Eşinle tek başına ev tutmanız sizin için daha iyi olur emin ol bu konuyla alakalı birçok kadının derdini dinledim ve hepsi de olumsuz cevaplar verdiler o yüzden tavsiye etmem özel alanınız olmaz yalnız kalamazsınız ve en önemlisi evde istediğin an istediğin her şeyi giyemezsin özet olarak rahat edemezsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Karşımdaki insan kendini geliştirmiş, mesleğinde iyi bir yere gelmiş, düşünce tarzı benimle uygunsa ve en önemlisi enerji olarak birbirimize uygunsak düşünürüm. Ha hiçbir vasfı olmadan sadece ailesi üzerinden geçinen biriyse zaten evlenmem. Önemli olan kendine neler katmış olduğu, ayrı eve çıkınca kendini geliştirmesi otomatik olarak gerçekleşmiyor neticede. Ayrıca ayrı eve çıkıp ne haltlar karıştırmış onu da bilemeyiz, tek bir görüşle bakılacak bir durum değil bu.
10 Yorumla
1 yılBence bu kritere göre evlenmeye karar vermemelisin. Adam sana değer veriyor mu, seni sevdiğini söylüyor mu, mutlu ol diye sana hediyeler alıp senin yüzünü güldürebiliyor mu, en yoğun anlarında bile mesajla da olsa iletişime geçiyor mu bunlar önemli. Günümüz şartları çok pahalı maalesef ailesiyle yaşıyor olması seni korkutmasın. İleride kendine aile kurarken rahat olmak için, birikim yapabilmek adına ailesiyle yaşıyor olabilir.
00 Yorumla
1 yılİş ya da benzer sebeple başka şehre taşınmadığı sürece erkeğin aileyle yaşayanı makbul olan değil mi ya?
Yani aileyle yaşayan hiçbir avantajı olmasa bile ortak yaşam sorumluluğunda olur. Kendi yaşayan insanlar genelde her konuda özgürce takılmaya alıştıkları için ortak yaşam alanlarında can sıkıcı tavırları olabiliyor.
Tabi %100 böyle değil. Kendimce benim fikrim bu yönde 🙃00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 🌸 50 yaşındayım ve bu konuda birkaç önerim olabilir 😊 35 yaşında hala ailesiyle yaşayan bir erkekle evlenilip evlenilmeyeceği tamamen senin hangi değerlere önem verdiğine bağlı. Bu durumu negatif ya da pozitif değerlendirmek yerine, birlikte neden böyle bir durumda olduğunu anlamaya çalışabilirsin 🤗
Kimi insanlar ailesine destek olmak veya maddi sebeplerden dolayı evde kalır. Eğer ilişkinizde iletişim ve anlayış varsa birlikte bu durumu değerlendirebilirsiniz 💬💕 Önemli olan uyumlu bir iletişim ve birbirinizi desteklemeniz 🌟20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlenilir evet
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBizim kültürümüzde aileden ayrılmak, tek yaşamak diye bir şey yok. Ayrıca milletin maddi durumu ortada. Evli çiftlerin bile hemen hepsi kirada oturuyor önce ev almak yıllar sürüyor. Hâl buyken ayrı eve çıkmak akıl işi değil zaten. Bu ülkede ayrı eve çıkanın para biriktirmesi çok zor
85 Yorumla- 1 yıl
( ÇSC )
- 1 yıl
🙏🏻💫
- 1 yıl
çok doğru bir düşünce, onaylamaktan başka yapıcak bir yorum yok bence.
- 1 yıl
Buna sevindim 💫😊
- 1 yıl
:) bende sevinmene sevindim.
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyor olması daha tehlikeli değil mi? Elin gavuru aile bağlarının önemini anlayıp bir olurken bizimkilere aileyi yük olarak empoze etti. Başka şehirde çalışmanın dışında bizim özümüzde evlenince çıkılır aile evinden zaten. Yani normali bu.
