Anlatacağım şeyleri güzelce okuyup yardımcı olur musunuz?

Ben staj yaptığım hastanede 4 tane benim samimi olduğum kişiler oldu sonra biz grup kurduk ama grup yöneticisi 2 kişi oldu benle bir diğer arkadaşım olmadık grup yöneticisi biraz garibime gitmedi değil çünkü samimiysek bizi de yönetici yapmaları gerekti neyse sonra staj bitmeden önce biz hemşireler ile bir oyun oynuyorduk orada da grubumuz vardı hemşireler demişti gruptan çıkmayın staj bitince bizde tamam dedik ama ben silmek zorunda kaldım çünkü depolama alanım doluydu önemli dosyaları indiremiyordum sildim geri yüklediğimde de oyun sıfırdan başlamıştı grup flan da yoktu bende daha bişey yapmadım buraya kadar harşey normal asıl garibime giden konu şu biz 3 gün önce normal konuşuyorduk grupta hepsiyle ama 1 kişi benim yazdığıma cevap verdi sadece diğerleri cevap vermemişti ben yine bişey demedim 2 gün önce yine konuştuk ben mesajları görüyordum ama müsait olamadığım için sadece okuyordum bişey yazmamıştım sonra birden bi arkadaşım dedi mesajlara görüldü bırakman hiç hoş değil o öyle diyince diğer ikisi de onu destekledi sonra oyunu anlattılar oyun grubundan da çıktın neden flan diye daha çok konuşmaya başlayınca ben çok sinirlendim ve hiçbir açıklama yapmadan çıktım gruptan sadece instagramdan takipleşiyoruz üçüsüyle haksız olduğum bir konu var mı benim çünkü eğer madem konu oyunsa bana biri yazabilirdi ya oyundan çıkmışsın ne oldu neden çıktın diye sormak yerine direkt bu tavrı almaları hiç hoş değil bide görüldü attım diye böyle yapmaları daha da sinirimi bozdu ben cevap verirken bişey yazarken de kimse beni takmıyordu 1 kişi takıyordu haksız olduğum bir yer var mı

Anlatacağım şeyleri güzelce okuyup yardımcı olur musunuz?