirtmek için makara yaptım. Tek haneli zeka seviyesine sahip müptezeller cevabımı meşgul etmesinler, çarparım sizi

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Oluştur Hadi yaaaa... Bana bak süper zeki arkadaş... Biz de anladık espri yaptığını. Yaptığın espri hoş değil.

Haaa bu arada. Sen de Savaş Cebeci fitnessçisin anladık da. Ben de 70 kiloluk Kaan Kazganım. Çık bakalım bir karşıma kim kimi çarpıyor bi görelim.

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.

Valla İroni yapıyorsun demeyin ben kendimi her konuda özürlü hissediyorum dile de getirir lakin herkes bunu söylediğim de bana gülüyor... Ne hissiyatsız duygusuz bu insanlar

0
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

youtube.com/shorts/u_Hp8SVEE2I?si=gbAK2F3U4sl0XQM_

Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Telefondan ve sosyal medyadan engellediğim insanlara engelliler gününüz kutlu olsun diye mesaj atasım geldi şu an 😄

0
    0 Yorumla
  • AstrologMentor
    AstrologMentor Takip Et
    Bilge Yaş: 59 , eic 100%
    1 yıl

Belki de biz onlara emanetiz... Belki onlar bizim bu yaşamdaki kurtarıcımızdırlar...

0
    0 Yorumla
  • Gizemnurr9
    Gizemnurr9 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.

Engelliler günü kutlu olsun. Onlar çok değerliler.

3
    0 Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Gününüz kutlu olsun sizi seviyorum

2
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Engeller, engel tanımaz.

2
    1 Yorumla
    • djfurkan13
      djfurkan13
      1 yıl

Görseldeki söz de çok iyi. 👍🏻

Yorumla
  • Harbialem34
    Harbialem34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Hiç bir şey engel değil

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl

Her sağlıklı insan birer engelli adayıdır

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Engelliler gününde engelsiz bakış sart

0
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

bana ne diyeceksin yüzde 63 engelliyim

0
    0 Yorumla
  • h8hc4c
    h8hc4c Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

aslina bakarsa herkesin bi engeli var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kutlu olsun💜

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için onlara güzel düşüncelerinizi dile getirir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü! Neler söylemek istersiniz? 14 cevap verildi
Bugün 3 Aralık dünya engelliler günü çevrende hiç engelli yakının var mı? 8 cevap verildi
Bugün Dünya Engelliler Günü. Güne özel bir şeyler söylemek ister misiniz🖤? 44 cevap verildi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, sizce ülkemiz engellilere yeterince destek olabiliyor mu? 153 cevap verildi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelsiz bir yaşam için neler yapmalı? 10 cevap verildi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü! Sizce engelli bireyler günlük yaşamda yeterince rahat hareket... 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