41 Yorumla- 1 yıl
35 yaşında koskoca adam da anasının evinde oturmasın bir zahmet kendi evinin sorumluluğunu almayı o saatten sonra öğrenemez zaten
33 yaşındayım ve hala daha ailemle yaşıyorum çünkü bekarım ve daha önce de evlenmedim. Burada kıstas ailesiyle yaşaması değil. O adamın karakteri nasıl, nasıl yaşadığı ve aile kurabilecek maddi ve manevi yeterliliğe sahip olup olmadığıyla alakalı. Siz bu kıstasları karşılayan bir adam olarak görüyorsanız evlenmenizin önünde herhangi bir engel de yoktur muhtemelen.
12 Yorumla
Soran1 yılKendi yemeğini temizliğini yapabiliyorsan iyi
Hayır.
Kirada bile olsa o yaşta çoktan aile evinden ayrılmış ve kendine bakabilecek bir durumda olması gerekir.
Senin de durumun yetmiyorsa gidip ailesiyle mi yaşıyacaksın? Asla olmaz. Sevgi fedakarlık falan demeyin hiç ev ayrı olacak aileden çünkü siz eşinizle ayrı bir ailesiniz, özeliniz falan olmalı.
İsterseniz eviniz 1 1 ve kira olsun ama aynı evde hayatta olmaz.011 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 şunu kabul edin ki olağanüstü bir durum (bir anda batış, dolandırılma, iflas vs) olmadığı sürece 35 yaşına gelmiş ve hala kirada bile ayrı evde oturamayacak durumda biri tembeldir.
Mutlaka üniversiteye gerek yok. Çıraklıkla da olsa bir şeyler öğrenir, işlerin kesat değilse bile üç beş bir şey kazanır küçük bir yerde yaşarsın. - 1 yıl
Aynı evde olacağını nereden çıkardın?
Ben de aile evindeyim ve çalışıyorum da...
Ancak daha önce denedim twk başına eve çıkmak akıllıca değil - 1 yıl
@Frankenstein16
Tek başına kalmayı öğrenmek zorunlu bir şey, hayatın zor şartlarını öğrenmeni sağlar.
Ayrıca emin ol aile evinde o kadar süre kalan birisi ailesinden şak diye bir anda kopmaz. Ailesinin dibinde bir yer seçer mutlaka. 🙄 - 1 yıl
Ben de aile yanında kalıyorum ancak 3 defa da ayrı eve çıktım..
Ailemden çok da uzağa gittim hatta yurtdışında bile yaşadım..
Ancak demem o ki bu devirde o kirayı vermek akıl karı değil...
Ayrıca Özgür olduğunu sanarken patronun kölesi oluyorsun
Soran1 yıl@Frankenstein16 seni birkaç yerde gördüm. Terk edilmişsin galiba.
Gizli Üye(30-35)1 yıl35 yaşındayım kendi evim var fakat annen rahatsız o yüzden iş dışında annemin yanında olmak için kendi evimi kapatıp annemin yanına taşındım 👍 bunu dert edecek biriyle zaten kesinlikle evlilik yoluna girilmez.
Evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktır. Anne babasina hayrı olmayanın eşine hiç hayrı olmaz.
33 Yorumla
Soran1 yılKadını hizmetçi olarak görmüyorsa olur.
Cevap sahibi1 yılKadını hizmetçi gibi gören erkeğin kesinlikle kendine aşırı derecede aşık ve erkeğine hizmet etmekten zevk alan bir kadınla evlenmesi gerekir.
Soran3 ayEvlenirseniz aynı evde olmaz
1 yılGelir gider birbirini karşılamıyorsa ailesiyle yaşaması normal. Seviliyorsa değerlendirilebilir.
30 YorumlaÖnceden hayır derdim ama ev kiraları, diğer giderler çok fazla maddi külfete sebep oluyor.
Bu durumda ailesiyle yaşayıp, birikim yapabilen erkekle evlenilir.
Diğer türlü yalnız yaşayan erkeğin geliri kadar da gideri olur. Arkadaş çevresi illaki para harcatır ama ailesiyle yaşayan insan mecburen daha kontrollü olur.
