Hep annesi hizmet etmiş hiç ev işi bilmiyor. Yemek ütü temizlik bilmiyor. Hayatında bulaşık çamaşır makinesi bile çalıştırmamış.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanlara bu şekilde bakmak bana çok saçma geliyor. Kimse bunları bilmek zorunda değil ki... Bu tarz basit şeyler yerine şunu sorabilirsin mesela o adama "Evin geçimine katkın ne? Sorumluluk aldığın konular neydi evinizde? Annen hasta olduğunda kim götürüyor? Market alışverişini nasıl yapıyorsunuz? Vs". Bunlar o erkeğin aile olmaya, aile sorumluluğuna sahip olup olmadığına cevap çıkaracak sorular.
Eski evliliğimdeki beyefendi hiçbir maddi öğreti almamış, evde sadece senin bu saydığın şeylere destek olmuş, hiçbir sorumluluktan haberdar olmayan biriydi. Aileden ayrı da yaşamış biriydi kendisi yıllarca. Harika temizlik bilgisi vardı bana iş bile bırakmazdı diyebilirim ancak bak bitti çünkü başka tüm sorumlulukları başkasına yüklemeyi öğrenmişti.
Yanisi arkadaşım illa bu durumu kıstas olarak düşüneceksen çamaşır, bulaşık yerine ne kadar aile sorumluluğu almış, ne kadar eril yetişmiş ona bakmalısın. Bana göre aileyle yetişen ve sorumluluklarını yeterli derecede bilen biriyse gerisi teferruat olurdu011 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayAilesiyle yaşıyor diye evlenilmez anlamına gelmiyor. İnsan bu zamanda geçim sıkıntısı da yaşayabilir ya da eve geldiğinde huzurlu bir aile ortamı da arayabilir. Yani aile evinde yaşıyor olması da bir iş bilmediği anlamına da gelmez. Aile evinde yaşayıp birçok işe yardımcı olan insan da var. Çalışıp yorgun argın eve geldiği zaman insan illaki biraz dinlenme ihtiyacı duyuyor. Burada önemli olan şey ailesiyle yaşaması değil, çalışmayı seviyor olması, insani değerleri, sevdiğin insanlara değer vermesi ve önemsemesi, ilişkisini yürütebilmek için elinden geleni yapıyor olması.
20 Yorumla
7 ayZaten bir erkekten bunları bilmesi beklenmez ayrıca öğrenmesi de zor değil istedikten sonra öğrenebilir e zaten ülkemizde birçok erkek böyle ayrıca İnternet diye bir şey var istedikten sonra öğrenir de şimdi erkeğin bunu istemesiyle senin istemen arasındaki farkı ben anlayamadım ben de 34 yaşındayım ailemle yaşıyorum e ne yapacağım tamam evlendikten sonra yeri geldiği zaman yardım edilir ama yemeği çamaşıra bulaşır ben mi yapacağım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEvden 11 yaşında ayrıldım tek başıma beş farklı şehirde yaşadım Hala da yaşıyorum yaşım 45'e yaklaştı yemek yapmayı bilmiyorum Fakat ütüyü temizlik gibi kendi işlerimi görebiliyorum yemek meselesinde hiç hevesim olmadı o yüzden merakta etmedim ama aslında istersen yapabilirim Benimle evlenir misin Şimdi söyle bakalım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik, iki tarafın da sorumluluklarını paylaşmasıyla güzel bir hal alır. Eğer karşındaki kişide böyle bir durum varsa bu, illa ki bir sorun anlamına gelmez; ama kesinlikle konuşulması gereken bir konu. Ev işlerini hiç bilmemesi, öğrenemeyeceği anlamına da gelmiyor. Önemli olan bu durumu değiştirmek için istekli ve çaba göstermeye açık olması. 💪😊
Birlikte yaşam için herkesin katkı sağlaması önemli. Senin üzerindeki yükü yalnızca bir kadının yapması gereken işler olarak görüyorsa, bu zihniyet zamanla seni yorabilir. Partner olarak sana inanıp, destek olup sorumluluklarını paylaşabiliyorsa evlilik düşünülebilir. Ama bunları istemiyorsa veya anlamıyorsa, ileride sıkıntı yaratabilir. Konuşmadan, beklentileri karşılıklı olarak netleştirmeden adım atma. ✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
