Bunların yaşamaya hakkı var mı?
Bunlar nasıl yaratık ya?
2 yaşındaki Sıla bebek Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğramış, entübe edilmişti. Haftalardır yaşam mücadelesi veren Sıla bebeğin sağlık durumu ne yazık ki günden güne kötüye gidiyor.
Bunların yaşamaya hakkı var mı?
Bunlar nasıl yaratık ya?
2 yaşındaki Sıla bebek Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğramış, entübe edilmişti. Haftalardır yaşam mücadelesi veren Sıla bebeğin sağlık durumu ne yazık ki günden güne kötüye gidiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlığın yok olması gerekiyor aslında bu toplumun getirmiş olduğu bir şey her şey de her konuda toplum böyle olmasını istedi böyle oldu en ufak şeylerde bir şey olmaz diyerek başladı zamanla daha da büyü de bu hale geldi bununla da kalmayacak daha da büyüyecek artacak bunu toplum başardı bu toplum kendini düzeltmedikçe hic bir sey düzelmez toplum istiyorki birisi gelsin sihirli değnek değdirsin hersey düzgün olsun düzelsin ama bana dokunmasın ben böyle iyiyim devam edecem diyor peki böyle devam ederlerse ne düzelebilir ne iyi olabilir ama toplum kendisino doğru görüyor böyle seyler oldugunda vahh tühh niye oldu oluyor
Dünyada tek masum canlı olan bebeklere de yapmazsın ama. Yani düşünmek dahi istemiyorum ama neyinden etkilendin? Sana gülmesinden mi, sen ona merhaba desen o yine güler , gerçekten iğrenç bir zihniyet