Ayrıca yalnız yaşayan, kendi düzenini kurmuş erkekler de evliliğin hengamesiyle uğraşmak istemiyorlar😄
10 YorumlaNiye evlenilmesin diyen kadınlar var yorumlarda. Neredeyse çoğu yeni evlenen kadının kayınvalide ile geçinme sorunu varken aynı evde yaşarsın diyorlar sana, herkes böyle yaşayabiliyorsa niye etrafımda gördüğüm herkes isyan ediyor bu duruma. Evlenince onlarla aynı evde yaşayacağını unutma , aranız da en ufak tartışma olsa aynı evdesin. Ve çoğu yeni evlenen kadının en büyük isyanı kayınvalide oluyor genelde iyi düşün derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBelki evlendikten sonra ayrı eve cıka bilir simdi çıkıp niye sıkıntıya girsin ki gelir meselesi geliri varsa yeterince evlenince ayrı evde yaşar ama aile ile Yasamak kötü degil ama simdi geç iken herkes beraber esiyle baş başa kalmak ister ben kendime daire aldım ama hala babamla aynı evde oturuyorum kendi daireme daha geçmedim evlenene kadar da gecmeyi düşunmüyorum
03 Yorumla
Soran1 yılKendi işlerini yapabiliyor musun
Cevap sahibi1 yılEvet yapabiliyorum
Soran1 yılYemek temizlik falan
1 yılBunu sorman bile hata sevgi varsa ortada her erkekle evlenilir ister fakir olsun ister çirkin ister bankacı ister oyuncu ister başka bir şey karaktere göre seviyorsun sonuçta annesiyle babasıyla yaşayıp yaşanmadığına göre değil
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Neden evlenilmesin 3 tane dairesi vardır ama kendi evinde yaşamaz , ailesiyle yaşar AİLE = Ekonomik bir kurumdur insanları biraraya getirir 1 tane soba yakarsın 1 mutfaktan 1 buzdolabından yersin. Para var diye yemek mi gerekir.
13 Yorumla
Soran1 yıl3 dairesi olan kendi evinde yaşamalı. Sorumluluk almalı. Bireysellik önemli.
Soran1 yılZaten azınlık mutlu evlilik yaşıyor.
1 yılAsıl o erkekle evlenilir. Çünkü aile düzenini seven adam doğru adamdır. Tek başına yaşayıp her gece dağıtan erkekten aile kurması düzene uyum sağlamasını beklemek biraz daha hayalperest bir yaklaşım olur
20 Yorumla41 yaşındayım maddi durumum iyi oldukça fakat ailemle yaşıyorum.. evlenmedıkten sonra ayrı bir ev açma fıkrı saçma geliyor bana.. valıde olsun baba olsun hasta olur eder en azından onların yanında oluyorum
01 Yorumla
Soran1 yılYemek temizlik bilmiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir. Ben 41 buçuk yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum. Başka şehirde çalışmadıkça ne diye ayrı eve çıkayım ki. İşin normali bu. Ayrıca kendime ait daire de var ve boş üstelik. Kiracıyla uğraşamam.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu ekonomi de ayrı eve çıkıp tek başına yaşamak hiç kolay değil ailesiyle yaşasın daha iyi olur hem yalnızlık ta çekmez kac yaşında olursa olsun.
04 Yorumla
Soran1 yılKadınlar hizmetçi olarak görülüyor.
- 1 yıl
O zaman kendini hizmetçi olarak göstermeyecen..
Sana niye ev işlerinden bazı şeyleri yapmadın derse sende de ben hizmetçi degilim.. kendini ezdirme yani.