64Cevap
7 ayHem kuyumcu hem elektirikçiyim. Daha bugün evin şohpenini değiştirdim. Su filitrelerini değiştirdim (eski mesleğim canım benim) (Kulakta deliyom bayılırım (Eski porgramcı olduğum için elektirik elektronikten de anlıyorum (SDÜ Serkan AYDIN merhum hocamın ruhuna deysin😥) )🥰) Her ailesiyle yaşıyan Dediğin gibi olmaz. Ben askerlik yaptım Hep kendi karınımı kendim doyurdum bazı ayrıcalıklara sahiptim bulunduğum taburda... Kendime sağlıklı yemekler avakadolu tost yapmışlığım var
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
7 ayAyrı eve çıkılacaksq evlenilir ama evlendiyimde annemle yaşayacam derse cevap bile verme arkana bakmadan kaç, çünkü haberlerde çok gördüm evlenip adamın ailesiyle yaşamaya başladınmı kadına karşı tavırlar alınmaya başlanıyor, onu geçtim karı koca illaki yakınlaşıp ilişkiye girecekler, eee aynı olduğu zaman nasıl rahat eder işini görürsün, kesinlikle bu fikir kabul edilmemesi lazım yoksa hayatın zindan olur
02 Yorumla
Soran7 ayEv işleri ortak olmalı
- 7 ay
Sadece ev işlerinde deyil yemek yaparken bile o yardımlaşmaya bile fantezi katarak yapılmalı
7 ayo yaşında bunları öğrenip öğrenmemesi bir yana yaşlı annesini kendine hizmetçi belleyen adam sana neler neler yapar mevzu kendi evine çıkıp çıkmaması değil aile evinde olup sorumluluk almasını bilen adamlar da var ama senin tarif ettiğin profildeki biri bırak evliliği baltaya sap dahi olamaz
10 YorumlaAnnesinden, babasından yaniçekirdek ailesinden ayrışamamış bir insan ile ne kadar olur? Ayrılmak değil ayrışmak. Yani bir birey olduğunu ve yeni bir hayat kurmaya muktedir olduğunu ispat etmesi gerekir erkeğin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. bunun aile ile yaşamakla alakası yok kişinin kendi sığırlığı adam olup bi işin ucundan tutması için birinin dürtmesine gerek var mı ortak yaşıyorsun sonuçta
20 Yorumla
7 ayEger adam evine bakiyosa ve gecimini yapıyosa annesi hizmet etmeli ztn benim annemde bana hizmet ediyo ha tek kalınca erkek elbette ev isi yapmayı bilmeli bunu yadırgamadım ama sonucta basında birisi olunca ev isi yapmasına gerek duyulmuyo
03 Yorumla
Soran7 ayBen de çalışıyorum niye evleneyim.
Soran7 ayAyrıca evlenince de yapmak zorundasınız annenize de yardım etmelisiniz
- 7 ay
Sana evlen diyenmi oldu? evlenip evlenmemek sana kalmış bişey her erkek ayrı eve cıkacak diye zorunluluk yok ayrıca ben anneme yardım ederim cunku hayatı boyunca rahmetli babamın yukunu omuzlarına almış ve zorlukları birlikte yurutmuş birisiydi ama annem hiçbi ev işi yaptirmiyo evlendigimde eger çalışmayan bi karım olursa ve kendi keyfinle çalışmayacagını soyluyosa ona yardım etmem cunku ticaret evliligi yapan bi kadına vermem gereken hakkını odemis olmuş olacam
7 ayHizmetçi almıyorsun ya 😅 anlamadım evleneceğiniz kişide baktığınız şey ev işi yapıyor olması mı? Günümüz ekonomisinde 30 dan sonra bile aileyle yaşamak normal ama kendi başına yeten biri olması erkek açısından önemli tabi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine ait hayatı, evi olmayan adam sorunsuzdur hafif de ana kuzusudur. İmkanlari yoksa ayrı eve çıkmaya ona bir şey diyemem. Benim. imkanim. olsa çoktan çıkmıştım ayrı eve. Bir yaştan sonra zor o is
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayOnlarıda öğrenir yemek yapmayı bilmeyen kızlarda var işin özü yemek yapmak vs şeyleri bilmemek kadın erkek için çok takıntı yapılacak bir şey değil her şey zamanla öğrenilir. Yemek hariç elimden her iş geliyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ay
Yani cok zor.
