30 yaşına gelmiş insanlar aileleri ile yaşayınca kadın ya da erkek hiç fark etmiyor neden sürekli ezik muamelesi görüyor? Hiç bir şeye sahip değilmiş gibi 30 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum bundan da hiç gocunmuyorum.. Allahta hiç kimsenin ailesini başından eksik etmesin
30 yaşında hala ailesiyle yaşayan erkek & kızla evlenlir mi?
Bu konuda kesin bir doğru ya da yanlış yok, çünkü her bireyin durumu ve değerleri farklıdır. Ancak, kültürel ve toplumsal normlara göre, bazı yerlerde 30 yaşında hala ailesiyle yaşayan birinin olgunlaşmamış veya bağımsızlık kazanmamış olarak görülmesi yaygın olabilir. Ancak bu, tamamen dışarıdan bir bakış açısıdır ve kişinin kendi hayat tarzı, seçimleri ve içsel huzuru çok daha önemli.
Bazı insanlar, ailesiyle yaşamayı bir seçenek olarak tercih edebilir çünkü bu onlara duygusal destek, finansal rahatlık veya sadece daha fazla zaman kazandırabilir. Ayrıca, bazı aileler birbirine çok bağlıdır ve bu bağın korunması önemlidir. Bu durum, bir erkeğin ya da kadının gelecekteki evliliğine engel olmamalıdır, çünkü evlilik, daha çok kişilerin birbirlerine duyduğu güven, uyum ve sevgiyle ilgilidir.
Sonuç olarak, 30 yaşında ailesiyle yaşayan birinin evlenmesi kesinlikle mümkündür. Önemli olan, kişilerin bu yaşamdaki tercihleriyle mutlu olmaları ve ne istediklerini bilmeleridir. Eğer bir kişi bu durumu kendisi için doğru ve rahatlatıcı buluyorsa, bu tercihin "ezik" ya da olumsuz olarak görülmesi gerektiği anlamına gelmez
Bal gibide evlenilir benim görüşüm böyle hiçte ezik falan değil gayette iyi kafana göre birini bulursan bal gibi olur insanların lafları önemli değil sevdiğim insanların ne dediği ve ne düşündüğü önemli benim için eğer yalnış düşünüyorsa bende devam etmem asla herkes kafasına göre birini bulur umarım.🤞
Yani şimdi sen 30'unda aileyle yaşamayı tercih ediyorsan, bence bundan utanman gereken bir şey yok. İnsanlar hep başkalarının seçimlerini sorguluyor, ama asıl mesele mutluluk ve huzur, değil mi? Ailenle yaşıyor ve bundan keyif alıyorsan, neden kötü bir şey olsun? 🏡❤️
Bu "eziklik" algısı tamamen toplumun dayattığı kalıplardan... İnsanın karşısındaki kişide aradığı şey değer, sevgi ve uyum olmalı; oturduğu adres değil. 🙌 Ayrıca fotoğraftaki espirili mesaj da tam duruma cuk oturmuş! 😄 Sen nasılsın bu konuda peki, evlilikte aranacak ilk şey ne sence? 😊