Soran1 yılBeraber yapılmalı
- 1 yıl
Evet
1 yılBence hiç evlenme adam 35 olmuş sen 27olmuşsun ölmek gibi 22 yaşında evlecenki hayat bulasın 5sene sonra adam kırk olacak 10 15 yıl sonra öleceksini hiç kendinizi yormayın evlenmeyin artık yeni nesil evliliği kaldırmıyor küçük tartışmada boşanıyor
00 Yorumla
1 yılAhir zaman alametleri nerede yaşamasını isterdin arkadaşlarıyla bekar evinde mi sokakta mı yaşasın nerede Yaşasın bu adamlar
30 YorumlaUlan keşke bu boktan evliliği yapmasaydım 35 yasind ailemle yaşasaydım Allah belasını versin gençler kesinlikle iyi düşünün
12 Yorumla
Soran1 yılNiye
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 35 yaşında hala ailesiyle yaşayan bir erkekle evlenilip evlenilmeyeceği tamamen senin hangi değerlere önem verdiğine bağlı bu kişiden kişiye değişir
10 YorumlaNeden evlenılmesın ayrı cıksa napıcak? evle mı yemeklemı cart curtla mı tek basına evde delkrsın mı. sen tek oturuyorusn galıba?
15 Yorumla
Soran1 yılYabanci erkekler ugrasiyor
Soran1 yılZaten yemek temizlik bilmen gerekir
Gizli Üye(30-35)1 yılHayat ona ne zorluklar stresler yaşatmış bilemezsin. Ailesiyle kalıyor diye tembel ya da yaşam kuramaz anlamı çıkmaz. Hiç tahmin etmediğimiz durumlar olabiliyor. Bence kendi düşüncelerini ve kafanda kurmalarını bi kenara bırak ve o kişiyi tanı dinle
11 Yorumla
Soran1 yılEv işlerini annesine yaptiriyorsa kötü.
Niye bunlara bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum tek yaşamayı sevmiyor olabilir, maddi olarak gelir gideri karşılamıyor olabilir, ekonomi mükemmel de bizim mi haberimiz yok 🫠
10 Yorumlaböyle bir soru soran biriyle kesinlikle evlenmezdim
26 Yorumla
Soran1 yılAsıl sorun kadinlair hizmetçi olarak görmek
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHiç sanmam. Ailesinden ayrılmayan erkek kadını hizmetçi gibi görüyor.
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Bence bu soruyu düşünenle net evlenilmez. İleride sıkıntı çıkarır.
Kadınların çoğu durum sever kişiyi de seviyor gibi yapar. O durum olmadığı aşamada bu tarz akıl almaz sorular ve sorunlar çıkar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki, en azından ailesiyle yaşıyor her gün eve karı-kız atmıyor demektir ams bir yandan da ailesine çok düşkün olduğunu gösterir. Zor tercih
00 Yorumla
1 yılneden evlenilmesin ki ben ailemle yaşıyorum ama çok şükür 6 senedir çalışıyorum ayrı eve çıksam kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim
03 Yorumla
Soran1 yılAma ev isi yapmıyorlar
- 1 yıl
e işe gidip para kazanan kişi olduğundan dolayı olabilir mi temizliğe vakti kalmıyordur
Soran1 yılKadin da çalışıyor. Evlenince hizmetçi muamelesi görüyor.
1 yılBurada nedenler de önemli. Yeni bir liraya çıkmak bu devirde zor. Ama bu mecburiyet ise tabiki yapılır. Eğer aile yanında bunu birikime çeviriyorsa, inanın tam tersi zekice denebilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yıl😅😅 bende az kaldı 35 olacağım. Korkar oldum şimdi. Neyse ki ayrı ev tutabilirim. O yaşa gelsem. Ayrı eve çıkarım heralde. 😊
04 Yorumla
Soran1 yılYemek temizlik biliyor musun
- 1 yıl
Temizlik bilirim. Lisede garsonluk yaparken, tuvaletler dahil her yeri temizledim. Ayrıca bulaşıkçışıkda yaptım kısa bir süre öğrenciyken. Yemek bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum. Annem öğretmiyor, kaç kere söyledim öğret diye. Neyse ki iş başa düşmeden öğrenemiyoruz. Ayrı eve çıkınca mecbur öğreneceğim. İş başa düşecek çünkü. Ozaman internetten, YouTube dan, ya da annemi arayıp, sorup, yemek yapabileceğim.
Soran1 yılAslında bu yaşta bilmeniz gerekirdi
- 1 yıl
Öğrenmenin yaşı yok. Aynı şekilde öğrenmemeninde yaşı yok. 60 yaşında ki babam da öğrenmedi. Demek'ki yaşla alakası yok
Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ayri eve cikacaksaniz sorun yok. adam evli degilse zaten niye ayri evde yasasin. ana babasiyla yasamasi normal olaniydi zaten
01 Yorumla
Soran1 yılBence normal değil. Bireysellik önemli.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu devirde niye tek başına eve çıkasın ki kiralar çok pahalı.
Evlenene kadar aile evinde yaşamak en iyisi.03 Yorumla
Soran1 yılKadınları hizmetçi olarak görmemek lazım.
- 1 yıl
Olay ev işi değil, kira ücretleri.
Ayrıca bulaşıkları ben yıkıyorum.
Soran1 yılYemek temizlik çok şey var. Bulaşık en kolayı.
Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı. Bakis acisi degistir. Evim arabam vr. Evim kirada +gelirim vr. Ayri eve gectigim de yemek buyuk sorun
07 Yorumla
Soran1 yılYetiskin inşa yemeğini kendi yapmalı.
Soran1 yılHer insan yemek yapabilmeli
Soran1 yılYemek yapmayı bilmen gerekir
Soran1 yılNiye?
1 yılAyrı evinin olmaması güzel demek ki aile değerlerine önem veriyo ama bi açıdan da kötü kendine güveni mi yok ki ayrı eve çıkamamış geçinemem diye orada işte sen devreye giriyosun anlamak için
00 YorumlaAdam bekar sa neden ayrı eve çıksın yemeği bulaşığı çamaşırı temizliği var
17 Yorumla
Soran1 yılKendini yapacaksin onları
Soran1 yılKadınlar hizmetçi değil. Annene niye yardım etmiyorsun
Soran1 yılYine de yapman lazım. Temel yaşama becerisi.
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl35 yaşındayım annemle yaşıyorum. Beni kaçıran çok şey kaçırıyor hıııhhhh
14 Yorumla
Soran1 yılHer işi annene mi yaptırıyorsun
- 1 yıl
Genel ev işlerini annem yapıyor. Açıkçası 30 umdan sonra sürekli yardım istiyor mu diye soruyorum. Herhangi bir ev işi sorumluluğu almıyorum ama temizlik olsun çamaşır olsun bulaşık falan eve geldiğimde duruyor ise ben yapıyorum.
Soran3 ayHer işi yapmanız gerekir
Evlenince ne olacak? Her işe ortak olmanız gerekecek- 2 ay
Ulan dün gibi cevap vermişim gibi hatırlıyorum soruyu :D Ne çabuk geçmiş zaman. Ben ev işlerine ortak olmam. Yardımcı olurum. Evet üşengecim. Bunun cinsiyetçilik ile ilgisi yok ama iş hayatımı kariyerimi bile bu mishinliğimin üzerine kurdum. Fiziksel nooo beyinsel yesss
1 yılMuhtemelen hiç ev işi yaptırılmamış, işinde başarılı olmayan, ana kuzusu birisidir. Uzaklaştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 1 yılBende öyleyim de aile ile olunca ne oluyo kendi evim varken neden kiraya çıkım mesela
04 Yorumla
- 1 yıl
Süpürge tutuyom
Çok iyi de menemen yaparım 😅👍
Soran1 yılOnlar basit şeyler
- 1 yıl
Tamam aga
- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişir ama normal şartlarda ailesinden çıkmayan adam seninle aile mi kuracak gülerim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılNe var ki ailesi ile yaşayabilir problem ne senin için?
05 Yorumla
Soran3 ayEv işi bilmiyorlar
- 3 ay
Ev işimi yaptıracan adama..