Biliyoruz da pek ise yaramiyor.
02 Yorumla
Soran7 ayYapmalısınız
- 7 ay
Hanimefendi 3 yildir kendi evimde yasiyorum.
Bahsettiginiz bulasik yikamak camasir yikamak temizlik yemek yapmak hepsini biliyorum.
Daha önce sordugum bir soruma bakabilirsiniz.
7 ayAilesiyle yaşaması başka bu saydıklarını bilmemesi başka. Bunları bilmiyorsa hiç bir şey öğrenmemiş demektir ama bunları bilip yaşıyorsa bir laf söylemek doğru değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Bunun cinsiyeti yok, belli bi yaşa gelip aile evinde yaşayanla evlenilmez
10 Yorumla
7 ayİşi gücü varsa evlenirsin. Zaten ev işini sen yapacaksın. Onun sana sorması gerekenleri sen ondan mı bekliyon
010 Yorumla- 7 ay
@zEstrella siz ne işe yarıyorsunuz para yemek dışında
- 7 ay
@zEstrella tamam işte o para kazanıyorsa sende ev işini yapacaksın. Akşama kadar yorulup senin işini yapmayacak
- 7 ay
@zEstrella seni bu kafayla kimse almaz evde kaldın 😂😂
Soran7 ay@zEstrella ben de çalışıyorum ev isleri ortak olur.
7 ayEv işi bilmemesi ya da yemek yapmayı bilmemesi eksiklik o konuda haklısın ama ailesi ile yaşıyor diye laf etmeye hakkın yok
01 Yorumla
Soran7 ayBüyük eksiklik
Eğer öğrenebilceğine inanıyorsan bence evlenilir ama öğretene kadar vazgeçip evin bütün işini kendin sırtlarsan çok yorulursun tabi bu durum iki tarfında çalışması durumunda geçerli bence. Eşiniz çalışıcak siz evde oturacaksanı bir zahmet siz yapın hepsini çocuk olunca işler yardımlaşa halledilebilir. Soru soran arkadaşım yanlış anlama sana karşı değil genel olarak bu sözlerim 🤗
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
7 ayAilesiyle yasamasi problem degil bu devirde parasi kiraya yetmiyor olabilir ev veya araba icin biriktiriyor olabilir. Burada sorun adam daha buyuyememis ki kendi kendine bile yetememis
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayBenim eşim de öyleydi. Bir yerden sonra mecbur öğrendi. Bu işin hastalığı var sağlığı var. Hastayken mecbur o yapıcak...
02 Yorumla
Soran7 ayZorla mı öğrettiniz?
- 7 ay
Yoo. Ben çok zor bir hamilelik geçirdim. Yataktan kalkamıyordum. Mecburen temizliği o üstlendi.
Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. İyi bir öğretmen olursan o kişiden gayet iyi bir eş çıkarabilirsin ama ben uğraşamam hazır bilenini bulurum dersen o ayrı
01 Yorumla
Soran7 ayBen kendime öğrenci değil koca arıyorum
7 ayHiçbir iş bilmemesi kötü tabii ama bizim kültürde ayrı eve çıkmak diye bir şey yok ki sonradan çıktı böyle şeyler ortaya
10 Yorumla
7 ayE zaten herkes öyle tabiki de evlenilir ben zarnw maskülem erkek severim ütü bulaşık yıkayan light erkek hiç sevmem🤮
17 Yorumla- 7 ay
Ne alaka ya 😂😅 çalışmakta erkek işi o zaman evi geçindirmek
- 7 ay
@zEstrella Harunlar bastı iyice burayı 🤢
- 7 ay
@zEstrella böyle fake hesaplardan kendilerine destek çıkınca bizim fikirler değişir mi sanıyorlar 😂
- 7 ay
Korksalar bir işin ucundan tutarlardı utanmadan kadın çalışsın hemde önüme yemek koysun gocunmasın diyorlar e siz ne işe yarayacaksınız
7 ayKendi ayakları üzerinde duramayan biriyle yaşam oldukça zor olur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 7 ayAklı olan en azından bir süre yalnız yaşamamış erkekle evlenmez. Sonra gece gündüz tüm ev işlerini yapar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
7 ayTek başına yaşamak çok sıkıcı aile ile yaşamakta ne var
02 Yorumla
Soran7 ayEv isi bilmiyor
- 7 ay
Aile evinde erkek bir şey yapmıyor asıl ayrı eve çıktığından bütün iş üzerine kalıyor
Ailesi ile yaşıyor olabilir ama evlilik kararı olduğunda ailesi ile yaşamak olmaz ben ettim sen etme ayrı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sen biraz daha bekle boş ver şurada senin 30’una ne kalmış 😅
02 Yorumla
Soran7 ay30 la ne alakası var ev isi yapmak zorundasınız
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Sen tam olarak ne istiyorsun? Bırakın artık şu saçma sapan düşünceleri
04 Yorumla
Soran7 ayEv isleir ortak olacak ben hizmetçi değilim
Soran7 ayBen de çalışıyorum
7 ayYani bakıcılık yapmak istiyorsan evlenebilirsin 🤣🤣
01 Yorumla
Soran7 ayAsla
Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. 30 yaşini geçmiş ailesiyle yaşiyan kadinla evlenilmiyomu bu nasil bir kiyaslamaki
05 Yorumla- 7 ay
Kadın farklı erkek ayrı
Soran7 ay@İsimssizüyee kadin ev işlerini biliyor
- 7 ay
Yo sen evlen herşeyi sen yap
Gizli Üye(30-35)7 ayÇoğu kız da erkek de öyledir zaten. Elinden iş gelse iyi olurdu tabii. Öğrenciyken evde yaşadım, o zamanlar her şeyi yapabiliyordum ama bittikten sonra aile evine dönünce ben de senin adam gibi oldum.
01 Yorumla
Soran7 ayNiye yapmıyorsunuz?
7 ayBen aynı binada ama aileden ayrı dairede tek yasiyorum her işimi kendim görüyorum evlwnimor evliliğin yasi olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayAna kuzusu olmuştur o çoktan 😂 evde kalsın o bi' zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySen kendine karı mı arıyorsun Koca mı arıyorsun sen önce ona karar ver bahsettiğin şeyler hep kadının görevi
11 Yorumla
Soran7 ayYok artık ben de çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)7 ayBunları yapmasını bekliyorsan sonra o da sana sen de çalış ev masraflarına dahil ol zaman zaman senden erkeklere özel sorumlulukları istediğinde prenses deme ona.
116 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@zEstrella siz önce konuşmayı öğrenin. Bu uslupla tabi sizin için harcamak erkeğin içinden gelmez
Cevap sahibi7 ay@zEstrella bu kadar hırçın olmanız doğanıza aykırı bişeyi çok yaptığınızı gösteriyor. Siz isterseniz sabah akşam dışarda çalışın ama böyle kadın mutlu olmaz sizin gibi
7 ayHer şeyi biliyorum ve ailemle yaşıyorum ailem sağolsun her şeyi öğretti bana.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAilesiyle yaşayıp onlara hizmet etmesi güzel bir şey olurdu ama hala annesinden hizmet beklemesi bana göre terbiyesizlik tabi annesinin babasının iyi yetiştiremediğini de gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayValla onu bilmem de değiştireceğin adamı alma. Yani öyle kabul et ben onu düzeltirimlerle yola çıkma. Kendisi isterse öğrenir tabi orası ayrı ama senin elinde olan bir sey degil bu.
00 YorumlaÖğrenir, kendini baktırmak için evleniyorsa hiç evlenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySadece şunu sormak istiyorum bu adam üni okumuş mu okumuşsa bile ailesinden ayrı mı okumuş ailesinden ayrı okumuşsa şayet hiç mi kyk yüzü görmemiş bir dönem erkek arkadaşım kyk da kaldığı dönem çamaşır makinası bozuk diye çamaşırlarını kuru temizlemeye vermişti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEvet senin gibi biri ile evlenmesi onun için hayal kırıklığı olur bence hiç evlenmesin daha iyi
02 Yorumla
Soran7 ayBu zamanda ev isleri ortak
Benim annem babam vefat etti onların eksiğini halen hissediyorum
00 Yorumla
7 ayAynı durumda olan kızla evlendiğine göre erkekler evlenilebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Kendi hayatını kurmuş olması lazım o zamana kadar
00 Yorumlaayrı evi olup haftada 5 kızla yatması mı daha iyi?
anlamıyorum ki bu zihniyeti
ev işi yapmak yapmamak konusunda konuşup anlaşırsınız tek sorun buysa ama ailesiyle yaşamasında bi sorun yok diye düşünüyorum13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÇamaşırı bulaşığı erkekmi yıkayacak. Bilmemesi normal. Sacmalamissin
02 Yorumla
Soran7 ayEvet yikayacak
Cevap sahibi7 ayO zaman neden evleniyosun git kız arkadaşınla ev tut yasa. Iyyy benim kocam bulaşık yikasa aninda sogurum net yani
Gizli Üye(30-35)7 ayO kadar da değildir ya. Makine de çalıştırsın, temizliği bilsin. Hadi ütü, yemek neyse de
01 Yorumla
Soran7 ayUtu ve yemeği de bilmek zorunda
Gizli Üye(18-24)7 ayBu işleri zaten erkeğin yapması gerekmiyor, ahlakı iyise ve siz iyi anlaşırsanız sen öğretirsin
02 Yorumla
Soran7 ay@zEstrella yapması gerekiyor
7 ayŞu an ailesiyle yasamis olsa bile gecmiste ayri yasama deneyimi var mi o onemli. Univ ya da farkli sebeplerle 5 6 yil ayri yasamak bile cok sey degistirir.
Elini suya sabuna hic degdirmemis biriyle uğrasmak zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBundan sonra da sen hizmet edersim olur biter
06 Yorumla
Soran7 ayEtmem. Her isi yapmak zorundasınız
Cevap sahibi7 ayYo yapmayız
Soran7 ayNiye
Cevap sahibi7 ayEğer işte çalışıyorsam kadın çalışmıyorsa ev işlerini o yapsın işten gelip birde ev işi mi yapayım
Soran7 ayKadinlar da çalışıyor
Cevap sahibi6 ayÇalışmıyorsa dedim zaten çalışana lafım yok
Gizli Üye(18-24)7 ayAbim 28 yaşında bizimle yaşıyor annem ben abim olarak
Yeri geliyor çamaşır asıyor 💁🏻♀️
Kendine ait evide var00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAilesiyle yasiyor olabilir bu ekonomide ayri ev zor is. Ama ot gibi yaşıyorsa o olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDogru kisinin ne zaman cikacagi belli degil o acidan bak olaya
17 Yorumla- 7 ay
Dogru
Cevap sahibi7 ay@Bilmemmkii12 sen kac yasindasin
- 7 ay
24 sen
Cevap sahibi7 ay@Bilmemmkii12 25
- 7 ay
Sana çıktı mı doğru kişi
Cevap sahibi7 ay@Bilmemmkii12 hayir
- 7 ay
Bana da...
Gizli Üye(36-45)7 ayHayır evlenilmez, asıl tam evlenilecek adam benim, hadi evlilik teklifi yap bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAy yok bacım yok sevgilimle aynı eve çıktık illahlah ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÖğrenmesi lazım ama sen bundan bu işleri bekliyorsan sende o evde çalışman lazım
00 Yorumla30 yaşına dayanmış yemek ütü temizlik işini bile kocasına kitleyecek kadınla evlenilir mi?
12 Yorumla
Soran7 ayKitleme yok yardim var
Çok şikayetçiysen sen öğret, evlenmeden öncede bunları sana evlenince öğretmek istiyorum de
02 Yorumla
Soran7 ayZaten bilmesi gerekirdi siz yapmiyor musunuz
Senle evlenilirmi acaba bı ona bakalım böyle sorun edilmicek şeyleri sorun edenle evlenilirmi asıl?
04 Yorumla- 7 ay
Sorun edilmeyecek mi? Kadına muhtaç olacak yani
Soran7 ayEv işleri ortak
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok afedersiniz sünepe ise evlenilmez
10 Yorumla
7 aygeri dönüşüm falan kabul etmez, çöpe at onu.
00 Yorumlabebek bakmak istiyorsan al eve besle sonra şikayet etmek yok ama
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği