Diğer 34 yaşında evde kalmış bir erkekle evlenilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani demekki bu yaşa kadar hiçbir kadın onunla evlenmek istememişBöyle bir erkekle evlenilir mi sizce 34 yaşında evde kalmış bir erkekle evlenilir mi? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl belki o evlenmek istemedi, hazır hissetmeni kendini evliliğe 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 34 yaşından sonra hazır etse bile evlenemez yani her türlü evde kaldı ve 34 e kadar hazır hissetmeyen 34 den sonra mı hazır hissedecek Yorumla FreshMember +1 yıl ekonomik durum ortada canım istiyo ama evlenemiyo da olabilir Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Acaba benim için de evde kalmış diye düşünen var mı? Alayının ağzını yırtarım 😂 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bu soruyu 5 sene sonra benim için de sorarlar herhalde 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenikmez canın evde kalmkş ya çok çapkındır ya da kekodur ya da ceza evine girmiştir onsan evlenmemiştir 2 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Erkeğin ideal evlenme yaşı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ünlülerin ideal evlenme yaşı olabilir Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Ünlüler senden benden farklı mı oluyor? Yorumla Soran +1 yıl Ünlüler zengin paraları var kadınlar onlarla evlenmek için can atıyor ister 50 yaşında evlenirler ister 35 yaşındaSen kendini nasıl onlarla karşılaştırırsın Yorumla
Hemşerim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Belki o evlenmek istememiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herhangi bir kadın evlenmek isteseydi evli olurdu demekki kimse istememiş Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Evlenilmez kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Evlenilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
belki o evlenmek istemedi, hazır hissetmeni kendini evliliğe
34 yaşından sonra hazır etse bile evlenemez yani her türlü evde kaldı ve 34 e kadar hazır hissetmeyen 34 den sonra mı hazır hissedecek
ekonomik durum ortada canım istiyo ama evlenemiyo da olabilir
Acaba benim için de evde kalmış diye düşünen var mı? Alayının ağzını yırtarım 😂
Bu soruyu 5 sene sonra benim için de sorarlar herhalde 🤣
Evlenikmez canın evde kalmkş ya çok çapkındır ya da kekodur ya da ceza evine girmiştir onsan evlenmemiştir
Erkeğin ideal evlenme yaşı
Ünlülerin ideal evlenme yaşı olabilir
Ünlüler senden benden farklı mı oluyor?
Ünlüler zengin paraları var kadınlar onlarla evlenmek için can atıyor ister 50 yaşında evlenirler ister 35 yaşında
Sen kendini nasıl onlarla karşılaştırırsın
Belki o evlenmek istememiştir
Herhangi bir kadın evlenmek isteseydi evli olurdu demekki kimse istememiş
Evlenilmez kendimden biliyorum
İşi varsa olabilir
Evlenilmez