Soran3 ayEvlilikte her iş ortak olur
- 3 ay
Orası öyle ama kişiye göre değişir tabi
Soran3 ayDeğişmemelj
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna bakılarak böyle bir karar almak yanlış bence. Daha önemli şeylere bakılmalı, Düşünce ve fikir yapısı gibi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılNeden evlenilmesin ailesi ile yaşaması kötü birsey mi
02 Yorumla
Soran1 yılHer işi anneleri yapıyor yardım etmiyorlar
- 1 yıl
Bastan konuşup edeceksin hayat musterek kimse kimsenin kölesi hizmetçisi degıl
35 yaşımda yarı ailemle yaşıyorum gayette evlenilir bir beyim
02 Yorumla
Soran1 yılEv isi biliyor musun
1 yılAileyle yaşamak bence okadar buyutulmemesi gerekiyo sonuçta TC ekonomisi belli ortada ayrı eve çıkmak çok zor bu dönemde bende. Olsam ailemle yasarim
00 YorumlaYalnız yaşaması daha kötü bence evlendikten sonra ayrı evi olucaksa evlenilir nolmuş ailesiyle yaşıyosa
00 Yorumla15 senedir bekar yaşıyorum. Sence benle evlenilir mi?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
En sacma evlilik düsünmesi türk kizlarda önem taşiyan hic birsey düsünmezler ama önemi olmayan seylere takilirlar
00 YorumlaNeden olmasın daha iyi xapkinlik kötü alışkanlığım yoktur
01 Yorumla
Soran1 yılKadınları hizmetçi gibi görüyorlar.
Gizli Üye(36-45)1 yılBırakmıyorlar ablam bırakmıyorlar. Ayrı eve çıkıyoruz, gelip orada yaşıyorlar. Kendi yaşadıkları ev öylece duruyor. Git desen trip atıyorlar. Nereye gitsek peşimizdeler
04 Yorumla
Soran1 yılEvlensen karına da rahat vermezler o halde
Cevap sahibi1 yılYüzlerine dedim bunu. Evlensem sen karının koynuna çok giriyorsun diye laf edersiniz orada da bırakmazsınız diye. Sırıtıyorlar yüzüme.
Soran1 yılSinir koyman lazım
Cevap sahibi1 yılOrayı da bırakıp başka yere taşınacam söylemeyecem yeri de.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden evlenilmesin ben öyleyim ama kendi evime geçmek zor geliyor
07 Yorumla
Soran1 yılEvet işi de yapmaz
Soran1 yılEv isi
- 1 yıl
Yoo yapar çünkü kendi temizliğini kendi yapar o yaşta biri emin ol ön yargılı olma flortune karşı
Soran1 yılİstemiyorum
- 1 yıl
İsteme tamam napayım şimdi sizin aranızda ki mevzu
- 1 yıl
Yemek yaparim temizlik bir kadın kadar guzel yapamam tabi ama yemekte iddami konustururum
Gizli Üye(30-35)1 yıl29 yaşımda bende ailemle yaşıyorum. Evlenmemişse ailesiyle yaşamasında ne gibi bi sıkıntı olsun ki? Asıl yalnız yaşayandan korkun. Ne yediği belli diğildir. Egoist ve bencildir net.
11 Yorumla
1 yılKedi köpekle yalnız yaşamaktan daha iyidir bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada iş tamamen maddiyata bağlı Eğer maddi durumu iyi ama hala ailesinin evinde yaşıyorsa evlenilmez Lakin maddi durumu yoktur o zaman evlenilebilir Tabii tek Kriter bu olmamak şartıyla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 35 ten sonra evlenmes bile ayrı eve mi çıkmalı böyle bi kural mı var
00 YorumlaAileyle yaşanmaz çok zorlukları var , durum yoksa onu bilemem işte orası da size kalıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevlenilmez bence
ayakları üzerinde durmakta zorlanır00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılHayatta çekilmez. Evlenecepiniz insan en azından bir süre yalnız yaşamış olmalı
00 Yorumla
1 yılEvleneceği kadın kimle yaşıyor o sırada 🤔
Sokakta mi yaşıyorsun sen?00 YorumlaAile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Evlenilir tabikide belki evlenmek için aile evinde para biriktiriyordur
00 Yorumla
1 yılÖn yargılı olmamak gerek sadece iyice tanı.
00 Yorumla
1 yılaynı yaşta aile ile yaşayan kadınla evlenilir mi diye de ben sormuş olayım 😅😅
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat